Her er de bedste streamingtjenester i 2019

Kasper Ottosen
Del på linkedin
Del på facebook
Del på twitter

Der er et hav af streamingtjenester i Danmark med serier, film, sport, børneindhold og meget andet. Med Find-Internet.dk’s anmeldelse kan du blive klogere på, hvor du får mest for pengene.

Et hav af muligheder

Kender I det, når man går nede i supermarkedet og udvalget næsten er for stort? Sådan føles markedet for streamingtjenester i Danmark. Vi har et enormt udbyd af film og serie, men hvilke(n) får vi mest glæde af?

Dit valg af streamingtjeneste afhænger af, hvilken genrer du gerne vil se, hvor meget forskelligt indhold, du vil have adgang til og hvor længe du vil vente på nye afsnit af din serie.

Find-Internet.dk har derfor sat os for at finde de udbydere, som matcher lige netop dit behov, i denne guide.

De 9 mest populære streamingtjenester i Danmark

#1 – Netflix

Netflix Logo Streamingtjenester

Besøg Netflix

Det er ikke uden grund, at lige netop Netflix er blevet #1 i vores bedst i test. Streamingtjenesten er blevet allemandseje i Danmark og nye tal fra DR Medieforskning viser, at 37 procent af danskerne over 12 år bruger Netflix mindst én gang om ugen. Populariteten af denne streamingtjeneste er også til at forstå, da den uden sammenligning, er den platform, som opdaterer sit indhold oftest og har det største udbud af forskellige genrer.

Uanset dit humør og alder, så vil du opleve at Netflix har noget, der matcher din smag. Hvis ikke Hollywood har noget at tilbyde, så kan du trøste dig med at Netflix hvert år bruger enorme summer penge på at lave særdeles velproducerede serier og dokumentarer. Her kan blandt andet nævnes serier som House of Cards med Kevin Spacey i hovedrollen, Stranger Things, Orange is the new Black og Black Mirror.

Hvis du er til serier, kan du glæde dig over at de kommer i hele sæsoner ad gangen. Du skal derfor ikke bekymre dig om at vente på den nye episode, før du har set en hel sæson. Ens helt store paradoks, når det kommer til Netflix er, at det af og til kan være svært at vælge mellem det enorme udbyd, som streamingtjenesten tilbyder. Netflix har på baggrund af dette lavet en algoritme, som har til formål at lære din smag at kende og derved være i stand til at præsentere dig for de bedste film og serier.

Skulle det ske, at du kører død i det danske udvalg, kan du ved hjælp af et lille trick skifte til den amerikanske Netflix ved brug af en VPN-forbindelse (LINK).

Det billigste abonnement Netflix tilbyder, koster 79 kr om måneden, hvor den første måned er gratis.

#2 – Viaplay

Viaplay streamingtjeneste

Besøg Viaplay

Er du til kanalerne på TV3, men betaler du ikke for tv-pakken, som indeholder dem? Så er Viaplay noget for dig, da denne streamingtjenste indeholder alle TV3-kanalerne plus en masse andet! Du finder rigtig mange gode serier, dog er udvalget ikke lige så stort som på fx. Netflix, til gengæld er det lykkedes Viaplay at forhandle en række rettigheder på plads, med nogle af de største tv-netværk. Det betyder at du kan se serier fra ABC og Fox i Danmark.

Herudover får du også alle realityprogrammerne fra TV3-kanalerne uden afbrydelser.

Et Viaplay abonnement giver dig adgang til film og serier og det er gratis den første måned, hvorefter du vil blive opkrævet 99 kroner hver måned, hvor dit abonnement er aktivt.

Hvis du er mere til sport, så kan vi trøste dig med at Viaplay også tilbyder dette. Et sportsabonnement koster 289 kroner om måneden og du får herved adgang til serier, børneindhold og ikke mindst livekampe fra den danske Superliga, den engelske Premier League og Champions League.

#3 – HBO Nordic

HBO Nordic logo

Besøg HBO Nordic

HBO Nordic er streamingtjenesten for den mere kræsne bruger. Du får ikke det største udvalg, men kvaliteten af de serier og film du finder her er høj, i hvert fald hvis du spørger blandt anmelderne. Her får du blandt andet serier såsom Game of Thrones, Billions og Westworld, som er blandt de mest sete i nyere tid.

Hvis du er mere til film, så er det ikke her HBO er stærkest og hvis du satser på et solidt børneudvalg, så vil vi anbefale dig at tage et kig hos Netflix i stedet, da deres udvalg er bredere og bedre.

Som mange andre streaming udbydere, så er første måned gratis og herefter koster et abonnement fra 99 kroner om måneden.

#4 – C More

C More Logo

Besøg C More

C More er en streamingtjeneste fra vores svenske nabo, hvilket er meget tydeligt, når vi kigger på indholdet af tjenesten, hvor du finder mange nordiske serier. Du får rigtig høj kvalitet, men der mangler en smule indhold.

Det er dog ikke alt sammen noget fra norden, du finder også amerikanske og britiske serier, som roses af diverse anmeldere. Der er bl.a. adgang til Game of Thrones, som oprindeligt er lavet af HBO, men du får også mulighed for at leve dig ind i vikingetiden med Vikings, som også kan opleves på HBO Nordic.

Hvis du er mere til film, så er det ikke her C More vinder din gunst, da udvalget er noget sparsomt. Til gengæld er de rigtig dygtige til at opdatere deres sortiment med nyere film, hvor andre udbydere hviler mere på det udvalg de nu engang har.

C More giver dig 14 dage gratis på deres film og serie-abonnement, hvorefter det koster 99 kroner om måneden. Hvis du er golfentusiast, vil du elske denne udbyder, da de har et helt særligt golfabonnement, hvor du kan streame golf fra PGA Touren til kun 79 kroner om måneden.

#5 – TV2 Play

TV2 Play Logo

Besøg TV2 Play

TV2 Play er en streamingtjeneste, der primært indeholder TV2’s egenproducerede indhold. Her finder du blandt andet de populære danske serier Badehotellet og Rita, samt magasinprogrammer som Besserwisser og Presselogen. Desværre er det forholdsvist småt, hvad der kan vises af udenlandske programmer, serier og film.

Hvis du er på udkig efter en tjeneste, hvor du bliver klogere på hverdagen og hvad der sker rundt omkring i verdenen, så er vores holdning at TV2 Play er fuldstændig uundværlig.

Ønsker du at få hele pakken, som består af TV2, Zulu, TV2 Sport, TV2 Charlie og TV2 Fri, skal du af med 129 kroner om måneden. Hvis du ikke har noget imod at se 1-3 minutters reklame mellem hvert program, så falder prisen til 99 kroner om måneden. Basis pakken uden reklamer koster 69 kroner om måneden og basis pakken med reklamer skal du give 39 kroner om måneden for. Begge versioner af basispakken er gratis de første 30 dage.

#6 – Strive

Strive Logo

Besøg Strive

Strive Sport er en tjeneste, der har købt rettigheder til at vise alle kampe fra den absolut bedste fodboldlige i Spanien, Italien og USA. Hvis du derfor vælger at tegne et abonnement med Strive, så kan du være i selvskab med verdensstjerner såsom Messi, Ronaldo og Zlatan.

Kampene bliver kommenteret af en stribe danske kommentatorer, som sikrer at du forstår præcist hvad, der foregår i løbet af kampen.

Strive Sport kan ses fra din computer, apps til iOS, Android, Chromecast og Apple TV.

Strive tilbyder foruden et stjernespækket fodboldprogram, det mest attraktive tilbud til deres kunder. Du kan vælge mellem at betale 500 kroner for ét år eller 79 kroner pr. måned. Den første uge er gratis!

#7 – Amazon Prime Video

Amazon Prime Logo

Besøg Amazon Prime

Amazon Prime er relativt nye på markedet inden for streamingtjenester.

Der er et forholdsvist stort udvalg af tv-serier og film og hertil kommer et par håndfulde serier, som du kun finder på Amazon Prime, eksempelvis den nyeste udgave af det legendariske bilprogram “Top Gear”.

Uheldigvis for os danskere, så er det ikke alt indholdet på Amazon Prime, der har danske undertekster. Dét, der gør Amazon Prime til en ganske attraktiv tjeneste er prisen. Den første uge er gratis og herefter får du et halvt år til €2,99 om måneden (omtrent 23 danske kroner). Efter et halvt år stiger prisen til €5,99, som er omkring 45 kroner.

#8 – hayu

Hayu Logo

Besøg hayu

Hvis du er vild med reality, så er denne streamingtjeneste noget for dig! I modsætning til andre udbydere, har hayu fokus på en særlig, men voksende niche: reality-tv.

Hvis du ikke interesseret dig for dette, så spring blot videre til den næste tjeneste i rækken. Hvis du derimod elsker reality, så kan du glæde dig over 6.000 gode grunde til at læse videre.

hayu har et særdeles imponerende udvalg af over 6.000 reality-programmer, der er kendt og elsket i USA. De fleste afsnit kommer på hayu samme dag som den amerikanske tv-premiere af afsnittene kan ses. Prisen er sølle 49 kroner om måneden, og de første 30 dage er gratis. Som noget rimelig unikt, har du mulighed for at downloade afsnittene og tage dem med på farten.

 

Gratis Streamingtjenester

Foruden de ovennævnte betalte streamingtjenester, findes der også en række gratis tilgængelige streamingtjenester, hvor du har god mulighed for at streame film og serier uden beregning.

Viafree

Viafree er en gratis streamingtjeneste, hvor du kan se TV3’s egenproduktion og nogle af deres udenlandske serier. Enkelte episoder og serier bliver lagt op umiddelbart efter de er blevet vist på TV, mens andre tjenester først bliver lagt op efter 6 dage. Du har endvidere også mulighed for at se gamle udsendelser, hvis du skulle være gået glip af et afsnit.

Det vil fremgå af hjemmesiden, såfremt sidste visningsdato nærmer sig, da Viafree kun kan have dem liggende på hjemmesiden, så længe de har rettighed til dem.

DR TV

DR TV er en “paraplyvirksomhed” med utallige sub-brands under sig, herunder DR2, DR3, DR K, Ramasjang og DR Ultra. Du har derfor rig mulighed for at finde noget underholdning, som matcher dit behov. Som noget helt andet, giver DR TV dig mulighed for underholdning uden beregning og vigtigst af alt – ingen reklamer.

DPlay

DPlay er en stremingtjeneste med enkelte programmer fra blandt andet Kanel 4, Kanal 5, Discovery Channel, TLC, ID og Animal Planet. Du kan få DPlay gratis, hvis du er ligeglad med reklamer, hvis du gerne vil være fri for disse, kræver det at du betaler 79kr pr. måned.

YouTube

I starten af denne guide beskrev vi streamingtjenesten Netflix for at være enorm. Men Netflix er blot en fik i vandet, når vi sammenligner med YouTube, som er verdens ubestridt største streamingtjeneste. Uanset hvad du er på udkig efter, så har YouTube alt dit hjerte begærer; fra fulde tv-episoder, musik, børneprogrammer, dokumentarer, musikvideoer, træningsvideoer, madlavningsvideoer og meget mere.

Hvert evigt eneste minut, bliver der uploadet over 400 timers video og på verdensplan bliver der set 1 milliard timers YouTube dagligt. Til sammenligning udgør YouTube-forbruget mere end Netflix og Facebook tilsammen!

YouTube har for nyligt lanceret en abonnementsløsning, som de kalder YouTube Premium, hvor du slipper for reklamer, men samtidig har mulighed for at få musik, film, serier og lydbøger med på farten. Disse kan gemmes, downloades og have i baggrunden til når du vil.

For 119 kr. om måneden, får du adgang til YouTube Originals, som indeholder serier og dokumentarer, der er produceret af YouTube. Hvis du ikke er overbevist om YouTube Premium er noget for dig, så kan du selvfølgelig få en gratis prøveperiode på én måned.

Kilder

Kantar Gallup Index Danmark 2. + 3. kvartal, Medieudviklingen 2018, DR