Billigt Mobilt Bredbånd

Få overblik over Billig Mobilt Bredbånd her

Find Billigt mobil bredbånd

Herunder er en liste over de billigste mobilt bredbånd

 1. Oister | 6 GB | 49,-/md.
 2. CBB Mobil | 30 GB | 99,-/md.
 3. Oister | 60 GB | 119,-/md. 
 4. 3 Mobil | 20 GB | 120,-/md.
 5. 3 Mobil | 35 GB | 140,-/md.
 6. Oister | 150 GB | 149,-/md.
 7. CBB Mobil | 100 GB | 159,-/md.
 8. Oister | 1000 GB | 209,-/md.
 9. Oister | 2000 GB | 229,-/md.
 10. OK | 300 GB | 229,-/md.
 11. 3 Mobil | 1000 GB | 257,-/md.
 12. Telmore | 1000 GB | 259,-/md.

 

Opdateret 18-08-2021

Internettet udvikler sig konstant og hele tiden. Det gør vores forbrugsmønstre og behov, når det kommer til internettet derfor naturligvis også. Og i og med, at internettet er den vigtigste kanal for kommunikation og informationsdeling – ikke bare i Danmark, men i hele verden – er det vigtigt, at der hele tiden arbejdes på nye løsninger på netop dette område. Og blandt andet derfor blev løsningen med mobilt bredbånd udviklet i første omgang. Det er nemlig utroligt vigtigt, at man har mulighed for at komme på nettet og være online uanset hvor man befinder sig. Og på den grundtanke blev det mobile bredbånd opfundet. Det er nemlig den form for internetforbindelse, der gør, at du kan være online uanset hvor du er.

Her hos FindInternet er vi specialister i alle former for internet forbindelser – og det gælder naturligvis også mobilt bredbånd. Så hvis du leder efter billigt mobilt bredbånd eller blot er på udkig efter et sted, hvor du kan lære mere om selve konceptet, så er du kommet til det helt rigtige sted. For netop på dette site har vi samlet alt det, som du behøver at vide om mobilt bredbånd, så du nemt kan træffe en informeret beslutning, når det kommer til at vælge din nye mobile bredbåndsforbindelse. Billig mobilt bredbånd finder du altså lige her hos os – og du får det ultimative overblik over hvor du får mobilt bredbånd billigst henne i Danmark.

Billig mobilt bredbånd i Danmark

I Danmark findes der et hav af forskellige internetudbydere på markedet – og langt de fleste af dem tilbyder naturligvis også mobilt bredbånd i Danmark. Det gør de netop fordi det som nævnt er en internetforbindelse, som bliver mere og mere populær herhjemme, og det derfor også er en form for bredbånd, som efterspørges af flere og flere forbrugere. 

Mobilt bredbånd i Danmark kan du få fra mange forskellige udbydere, både store og små – og den væsentligste forskel på de forskellige udbydere af mobilt bredbånd på markedet er, at de hver især kører på forskellige forbindelser. Sagt på en mere lavpraktisk måde, har de forskellige udbydere adgang til forskellige internetmaster rundt omkring i det danske land. Og det er ikke alle udbydere, der har adgang til de samme master, hvorfor det heller ikke er alle udbydere, der kan tilbyde mobilt bredbånd, der er lige godt alle steder i Danmark. Det er derfor vigtigt, at du undersøger hvilket netværk, din foretrukne udbyder benytter sig af, før du vælger hvilken udbyder af billigt mobilt bredbånd i Danmark, du ønsker at få i din bolig. For det er selvfølgelig mest oplagt at vælge den udbyder, der kører på de master, der er i nærheden af dig.

Billig mobilt bredbånd uden binding

Muligheden for mobilt bredbånd uden binding finder du hos langt de fleste udbydere af mobilt bredbånd – men det er ikke en selvfølge hos alle selskaber. Selvom det naturligvis er den løsning, som langt de fleste forbrugere vil foretrække, når de skal vælge den udbyder af mobilt bredbånd, de gerne vil være kunde hos. Dog skal man også tage med i sine overvejelser, at bindingsperioden som regel også inkluderer services og diverse udstyr, som er nødvendigt for opsætningen af billigt mobilt bredbånd. 

Mange forbrugere vælger at gå efter udbydere, som ikke har nogen bindingsperiode, fordi man i forvejen har det nødvendige udstyr som skal bruges for at sætte en mobil bredbåndsforbindelse op. Men har du ikke det nødvendige udstyr allerede, vil du muligvis være bedre tjent med at vælge billig mobilt bredbånd, fordi du i så fald som regel får udstyret med til en rigtig god pris – billigere end hvis du skulle investere i det nødvendige udstyr fra en anden forretning. Billigt mobilt bredbånd uden binding er dog den oplagte løsning for de fleste, fordi det er en billigere måde at investere i sit mobile bredbånd på, og man slipper for at være unødvendigt bundet til et mobilt bredbånd abonnement i en periode, hvis man ikke er tilfreds med det, man har betalt for og på et tidspunkt ønsker at skifte udbyder.

Bedste og billigste mobilt bredbånd

Som vi allerede har nævnt et par gange her på siden, findes der mange forskellige udbydere af billigt mobilt bredbånd, og de tilbyder alle sammen forskellige typer af mobilt bredbånd, og naturligvis også til forskellige priser. Derfor kan det være svært at give et bud på hvad der egentlig er det bedste og billigste mobilt bredbånd på markedet. For det er faktisk meget subjektivt, hvad man egentlig vil vurdere som værende hhv. det bedste mobilt bredbånd eller det billigste mobilt bredbånd. For der kan være forskellige ting, der gør, at man synes at ét abonnement er bedre end et andet mens der samtidigt kan være nogle abonnementer, der har flere ting inkluderet, hvorfor man vil føle at man får mere for pengene ved at vælge dette frem for et andet. Men én ting er helt sikkert – hvis du er på jagt efter bedst og billigst mobilt bredbånd, er der helt sikkert hjælp at hente hos os på FindInternet.dk – for det er nemlig vores mission at gøre markedet for internet så gennemskueligt for dig som muligt, så du kan finde det mobile bredbånd, der passer til dig og dine behov – og ikke mindst din pengepung.

Hvad er mobilt bredbånd egentligt?

I korte træk kan man sige, at mobilt bredbånd er en internetforbindelse, som kan lave trådløst internet til dig via et simkort. Mobilt bredbånd fungerer på den måde, at man sætter simkortet i en router, som derefter kan skabe en trådløs internet forbindelse uanset hvor man befinder sig. Dette simkort kan sættes i en almindelig router, som vi kender fra det traditionelle bredbånd, som de fleste af os har prøvet kræfter med, men det smarte ved mobilt bredbånd er jo netop, at det er mobilt og derfor også kan sættes i en router i form af et USB stik. Med en USB router til dit mobile bredbånd kan du – ret bogstaveligt – tage din internetforbindelse med dig overalt og koble den direkte til din bærbare computer.


Mobilt bredbånd fungerer på nogenlunde samme måde som det netværk, man får på sin mobiltelefon – netop fordi det fungerer med et simkort ligesom det, der skal i din smartphone. Dette simkort modtager data fra de samme master som din telefon og kører derfor også via 3G, 4G eller måske endda det spritnye 5G netværk, som vi har rundt omkring i Danmark. Simkort til mobilt bredbånd kan også bruges direkte i din iPad eller tablet, så den kan gå på nettet ligesom din smartphone. Hvis du har internet via mobilt bredbånd har du hver måned en mængde data – ligesom du har i dit mobilabonnement – som du kan bruge af indtil det er brugt op. Alt i alt fungerer mobilt bredbånd på mange måder ligesom internettet på en mobiltelefon.

Bedste og billigste mobilt bredbånd til prisen

Én af fordelene ved at vælge billigt mobilt bredbånd frem for almindeligt bredbånd er naturligvis, at det er en super fleksibel måde at få trådløst internet på i sit hjem – der jo som en bonus også kan tages med på farten og bruges alle mulige andre steder end i hjemmet. Det er et oplagt valg for dig, der har et sommerhus eller en anden form for feriebolig, hvor du også ønsker at kunne tage din internetforbindelse med hen, når du opholder dig der. Og så er mobilt bredbånd også en forholdsvist billig løsnig sammenlignet med andre former for internet. Det er især en god og billig løsning for dig, der har et relativt begrænset internetforbrug og ikke har brug for dagligt at kunne up- og downloade store mængder af data til og fra internettet. Hvis du har et mindre behov end gennemsnittet vil billig mobilt bredbånd altså være en rigtig god løsning.

 
Dette er blot nogle få af de ting, du kan vælge at se på, når du leder efter det bedste mobilt bredbånd til prisen. For selvom du måske finder mobilt bredbånd til en lav pris, er det ikke sikkert, at du får den hastighed eller forbindelse, som er tilstrækkelig for dig. Og omvendt er det ikke sikkert, at det er den dyreste løsning, der egner sig bedst til dine behov. Og som en tredje faktor kan det være, at nogle udbydere tilbyder ekstra services som gratis router, mobilt bredbånd uden binding eller måske endda mobilt bredbånd med streaming tjeneste inkluderet. Og så kan det være, at det er sådan en løsning, der er bedst for dig.

Billig mobilt bredbånd til PC

At få mobilt bredbånd til sin PC via en USB nøgle er den klassiske metode at få godt mobilt bredbånd på. Og det er faktisk den form for internet, det mobile bredbånd oprindeligt var tiltænkt. Og det er da også stadig en rigitg god måde at få internet på sin PC. For mobilt bredbånd via USB fungerer nærmest på samme måde som et simkort til en router eller et simkort til en mobiltelefon. Den eneste forskel er, at et USB-stik ikke rigtig kan plugges ind i en smartphone – og derfor kun kan bruges på en computer eller en bærbar PC – det kræver blot, at din computer har en USB-port. Det smarte ved denne løsning er, at det ikke kræver nogen former for opsætning, da det eneste du skal gøre er at sætte USB-stikket ind i din computer hvorefter du kan koble dig op på stikkets internetforbindelse. Det kræver som regel en lille installation, som dog oftest kommer med en nem guide, som er let at følge, så du lynhurtigt kan komme på internettet med din mobile bredbåndsforbindelse.

Billig mobilt bredbånd til iPad

Ønsker du billig mobilt bredbånd til iPad eller mobilt bredbånd til tablet er det mobilt bredbånd via simkort, der er løsningen for dig. For hvis du får mobilt bredbånd via et simkort, kan du sætte dette simkort direkte i din iPad eller din tablet. Og på den måde kan du komme på internettet på din tablet uanset hvor du befinder dig henne i landet. Det smarte ved denne løsning er, at du rent faktisk kan flytte rundt med simkortet og placere det i netop den enhed, du ønsker at bruge. Det vil altså sige, at du kan for eksempel kan tage simkortet ud af den iPad, du har derhjemme for at tage det med i sommerhuset og sætte det i den tablet, der ligger i sommerhuset i stedet for – også har du også mobilt bredbånd i sommerhuset. Det kan kræve, at du aktiverer simkortet på de forskellige enheder, som du ønsker at bruge det på, men det er en forholdsvist nem proces, som du kan få hjælp til hos din udbyder, hvis du oplever problemer med det.

Mobilt bredbånd med 5G

5G står for femte generations mobilt netværk og er det nyeste skud på stammen når det kommer til trådløst internet – og det er også på vej til Danmark. Og det kan potentielt også få betydning for hastigheder og forbindelser for mobilt bredbånd. For er man vant til billig mobilt bredbånd 4G vil man opleve helt nye – og hidtil uopnåelige – hastigheder, hvis man får en mobil bredbåndsforbindelse, der kører på 5G netværket. Faktisk vil billigt mobilt bredbånd 5G kunne konkurrere på hastigheder med de traditionelle bredbåndsforbindelser, hvorfor mobilt bredbånd kun vil gå hen og blive endnu mere populært end det allerede er den dag i dag. Markedet for billig mobilt bredbånd Danmark vil opleve konkurrence som aldrig før, fordi udbyderne af traditionelt bredbånd nu vil skulle konkurrere med udbyderne af mobilt bredbånd på en helt anden måde end de er vant til – fordi de to typer internetforbindelser nu kan levere nærmest nøjagtigt lige hurtige hastigheder.

Mobilabonnement eller mobilt bredbånd

Når det kommer til at købe mobilt bredbånd, så er der mange der overser muligheden for bare at bruge datadeling fra sin mobil. Det kan derfor godt give mening at kigge efter et bedre mobilabonnement som kan dække begge behov. Hvis du er lidt mere oldschool og ikke ønsker et fast abonnement, kan du kigge på muligheden for at købe et taletidskort hos taletidskort.nu