Om Find-Internet.dk

Find-Internet.dk er en dansk sammenlignings side som har til formål at hjælpe dig med at finde det rette internet til dine behov og pris.

Sammenlign Internet

Find-internet.dk er en gratis sammenlignsside for, som specialisere sig i internet. Vi har samlet de fleste internetudbydere et sted, så du som forbruger, nemt kan finde og sammenligne blandt de mange internetudbydere. Følg de 3 trin for at komme i gang med at finde dit kommende internet.   

1. Indtast adresse

For at kunne en vise dig en oversigt over dine internet muligheder, skal vi bruge din adresse. Dine internet muligheder er afhængige af din adresse.

2. Sammenlign

Med din adresse kan vi nu vise dine internet muligheder. Sammenlign nu blandt de forskellige internetudbydere. Filtre eller sortere efter dit behov.

3. Vælg Internet

Vælg det internet som passer bedst til dine behov, hvorefter du vil blive sendt direkte til udbyderen. Hvor du skal bestille dit kommende internet.

Vores Mission

Overskuelighed

Vi synes det skal være nemt og overskueligt når man skal finde internet til sin husstand. Derfor prøver vi til vores bedste evne, at give dig et overblik over dine internet muligheder. Derover prøver vi at oplyse alle relevante oplysninger.

Gennemsigtighed

Vi synes det er vigtigt at du ved hvem du handler med derfor har vi stor fokus på troværdighed og gennemsigtighed. Vi får provision af vores samarbejdspartnere for hvert salg og beskæftigere os primært i affiliate marketing.

Teamet bag

mark andersen

Mark Andersen

Direktør

Kasper Ottosen

Kasper Ottosen

Ansvarlig for find-internet

Jannick Andersen

Jannick Andersen

Customer service manager

Find os i Aarhus

Kontaktoplysninger