Max pris pr. md.
Min. hastighed
18 pakker
Se flere
Derfor kan du trygt bruge Find-internet.dk

På Find-internet forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere herIndholdsfortegnelse

Sammenlign det Bedste Internet

Det bedste internet man kan få i Danmark 2021 er internet fra Fastspeed. Ifølge en undersøgelse fra Ooklas speedtest, får Fastspeed en score på 303,91, efterfulgt af Hiper på 245,03 og Telenor på 170,55.

Oversigt over det bedste internet:

  1. Fastspeed | speed score: 303,91
  2. Hiper | speed score: 245.03
  3. Telenor | speed score:170.55
  4. Fibia | speed score: 158.17
  5. Yousee | speed score: 142.39
  6. Eniig | speed score: 135.97
  7. EnergiMidt | speed score: 126.77
  8. Stofa | speed score: 105.05

Læs for dig selv her Ookla speedtest

Vores anbefaling når du skal vælge blandt internetudbyderne er at sætte dig ind, hvad dine behov er. Fordi så ved du hvad skal holde øje med og hvad du skal holde dig fra i din sammenligning. Start med indtaste din adresse øverst på siden og se hvilket internet du rent faktisk kan få. Du kan evt. vælge dit kommende internet ud fra følgende kategorier.
 
1. Indtast adresse

For at kunne en vise dig en oversigt over dine internet muligheder, skal vi bruge din adresse. Dine internet muligheder er afhængige af din adresse.

2. Sammenlign

Med din adresse kan vi nu vise dine internet muligheder. Sammenlign nu blandt de forskellige internetudbydere. Filtre eller sortere efter dit behov.

3. Vælg Internet

Vælg det internet som passer bedst til dine behov, hvorefter du vil blive sendt direkte til udbyderen. Hvor du skal bestille dit kommende internet. 

Vores Anbefaling

Vores anbefaling når du skal vælge blandt internetudbyderne er at sætte dig ind, hvad dine behov er. Fordi så ved du hvad skal holde øje med og hvad du skal holde dig fra i din sammenligning. Du kan evt. vælge dit kommende internet ud fra følgende kategorier. 

Billigt Internet

Er du studerende eller det bare sjældent at du bruger internettet derhjemme. Så kan det være at din strategi skal være at søge efter billig internet. Billig internet behøver nødvendigvis ikke være dårligt, det afhænger af dine behov og dermed også forventninger. Lyder dette som dig så se mere her.

Billigt Internet 

Internet Priser

Internet priserne ændres konstant og kan variere fra adresse til adresse. Men det er intet problem fordi vi holder os opdateret på priserne og giver dig overblikket i forhold til din adresse. Vil du være klogere på internet priser kan du trygt følge med her for mere information. Læs vores prisoversigt.

Internet Priser

Internet

Ved du ikke hvad skal søge efter. Kan du altid søge bredt, ved at indtaste din adresse, vil du blive vist en oversigt over alle dine internet muligheder. Det behøver ikke at være indviklet at finde det rette internet. Lad os gøre arbejdet for dig. Få det samlet overblik her på Find-internet.dk.

Internet 

Internetudbydere

Vælg blandt internetudbydere og deres abonnementer. Læs om de ting du skal være opmærksom på ved bestilling af internet, som gratis oprettelse, ubegrænset data og bindingsperiode. Nogle internet udbydere har endda inkluderet mulighed for at streame film og adgang til tv-pakker.

Internetudbydere 

account.jpg

Hurtig og stabil Internet

Der er mange ting, der bør overvejes, når det kommer til at finde den bedste internetforbindelse. Hvor finder man i dagens Danmark egentlig noget godt internet? Hvilken udbyder er den bedste på markedet? Og hvilken type internet er egentlig den bedste eller mest egnede til dine internet behov?

Disse og mange andre spørgsmål giver vi dig svarene på herunder, hvor du kan blive meget klogere på, hvordan du nemt kan sammenligne og finde det bedste internet, der passer lige netop til dig.

For det handler nemlig ikke blot om at finde den billigste internetforbindelse, selvom det for mange også er prisen, der spiller ind på valget af internet.

Det er også vigtigt at finde et internet, der passer til dine behov og ikke mindst en forbindelse, som er tilgængelig på din adresse. Virker det som en uoverskuelig omgang at skulle finde noget internet, der lever op til alle disse ting? Så frygt ej, for vi fortæller dig herunder hvordan du kan gøre det.

Bedste internet på min adresse

Nu tænker du måske, hvordan finder jeg ud af hvilket internet, der er tilgængeligt på min adresse?

Og det kan vi naturligvis også hjælpe dig med. Ikke nok med, at du her hos os kan indtaste din adresse og hurtigt få et overblik over lige netop de abonnementer, der er tilgængelige hjemme hos dig, så kan du også på de enkelte udbyderes hjemmesider indtaste din adresse for at få vist de konkrete internet pakker, som du har mulighed for at få.

Det er en rigtig god og nem måde at finde ud af, hvilken internetforbindelse, der vil være den hurtigste eller mest stabile på netop din adresse. 

Det er især relevant for dig, der lige er flyttet til en ny adresse og selv er ansvarlig for at finde ud af hvilket bredbånd, du skal have.

Hvis man er flyttet til et nyt område, ved man nemlig ikke nødvendigvis på forhånd hvilke internetforbindelser, der er tilgængelige. Og så er det en rigtig god og nem måde at finde ud af det på ved at indtaste sin adresse lige her hos Find-Internet.dk eller direkte hos udbyderen.

Ved at søge på din adresse her hos os kan du hurtigt få en liste over hvilke udbydere og abonnementer, som tilbyder det bedste internet på din adresse. Dermed får du også hurtigt en idé om hvilke hastigheder du kan forvente samt til hvilke priser, du kan få dem.

connection.jpg

Bedste internet til prisen

Som udgangspunkt kan man sige, at det bedste internet til prisen er det internet, hvor du får den højeste hastighed til den laveste pris.

Det er dog ikke altid en god måde at tænke på, fordi det jo ikke er alle hastigheder, der er tilgængelige alle steder, og derfor kan man hurtigt blive skuffet, hvis man har fundet en god internetforbindelse til en lav pris, hvis denne forbindelse ikke er tilgængelig på ens egen adresse.

Der er derfor også andre ting, der er værd at se på, når det kommer til at finde bedst internet til prisen. 

Først og fremmest vil du være nødt til at finde en udbyder, der tilbyder internet på din adresse, hvorefter du kan begynde at sammenligne på parametre som pris og hastighed.

I dagens Danmark bliver fibernettet mere og mere populært – og mere og mere udbredt rundt omkring i landet. Fibernet er én af de absolut hurtigste internetforbindelser, hvorfor flere og flere skifter fra det traditionelle bredbånd til fibernettet.

Det vil altså typisk være en fibernetforbindelse, som giver dig den bedste internet hastighed til prisen.

Bedste internetudbyder

Her hos Find-Internet.dk kan du sammenligne billigt internet fra en række af Danmarks største og bedste internetudbydere. I vores oversigt finder du internet forbindelser fra blandt andet Kviknet, Fullrate, Yousee, Fastspeed, HIPER, Telenor og Dansk Net, fordi vi mener, at de er blandt de bedste internetudbyder i Danmark lige nu.

Vi holder naturligvis vores oversigt opdateret, så du altid har mulighed for at se aktuelle tilbud og abonnementer fra de forskellige danske internetudbydere.

Et andet godt trick er at undersøge udbydernes trustpilot score. Her kan du se hvilken internetudbyder, som klare sig bedst i forhold til kundeanmeldelser på det danske marked.

Og har du brug for også selv at undersøge, om den nu er god nok, når vi påstår, at vi viser nogle af Danmarks bedste udbydere af internet? Så kan du for eksempel tage et kig på udbydernes Trustpilot side, hvor du kan se hvor stor kundetilfredshed de forskellige udbydere har.

Anmeldelserne på Trustpilot bliver skrevet af udbydernes egne kunder, så det er her, du kan få et mere subjektivt indblik i, hvad brugerne egentlig synes om den service og de produkter, som de enkelte udbydere tilbyder.

Her vil du altså hurtigt og nemt kunne se, om en internet udbyder har mange tilfredse kunder, hvilket også er en faktor, som kan spille ind, når man skal vælge det bedste internet.

Bedst i Test

I 2021 blev Fastspeed kåret til Danmarks hurtigste bredbånd og verdens anden hurtigste af Ookla. Som er en global organisation som tester og indsamler data på netværker hver dag i hele verden. Læs mere om historien. Dermed er Fastspeed altså bedst i test. Men de andre udbydere er ikke langt bagud, i forhold til hastighed. 

cloud-hosting.jpg

Hvilke typer af internet kan man vælge imellem?

Som udgangspunkt findes der tre typer af internet: Det traditionelle bredbånd, fibernet og mobilt bredbånd. Og alle tre typer har hver sine fordele og ulemper.

Mobilt bredbånd adskiller sig fra de to andre typer ved at være en form for trådløs router, som du kan tage med på farten. Det er derfor en type af internet, der egner sig godt til dig, der vil kunne være online uanset hvor du befinder dig. De to andre typer af internet kommer vi nærmere ind på i det næste afsnit.

Bedste bredbånd vs. bedste fibernet

Er du i tvivl om hvorvidt bredbånd eller fibernet er den bedste løsning for dig, når det kommer til internet? Så læs dette afsnit grundigt, hvor vi kommer lidt ind på forskellene på fibernet og almindeligt bredbånd.

Den største og mest væsentlige forskel på de to typer forbindelser er hastigheden. Det traditionelle bredbånd leverer internet via ADSL eller COAX, hvilket måske lyder meget teknisk, men det er det faktisk ikke.

ADSL betyder blot, at internettet bliver leveret gennem bredbånd via telefonstikket, og COAX betyder, at internettet leveres gennem bredbånd via kabel-TV stikket, hvorfor disse forbindelse er tilgængelige på langt de fleste adresser i Danmark.

Fordelene ved at vælge almindeligt bredbånd er, at man typisk kan kombinere sit internet abonnement med sit TV abonnement hos den samme udbyder og dermed få det til en mere fordelagtig pris.

Det traditionelle bredbånd er mere tilgængeligt og billigere end fibernet, men kan ofte ikke levere lige så hurtige hastigheder.

Optisk Fiber

Fibernet er en nyere teknologi inden for internetforbindelser. Her leveres internettet via såkaldt optisk fiber, som er produceret i plastik og glas og hvor der kan skydes lys igennem. Derfor omtaler man også disse fibre som lyslederkabler.

Det er en hurtigere måde at transportere internet på end ved almindelig bredbånd, netop fordi det leveres med lysets hastighed. Indtast din adresse øverst på siden og se om du kan få internet via fibernet på din adresse. Hvis du kan du få internet via fiber, kan du forvente internet med høj hastighed og stabilitet. 

investment.jpg

Sådan finder du det bedste internet

Det er nok de færreste, der vælger en internetforbindelse udelukkende baseret på prisen – selvom det naturligvis også er et vigtigt parameter.

For der er selvfølgelig en årsag til, at der findes forskellige internethastigheder i forskellige prisklasser – netop så alle kan være med uanset økonomi og behov. Og netop behovet er vigtigt, når det kommer til at finde det bedste internet.

For her kan din søgning blive meget specifik, hvis du ved præcis, hvad du skal gå efter. Og her kommer de tre ovennævnte spørgsmål ind i billedet.

1. Hvad skal du bruge din internetforbindelse til?

Der er bestemte hastigheder, der egner sig bedre til bestemte formål, når det kommer til hurtigt internet. Skal du bruge internettet til simpel surfing, eller til at sende og modtage e-mails, har du et andet behov end en person, som skal bruge sit internet til for eksempel gaming eller hyppig upload og download af større filer.

En hastighed på omkring 5 Mbit (per enhed) egner sig fint til dig, hvis du blot surfer på nettet og sender mails, mens streaming af film og TV-serier i HD kræver en forbindelse på omkring 30 Mbit per enhed og gaming kræver en endnu hurtigere hastighed.

2. Hvor ofte skal du på nettet?

Dog skal man også overveje hvor ofte man er på nettet. For selvom du har brug for en højere hastighed til streaming eller gaming på nettet, kan du måske alligevel nøjes med en lavere hastighed, hvis du ikke bruger din internetforbindelse særligt ofte.

Det kunne for eksempel være hvis du primært bruger den internetforbindelse, der er på din arbejdsplads eller din uddannelsesinstitution. Hvis du yderst sjældent bruger internettet, kan mobilt bredbånd måske være en mere oplagt løsning for dig, da du her ikke er tvunget til at betale en masse for det hurtigste internet, men blot betaler for den data, du rent faktisk bruger.

3. Hvor mange skal være på nettet ad gangen?

Her er tommelfingerreglen at jo flere enheder, der skal bruge internetforbindelsen, jo højere bør den være. Husk dog, at det kun gælder, hvis samtlige enheder skal være på nettet samtidigt.

En enkelt enhed kan sagtens “nøjes med” en hastighed på omkring 10 Mbit, mens du bør påregne 8 Mbit eller mere per enhed, der skal være på nettet på samme tid.

Hvis du kan finde svaret på disse tre spørgsmål og finder en internetforbindelse, der lever op til alle tre ting, er du rigtig godt på vej til at finde det bedste internet i Danmark – eller i hvert fald det bedste internet til netop dine behov.

Men kort sagt er den bedste netværk forbindelse: fibernet, hvilket de fleste udbydere på markedet kan levere. Med fibernet kan du forvente en stabil internethastighed.

FAQ

Her kan du få svar på de mest spurgte spørgsmål omkring bedste internet.

Hvad er det bedste internet?

Det bedste internet er lige nu en 1000/1000 mbit fibernetforbindelse. Der er dog nogle udbydere der arbejder kraftigt på at kunne udvide det til 2500/2500 mbit. Derudover vil en rigtig god 5G forbindelse også komme op og konkurrere med disse. 

Hvilken internet udbyder er bedst?

I Danmark er Fastspeed lige nu kåret som den internetudbuyder med hurtigst internet. WAOO er dog i flere år blevet kåret som den bedste internet udbyder i Danmark.  

Hvor godt internet skal jeg bruge?

Størstedellen af danskerne ville kunne nøjes med en 200 mbit fobindelse. Men hvis du bruger mange enheder på en gang og streamer og gamer meget, så kandet være nødvendigt med 500 til 1000 mbit forbindelse.

Bedste internet i Danmark?

Det bedste internet i Danmark er lige nu en 1000/1000 mbit fibernet forbindelse. Der vil dog ikke være længe før at internetudbyderne kommer med en 2500/2500 mbit forbindelse, plus at 5G snart bliver mere udbredt. 

Bedste internet 2021?

Fastspeed må lige nu være det bedste internet 2021. De blev kåret til at være den hurtigste internetudbyder i Danmark plus at den var den 2. hurtigste i verdenen.

Bedste internet til Gaming?

En 1000/1000 mbit fibernet forbindelse er lige nu det bedste internet til gaming. Men det vil være endnu mere vigtigt med en kablet forbindelse, da det skaber en mere stabil forbindelse som er vigtigere for en gamer.

Hvad er det bedste internet jeg kan få?

Din adresse er afgørende for hvad der er det bedste internet du kan få. 75% af danskerne kan få en fibernet forbindelse og defor en 1000/1000 mbit forbindelse. Men hvis man kun kan få kabeltv på sin adresse er 1000/100 mbit det bedste. 

Hvad er den bedste internet hastighed?

Den bedste internet hastighed er lige nu en 1000/1000 mbit fibernet forbindelse. Men der er nogle udbydere der eksperimentere med en 2500/2500 mbit forbindelse. Derudover kan god 5G forbindelse også være ekstrem hurtigt. 

Hvad hedder det bedste internet?

Det bedste internet hedder Fastspeed 1000/1000 mbit fiber. Men der er også mange andre fibernetudbydere der lavere internet der er næsten lige så godt.

Hvem er verdens bedste internet?

Det er et saidiarabisk selskab som har verdens hurtigste internet ifølge Ookla. Fastspeed er dog verdens anden hurtigste internetudbyder og er derfor helt i top når det kommer til hastighed.

Hvad er det bedste internet og tv pakker?

Din adresse er meget afgørende når det kommer til at finde den bedste internet og tv pakker. Yousee, stofa, Waoo, Boxer, Fibia, leverer alle disse pakker, men langt fra på alle adresser.

author

Skrevet af

Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Kasper Ottosen har over 8 års erfaring med opsætning og salg af bredbånd, fra hans arbejde som elektriker og Tjekbredbånd.dk