Det har i dag aldrig været nemmere at følge med i sine yndlingsserier, eller at se sin yndlingsfilm. Der findes en masse forskellige streamingtjenester, hvor du kan se hvad du vil, når du vil. I gamle dage var mulighederne nogle helt andre, der gjorde at du som regel skulle købe eller leje de film og serier du ønskede at se. I dag er der dog stor konkurrence, hvor Netflix, Hulu, Amazon Prime og Disney Plus kæmper om de samme medlemmer.

Nye produktioner fra streamingtjenester

Den store konkurrence skaber et behov for nyt og spændende indhold. Derfor er flere udbydere begyndt at producere deres egne serier, for at imødekomme behovet fra kunderne. Der er kamp om seerne, og de forskellige udbydere bliver derfor nødt til at producere nyt og spændende indhold for at give deres kunder en grund til at blive.

Netflix alene har siden 2013 produceret over 1500 forskellige titler, i håbet om at skabe indhold der kan adskille dem fra konkurrenterne.

Der er mange flere titler på den amerikanske Netflix

Alle disse forskellige streamingtjenester kommer fra USA, og det er også her, den store kamp kæmpes om de forskellige medlemmer. Som konkluderet tidligere, bliver der produceret indhold for at lokke kunderne til at blive, med forskellige film og serier, der som oftest først bliver tilgængeligt på det amerikanske Netflix.

Der findes dog også regler og rettigheder når det kommer til streaming, hvor en masse forskellige distributionsrettigheder til specifikke lande gør det umuligt for det danske Netflix at få adgang til det samme indhold som det amerikanske. Det er altså som regel det amerikanske marked der bliver lavet distributionsaftaler med, hvilket gør at andre lande, som Danmark, ikke kommer med i den samme aftale.

Derfor er det en god idé at anskaffe sig en god VPN-løsning, der kan snyde Netflix, eller andre streamingtjenester, til at tro, at du opholder dig i USA. På den måde kan du få adgang til lige den film eller serie du har lyst til at se, som altså vel og mærke er udbudt på de amerikanske tjenester. Du kan læse denne guide til bedste VPN, så du kan blive meget klogere på, hvilken løsning der er den rigtige for dig.

Du kan altså få adgang til mange forskellige film og serier, selvom du befinder dig i Danmark.

Værd at huske når du skal rejse

Det kan også blive relevant med en VPN hvis du skal til udlandet, og gerne vil se det danske Netflix. Der er ikke nogen garanti for at f.eks. det belgiske Netflix råder over de samme sæsoner af din yndlingsserie som Danmark måske gør. På den måde vil du også kunne bruge en VPN til at få streamingtjenesterne til at tro du er i Danmark.

Så kan du roligt læne dig tilbage, og nyde en hyggelig aften med din serie, efter en dag med en masse nye oplevelser.