Kasper Ottosen

Kasper Ottosen

Job descriptionAnsvarlig for Find-internet.dk

Erfaring

Kasper har mere end 6 års med at arbejde med internet. Det har han igennem hans tidligere uddannelse som elektriker og de sidste års arbejde med Tjekbredbånd.dk og Find-Internet.dk.

Elektriker erfaring

Kasper har over 5 års erfaring indenfor el branchen hvor han har arbejdet som elektriker. Igennem dette arbejde har han brugt en stor del af sin tid på at rådgive om internet og wifi. Derudover har han været med til at skifte en stor del af wifi netværket på supersygehuset i Kolding. Udover dette job har han renoveret mange huse og lejligheder hvor han har rådgivet og installeret wifi.

Bredbånd rådgivning

Siden 2019 har Kasper haft ansvaret for Tjekbredbaand.dk, Find-internet.dk og Tjek5g.dk. Samlet har de over  300.000 besøgende i 2020. Kasper har haft et stort fokus på at skabe koncepter der hjælper dig med at finde de rigtige internet abonnementer. Med disse koncepter har han været med til at spare de mange danske internet forbrugere mange hundrede tusinde på deres internet. 

Andre projekter

Udover at Kasper rådgiver om internet og bredbånd, så giver han også gode råd om El på Elberegner.dk. Gennem Kaspers elektriker erfaring har har han en masse viden om el og elpriser, som han deler ud af der.