De Bedste Streamingtjenester [Top 9 i Danmark 2024]

De Bedste Streamingtjenester

Kasper Ottosen Forfatter: Kasper Ottosen
opdateret Opdateret: 01. december, 2023

Der findes et hav af streamingtjenester i Danmark med serier, film, sport, børneindhold og meget andet. Vi vil her prøve, at gøre dig klogere på, hvor du får mest for pengene. 

Et hav af muligheder

Kender du det, når du går nede i supermarkedet og udvalget næsten er for stort? Sådan føles markedet for streamingtjenester i Danmark også. Der er et enormt udbud af film og serier, men hvilke(n), vil du få mest glæde af?

Dit valg af streamingtjeneste afhænger af, hvilken genre du gerne vil se, hvor meget forskelligt indhold, du vil have adgang til, samt hvor længe du vil vente på nye afsnit af din serie.

Vi har hos Find-Internet.dk derfor sat os for at finde de udbydere, som matcher lige netop dit behov og give dig et indblik i, hvilke streamingtjenester der er de bedste i 2023.

De 9 mest populære streamingtjenester i Danmark

#1 - Netflix

Det er ikke uden grund, at lige netop Netflix er blevet #1 i vores bedst i test. Streamingtjenesten er blevet allemandseje i Danmark og tal fra DR Medieforskning viser, at 37 procent af danskerne over 12 år bruger Netflix mindst én gang om ugen. 

Det er dog også til at forstå populariteten, da den uden sammenligning er den platform, som opdaterer sit indhold oftest og har det største udbud af forskellige genrer. 

Uanset dine præferencer, dit humør og alder, så vil du opleve at Netflix har noget, der passer til lige netop dig. 

Hvis ikke Hollywood har noget at tilbyde, så kan du trøste dig med, at Netflix hvert år bruger enorme summer penge på at lave særdeles velproducerede serier og dokumentarer. Her kan blandt andet nævnes serier som House of Cards med Kevin Spacey i hovedrollen, Stranger Things, Orange is the new Black og Black Mirror.

Det kan af og til være svært at vælge mellem det enorme udbud, som Netflix tilbyder. De har på baggrund af dette lavet en algoritme, som har til formål at lære din smag og dine præferencer at kende, og på den måde være i stand til at præsentere dig for de bedste film og serier til lige netop dig.

Det billigste abonnement, som Netflix tilbyder, koster 79 kr. om måneden.

#2 - Viaplay

Er du til kanalerne på TV3, men betaler du ikke for tv-pakken, som indeholder dem? Så er Viaplay noget for dig, da denne streamingtjeneste indeholder alle TV3-kanalerne + en masse andet! 

Du finder rigtig mange gode film og serier, dog er udvalget ikke lige så stort som på fx. Netflix. Til gengæld er det lykkedes Viaplay at forhandle en række rettigheder på plads, med nogle af verdens største tv-netværk. Det betyder at du kan se serier fra ABC og Fox på Viaplay.

Herudover får du også alle reality-programmerne fra TV3-kanalerne uden afbrydelser. 

Der findes to forskellige abonnementstyper hos Viaplay:

 1. Et almindeligt Viaplay-abonnement giver dig adgang til film og serier og det koster 119 kr. om måneden, du får dog de første to uger gratis.

 2. Hvis du er mere til sport, så kan vi trøste dig med at Viaplay også tilbyder dette. Et Viaplay Total-abonnement koster 449 kr. om måneden og du får her adgang til film, serier og ikke mindst live-kampe fra blandt andet den engelske Premier League, Champions League og NFL.

#3 - TV2 Play

TV2 Play er en streamingtjeneste, der primært indeholder TV2 egenproducerede indhold. Her finder du blandt andet de populære danske serier Badehotellet og Rita, samt magasinprogrammer som Besserwisser og Presselogen. Det er desværre minimalt, hvad der kan vises af udenlandske programmer, serier og film.

Hvis du er på udkig efter en tjeneste, hvor du bliver klogere på hverdagen og hvad der sker rundt omkring i verdenen, så er vores holdning dog, at TV2 Play er fuldstændig uundværlig.

Der findes forskellige abonnementsmuligheder på TV2 Play, du kan i alle mulighederne vælge med eller uden reklamer:

 1. Basispakken, hvor du får alle TV2s on demand-programmer med nyt indhold og snigpræmierer hver dag:
  Med reklamer: 49 kr. om måneden (14 dage gratis)
  Uden reklamer: 79 kr. om måneden (14 dage gratis)

 2. Favoritpakken, indeholder det samme som basispakken + fem af TV2s live kanaler:
  Med reklamer: 109 kr. om måneden
  Uden reklamer: 139 kr. om måneden

 3. Favorit + Sport-pakken, indeholder det samme som favoritpakken + TV2 Sport og TV2 Sport X, samt op til 15 ekstra eventkanaler:
  Med reklamer: 169 kr. om måneden
  Uden reklamer: 199 kr. om måneden

#4 - Disney Plus

Disney Plus er en amerikansk streamingtjeneste, der kom til Danmark i september 2020 og hurtigt blev allemandseje i Danmark, da der er noget for de fleste. 

På Disney Plus finder du både nye og gamle Disney-film og serier, ligesom de også har rettighederne til samtlige Marvel og Pixar film. Derudover får du eksempelvis også adgang til indhold fra National Geographic og det bliver dermed en attraktiv streamingtjeneste for hele familien. 

Hos Disney Plus kan du også opleve høj kvalitet i både kvalitet og lyd, da nogle film kan afspilles i en 4K-udgave og med Dolby Atmos-lyd. 

Der er to abonnementsmuligheder hos Disney Plus. Den ene er at give 79 kr. om måneden og den anden er at give 790 kr. om året, det er en besparelse på 158 kr. om året. 

#5 - HBO Max

Du kender måske HBO Nordic, som var kendt for ikke at have det største udvalg, men virkelig god kvalitet af film og serier.

I oktober 2021 kom den nye streamingtjeneste HBO Max til Danmark. HBO Max har dobbelt så meget indhold som HBO Nordic og derudover bliver kvaliteten og lyden også blevet bedre. 

På HBO Max kan du blandt andet se ting såsom Game of Thrones, Billions og Westworld, som er blandt de mest sete i nyere tid. Derudover kan du også se Friends: The Reunion og den nye Harry Potter: Return to Hogwarts. 

En anden ændring, fra HBO Nordic til HBO Max, er prisen. Prisen er nemlig blevet sænket med 20 kr. om måneden, så du kun betaler 79 kr. om måneden for HBO Max, i stedet for de 99 kr. som HBO Nordic kostede.

#6 - Discovery+

Discovery+, der tidligere er kendt som Dplay, er en streamingtjenetse, hvor du kan få adgang til tempofyldt underholdning, fængende krimi-programmer og reality med de største personligheder. 

Her er blandt andet diverse Discovery-kanaler og dansk reality-tv. Du får her adgang til kanaler såsom Kanal 4, Kanal 5 og Animal Planet.

Der findes forskellige abonnementsmuligheder på Discovery+:

 1. Underholdning, her får du snigpremierer og programmer til 79 kr. om måneden (7 dage gratis).

 2. Underholdning + Live, her får du det samme som i underholdningspakken + Livestream af 7 TV-kanaler til 99 kr. om måneden.

 3. Sport, her får du det samme som i pakke 2 + Livestream af 4 sportskanaler til 129 kr. om måneden.

#7 - C More

C More er en streamingtjeneste fra vores svenske naboer, hvilket er meget tydeligt, når vi kigger på indholdet af tjenesten, hvor du finder mange nordiske serier. Du får rigtig høj kvalitet, men der mangler en smule indhold.

Det er dog ikke alt sammen noget fra norden, du kan også finde amerikanske og britiske serier, som får ros af diverse anmeldere. 

Du får her adgang til forskellige film og serier, og der er alt fra Erna i krig til Joker. C More er gode til at opdatere deres sortiment med nyere film, hvor nogle andre udbydere hviler mere på det udvalg, de nu engang har.

C More giver dig 14 dage gratis på deres film og serie-abonnement, hvorefter det koster 99 kroner om måneden.

#8 - hayu

Hvis du er vild med reality, så er denne streamingtjeneste noget for dig! I modsætning til andre udbydere, har hayu fokus på en særlig, men voksende niche: reality-tv.

Hvis du ikke interesserer dig for dette, så spring blot videre til en anden streamingtjeneste. Hvis du derimod elsker reality, så kan du glæde dig over 6.000 gode grunde til at læse videre.

hayu har et særdeles imponerende udvalg af over 6.000 reality-programmer, der er kendt og elsket i USA. De fleste afsnit kommer på hayu samme dag som afsnittene har premiere på amerikansk tv. Du kan blandt andet følge med i Keeping Up With The Kardashians. 

Prisen er 49 kr. om måneden, og du får den første uge gratis.

#9 - Amazon Prime Video

På Amazon Prime er der et forholdsvist stort udvalg af tv-serier og film og hertil kommer nogle serier, som du kun finder på Amazon Prime, eksempelvis den nyeste udgave af det legendariske bilprogram "Top Gear".

Uheldigvis for os danskere, så er det ikke alt indholdet på Amazon Prime, der har danske undertekster. Dét, der gør Amazon Prime til en ganske attraktiv tjeneste, er prisen. Du får den første måned gratis og derefter er prisen kun 45 kr. om måneden

Gratis Streamingtjenester

Foruden de ovennævnte betalings-streamingtjenester, findes der også en række tilgængelige gratis streamingtjenester, hvor du har god mulighed for at streame film og serier uden månedlige omkostninger.

En af mulighederne for at få gratis streamingtjenester er, hvis du skifter til en internet udbyder der har inkluderet streamingtjenester i deres service. For at finde disse kan du tjekke vores liste med de bedste internet.

Viafree

Viafree er en gratis streamingtjeneste, hvor du kan se TV3 egenproduktion og nogle af deres udenlandske serier. Enkelte episoder og serier bliver lagt op umiddelbart efter de er blevet vist på TV, mens andre først bliver lagt op efter 6 dage. Du har endvidere også mulighed for at se gamle udsendelser, hvis du skulle være gået glip af et afsnit.

Det vil fremgå af hjemmesiden, såfremt sidste visningsdato nærmer sig, da Viafree kun kan have dem liggende på hjemmesiden, så længe de har rettighederne til dem.

DR TV

DR TV er en "paraplyvirksomhed" med sub-brands under sig, herunder blandt andet DR2 og Ramasjang. Du har derfor rig mulighed for at finde noget underholdning, som matcher dit behov, da de både har film og serier.

Som noget helt andet, giver DR TV dig mulighed for underholdning uden beregning og vigtigst af alt - ingen reklamer.

YouTube

I starten af denne guide beskrev vi streamingtjenesten Netflix for at være enorm. Men Netflix er blot en lille fisk i vandet, når vi sammenligner med YouTube: verdens største streamingtjeneste. 

Uanset, hvad du er på udkig efter, så har YouTube alt, hvad dit hjerte begærer; fra fulde tv-episoder, musik, børneprogrammer, dokumentarer, musikvideoer, træningsvideoer, madlavningsvideoer og meget mere.

Hvert evig eneste minut, bliver der uploadet over 400 timers video og på verdensplan bliver der set 1 milliard timers YouTube dagligt. Til sammenligning udgør YouTube-forbruget mere end Netflix og Facebook tilsammen!

YouTube har for nyligt lanceret en abonnementsløsning, som de kalder YouTube Premium, hvor du slipper for reklamer, men samtidig har mulighed for at få musik, film, serier og lydbøger med på farten. Disse kan gemmes og downloades, så du kan se dem præcis når det passer dig.

For 119 kr. om måneden, får du adgang til YouTube Originals, som indeholder serier og dokumentarer, der er produceret af YouTube. Hvis du ikke er overbevist om YouTube Premium er noget for dig, så kan du selvfølgelig få en gratis prøveperiode på én måned. Hvis du er studerende kan du dog få det til den fine sum af 69 kr. om måneden.

Du kan finde flere gratis streamingtjenester her.

Kilder:
Kantar Gallup, Seer-Undersøgelsens Establishment Survey, Marts 2021

Kasper Ottosen
Skrevet af

Kasper har med sine 5 års erfaring som elektriker og 5 års erfaring fra Find-internet.dk, er nu en af de eksperter der har rådgivet flest danskere med at skifte internetudbyder. Kasper har skrevet over 100 artikler om emner som bredbånd, fibernet og mobilt bredbånd, som du kan læse på Find-internet.dk og Tjekbredbaand.dk