Max pris pr. md.
Min. hastighed
20 pakker
Se flere
Derfor kan du trygt bruge Find-internet.dk

På Find-internet forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere herIndholdsfortegnelse

Sammenlign Internetudbydere

Find-internet.dk er en gratis sammenlignsside for, som specialisere sig i internet. Vi har samlet de fleste internetudbydere et sted, så du som forbruger, nemt kan finde og sammenligne blandt de mange internetudbydere. Følg de 3 trin for at komme i gang med at finde dit kommende internet.    

Oversigt over internetudbydere:

 • Fastspeed
 • Kviknet
 • Hiper
 • Telenor Maxspeed
 • Stofa
 • Boxer
 • Yousee
 • Bolignet
 • Kazoom
 • Waoo
 • Fibia
 • Telia
 • Oister
 • CBB
 • Telmore
 • OK
 • 3 Mobil
 • Duka
 • Jetnet

Kom i gang med at sammenligne allerede nu

1. Indtast adresse

For at kunne en vise dig en oversigt over dine internet muligheder, skal vi bruge din adresse. Dine internet muligheder er afhængige af din adresse.

2. Sammenlign

Med din adresse kan vi nu vise dine internet muligheder. Sammenlign nu blandt de forskellige internetudbydere. Filtre eller sortere efter dit behov.

3. Vælg Internet

Vælg det internet som passer bedst til dine behov, hvorefter du vil blive sendt direkte til udbyderen. Hvor du skal bestille dit kommende internet. 

Vores Anbefaling

Vores anbefaling når du skal vælge blandt internetudbyderne er at sætte dig ind, hvad dine behov er. Fordi så ved du hvad skal holde øje med og hvad du skal holde dig fra i din sammenligning. Du kan evt. vælge dit kommende internet ud fra følgende kategorier.  

Billigt Internet

Er du studerende eller det bare sjældent at du bruger internettet derhjemme. Så kan det være at din strategi skal være at søge efter billigt internet. Billigt internet behøver nødvendigvis ikke være dårligt, det afhænger af dine behov og dermed også forventninger. Lyder dette som dig så se mere her.

Billigt Internet

Internet Priser

Internet priserne ændres konstant og kan variere fra adresse til adresse. Men det er intet problem fordi vi holder os opdateret på priserne og giver dig overblikket i forhold til din adresse. Vil du være klogere på internet priser kan du trygt følge med her for mere information. Læs vores prisoversigt.

Internet Priser

Bedste Internet

Er budgettet lige meget eller skal du have internet til en stor husstand. Så kan du nemt starte med at kigge efter, det bedste internet på din adresse. Følg med her hvis det lyder som dig. Her kan du nemlig læse om vores bud på det bedste internet. Samt fordelene og hvordan du vælger den rette udbyder.

Bedste Internet 

Internet

Ved du ikke hvad skal søge efter. Kan du altid søge bredt, ved at indtaste din adresse, vil du blive vist en oversigt over alle dine internet muligheder. Det behøver ikke at være indviklet at finde det rette internet. Lad os gøre arbejdet for dig. Få det samlet overblik her på Find-internet.dk

Internet

account.jpg

Hvad er en internetudbyder? 

Nu sidder du nok og tænker, men hvad er en internetudbyder egentlig? Helt basalt set, er det hvad der lægges op til i ordets betydning. En internet udbyder er nemlig et selskab der udbyder internetadgang til de danske hjem.

En internetudbyder har typisk et netværk med forskellige adgangspunkter, og derfor er det heller ikke alle internetudbydere der kan leverer alle steder i Danmark. 

Derfor kan du altså sjældent vælge frit mellem alle internetudbydere i Danmark, når du skal vælge din udbyder. Hvilken internetudbyder der findes der hvor du bor afhænger af hvor du er lokaliseret i landet.

Hvis du gerne vil tjekke hvilket internet du har eller om du kan få en bestemt udbyder, kan du på de fleste udbyderes hjemmesider gå ind og tjekke. Her kan du ofte også se hvilken type internetforbindelse der er mulig for dig. 

En af de internetudbyder Danmark, der kan tilbyde flest husstande i hele Danmark internet, er Yousee. Yousee tilbyder nemlig internetforbindelse gennem tre forskellige slags kabler: Coax (tv-stikket), telefonstik og fiber. En anden udbyder der kan give mange husstande forbindelse er Stofa, de leverer dog kun internet gennem telefonstik og fiber, hvilket udelukker nogle husstande.

Fullrate derimod leverer kun i gennem tv-stikket. Derfor er det altså forskelligt hvilken internetudbyder du kan få, fordi de ikke alle kan leverer gennem samme forbindelse. Men du skal også undersøge, hvordan du vil have leveret dit internet, da du godt kan vælge at få leveret gennem telefonstikket selvom du egentlig kan modtage gennem fiberforbindelse.

På den måde er der altså masser at gå i gang med at undersøge, hvis du gerne vil vide mere om, hvad en internetudbyder er. 

Internet til hjemmet

Står du og skal finde internet til hjemmet, eller har du besluttet dig for at i skal have en ny internetudbyder, kan det være lidt af en udfordring.

Men ikke desto mindre, er det næsten en nødvendighed at have internet i hjemmet. Og i langt de fleste tilfælde, er det ikke bare nok at have internet, man skal også have et nogenlunde godt internet, så man faktisk kan bruge det til noget. 

Men når du står og skal finde de bedste netudbydere til dit hjem, kan det være mange forskellige faktorer der spiller ind, hvilket gør det endnu mere besværligt at finde rundt i den store jungle af internetudbydere.

Det kan også være meget forskelligt fra husstand til husstand, hvad den bedste internetudbyder er, da man kan have forskellige behov i hjemmet. 

Derfor er det særligt vigtigt at tage udgangspunkt i dig selv og din families behov når du skal vælge internetudbydere til hjemmet. Og det er vigtigt at undersøge de forskellige muligheder grundigt.  

speed-test.jpg

Kend dine egne behov 

Når du skal i gang med at finde internetudbydere til dit hjem, er der en række ting du skal starte med. Du kender nok det med at gå ind og søge efter internetudbydere på min adresse – det kan enten være fordi du er i tvivl om hvilken udbydere du har lige nu, men det kan også være du gerne vil vide hvilke udbydere du kan få.

Men inden du går i gang med den helt store søgning på google, er det vigtigt at du starter med at kigge på dine egne behov. Når du skal kigge på dine behov, gælder det først og fremmest om at kigge på hvad du bruger internettet til.

Jo flere tunge ting, som eksempelvis streaming af film og serier, gaming af diverse spil og lignende, jo hurtigere hastighed skal i have. Det kan også spille ind, hvor mange i skal være på af gangen. 

Find din internetudbyder

Når du skal finde den bedste internetudbyder, er der i dag en lang række forskellige netudbydere at vælge imellem. Og ikke nok med det, er listen i de senere år blevet længere og længere, fordi mobilt bredbånd også er kommet på banen.

Fordi listen er lang, og der findes flere forskellige typer af internetudbydere, kan de være lidt af en jungle at finde frem til den helt rigtige netudbyder for dig. 

Når du skal finde frem til din næste internetudbyder, er det vigtigt at gøre klart over dig selv, hvad du vil betale for dit internet, og hvor vigtigt det er at få et lynhurtigt internet kontra prisen.

Men du skal huske at være realistisk, og derfor kan det være en fordel at tjekke priser ud inden du bestemmer dig, så du ikke sætter en for lav pris i forhold til hvad der er muligt at skaffe. 

Internetudbydere i Danmark

Når du skal finde de bedste internetudbyder i Danmark, er der mange forskellige måder at gøre det på. Men en af de nemmeste måder at gøre det på er ved at benytte sig af en hjemmeside, hvor du kan sammenligne de forskellige internetudbydere direkte.

På siden her, finder du et værktøj, der kan hjælpe dig med at sammenligne netudbydere på din adresse. Du har mulighed for at sortere efter dit postnummer, så du finder de internetudbydere der kan levere til dig.

Samtidig har du mulighed for at sortere efter pris og hastighed, så du kan kigge efter hvad du er villig til at betale og hvor høj hastigheden skal være. Faktisk, er dette en af de nemmeste måder at finde en ny internetudbyder på, da du kan indstille flere forskellige søgekriterier, så du kun får vist netop de udbydere der kan tilbyde dig den hastighed du vil have til den rigtige pris.

Du har også mulighed for at se oprettelsesgebyr, bindingsperiode og hvordan internettet leveres, altså om det er gennem tv-stik, telefonstikket eller fibernet. Nemmere bliver det ikke. 

investment.jpg

Sammenlign priser

Når du skal sammenligne de forskellige internetudbyder Danmark, er der jo en række forskellige parametre du kan sammenligne på. Ofte er det prisen man kigger på, da man gerne vil have den billigste internetudbyder, så man ikke betaler alt for meget.

Når du skal lave en internet udbydere sammenligning med priser, er der flere forskellige måder at gøre det på. Men inden du begynder at sammenligne priser, skal du have en ide om hvad du gerne vil betale for dit internet, og hvor høj hastighed du gerne vil have.

Fordi når du sammenligner priser på internetudbydere hænger prisen i høj grad sammen med hastigheden på internettet, og derfor vil nogle af de billigste internetudbydere være dem der ikke kan tilbyde så høj internethastighed. 

Sammenlign hastighed

Når man skal i gang med at sammenligne internet, kan man ikke komme uden om at sammenligne der forskellige hastigheder som internetudbyderne kan tilbyde.

Det kan være meget forskelligt fra husstand til husstand, hvor mange Mbit/s man har brug for, for at få et velfungerende internet. Derfor er det altid en god ide at undersøge, hvad man skal bruge internettet til, inden man vælger en hastighed. Der findes dog flere forskellige hastigheder du kan vælge imellem: 

Internet med 10 Mbit/s. Hvis du vælger denne type hastighed, kan du sagtens surfe og streame musik på nettet. Men begynder i at skulle dele en 10 Mbit-forbindelse, kan kvaliteten af billede og hastighed godt halte lidt, hvis man bruger mere end en computer. Internet med 20 Mbit/s er derimod en af de mere populære internet hastigheder som mange netudbydere tilbyder, da du kan bruge 3-4 enheder samtidig.

Der findes også internethastigheder på 50 og 100 Mbit/s som begge er meget hurtige. Det vil dog være de færreste husstande der har 100 Mbit/s. 

Bedste internetudbyder

Det kan være svært helt at sige hvem der er den bedste internetudbyder i Danmark, da det afhænger af hvilke behov du har, og hvor du bor.

Den bedste internetudbyder bliver desuden også målt på hastighed, hvor Yousee, Stofanet, Hiper og Fastspeed ligger i top, fordi de tilbyder 100/1000 Mbit bredbånd. Dertil kommer prisen for internettet, der også har en afgørende betydning for om det er det bedste internet, og derfor skal du altid sammenligne internet inden du vælger en ny netudbyder.

Hvis du benytter du dig af vores sammenligningsside, har du også mulighed for at gå ind og se hvilke netudbydere der har de højeste hastigheder til de billigste priser.

Det er nemlig en nem og overskuelig måde at finde den internetudbyder i Danmark, der er en bedste for dig, alt efter hvilke prioriteter du end måtte have med pris og hastighed. 

Hvis du allerede har brugt sammenligningsværktøjet med de forskellige internetudbydere, men alligevel er lidt i tvivl, kan det være en god ide at sammenligne de forskellige netudbydere på deres anmeldelser.

En af de hjemmesider der kan være gode at bruge er eksempelvis Trustpilot, hvor du kan læse mange forskellige anmeldelser fra forskellige brugere, der har valgt at gå ind og lave en anmeldelse af de forskellige internetudbydere.

Du kan blandt andet se hvilke udbydere der ligger i toppen med flest stjerner, samtidig med du kan se hvad folk har skrevet af kommentare til anmeldelserne.

På den måde har du mulighed for at lave en helhedsvurdering, både med sammenligning og anmeldelser, når du skal finde den bedste internetudbyder til din adresse. 

connection.jpg

Se internetudbydere

Når du skal finde ny internetudbyder til din adresse, kan der godt være rigtig mange forskellige at vælge imellem. Derfor kan det blive lidt af en opgave at finde den bedste internetudbyder, specielt når listen er lang.

Men det behøver slet ikke være så svært, da der findes rigtig mange forskellige sider, hvor man kan få et godt overblik over forskellige udbydere. På siden her har vi en oversigt over de forskellige netudbydere du finder i Danmark, samtidig med du har mulighed for at sammenligne dem, så du du finder den der er bedst for dig.

På den måde kan du nemt og hurtigt se netudbydere og få det nødvendige overblik, så du frit kan vælge den du allerhelst vil have. 

Internetudbydere på min adresse

Når du skal have internet i Danmark, er det ikke alle steder alle udbydere leverer til. Derfor kan det godt være lidt af en jungle og finde ud af det hele, når man gerne vil finde en ny internetudbyder.

Men det behøver slet ikke være så svært, da der er udviklet rigtig mange forskellige værktøjer der kan være med til at hjælpe dig godt på vej, når du skal finde en ny internetudbyder til din adresse. Du har både mulighed for at finde ud af hvilken internetudbyder du allerede har, og hvilken internetudbyder du kan få til dit hjem. 

Hvilken internetudbyder har jeg?

Det kan nogle gange være svært helt at holde styr på de mange forskellige ting man skal huske. Det kan eksempelvis være svært helt at vide hvilken internetudbyder man egentlig har på adressen – særligt hvis det ikke er det samme sted du får internet og tv fra.

Og endnu svære er det at finde ud af, hvordan man så finder frem til hvilket internet man har. Men frygt ej, der er hjælp at hente. Der er lavet rigtig mange forskellige hjemmesider, hvor du kan taste din adresse eller postnummer ind og på den måde fortæller den dig hvilken udbyder du har. 

Hvilken internetudbyder kan jeg få?

Men det kan også være svært helt at finde ud af, hvilke internetudbydere man har mulighed for at få når du kigger efter ny netudbyder. Derfor har vi på siden her gjort det muligt at indtaste dit postnummer, så du nemt og hurtigt får en oversigt over de internetudbydere der kan levere til dit område.

På den måde skal du ikke i gang med at undersøge forskellige udbyderes hjemmeside og lede efter den nødvendige information. Når du først har indtastet dit postnummer og fået en oversigt over de internetydbydere der findes i dit område, har du mulighed for at sammenligne de der leverer hos dig. Det er en nem og enkel måde at finde sin nye udbyder på. 

cloud-hosting.jpg

Billig internetudbyder

Hvis du gerne vil have noget billigt internet, og derfor primært er på udkig efter en billig internetudbyder, har du også mulighed for at finde dette.

Du kan eksempelvis vælge at sætte din søgning efter lavest pris først. På den måde kommer de billigste internetudbydere op først. Men det er desuden også nemt at sætte de forskellige søgekriterier, så de passer til dine behov.

Du kan eksempelvis vælge den max hastighed du leder efter, jo lavere hastighed, jo lavere vil prisen ofte også være. Men du har også mulighed for eksempelvis at vælge, at du kun vil kigge efter internetudbydere, der har gratis oprettelse.

På den måde spare du oprettelsesgebyr væk. På den måde får du kun vist de internet der overholde dine kriterier, så du ikke skal sidde og lede dem allesammen igennem for at få opfyldt dine behov. 

Du skal dog være opmærksom på, at prisen hos nogle udbydere afhænger af, om du vælger en internetudbyder med tv inkluderet, da man nogle gange kan spare penge på at lave det som en samlet pakke.

Så er du på udkig efter både tv- og internet udbyder, kan det være en god ide at undersøge, så du får den billigste internetudbyder. Du skal også være opmærksom på, at jo mere du skal bruge internettet til, jo højere vil prisen være.

Hvis du eksempelvis bruger internettet til at streame film, uploade store mængder af data, hører musik og surfer meget rundt, vil de helt billige internetløsninger ikke være brugbare.

Det er ikke nogen hemmelighed at internet hastighed og internetudbyderens pris går hånd i hånd, og derfor skal du overveje dette nøje inden du vælger din næste netudbyder.

Men du skal også huske at du ikke skal gå på kompromis med dit internet grundet prisen, da du hurtigt vil opleve at du bliver træt af internettet og derfor igen skal ud og finde en internetudbyder der opfylder dine behov. 

Skift internetudbyder

Men hvornår skal du så skifte internetudbyder tænker du nok. Når du har fundet frem til den netudbyder, der kan tilbyde dig det billigste internet eller den hastighed der passer til dine behov, kan det være en rigtig god mulighed for at skifte internetudbyder hurtigst muligt.

Det kan også være du ikke har fundet et en ny internetudbyder endnu, eller ikke er begyndt at kigge efter en ny udbyder. Men synes du at dit internet er for langsomt, og har kørt en test på det og indset at det er meget langsommere end du gerne vil have det skal være, så kan det være på tide at kigge efter en ny udbyder du kan skifte til. 

Når du gerne vil skifte internetudbyder, kan det være forskelligt hvilken procedure du skal igennem. Hos nogle internetudbydere i Danmark fungerer der ligesom ved et helt almindeligt mobilabonnement, hvor din nye internetudbyder skal opsige dit gamle abonnement for dig, hvilket kan være med til at gøre det hele meget nemmere, da du ikke skal ind alle mulige steder for at opsige abonnementer.

Men i andre tilfælde fungerer det sådan, at du selv skal ind og finde ud af, hvordan du siger dit gamle abonnement op, så du kan tilmelde dig en et nyt abonnement. Inden du siger dit gamle abonnement op, skal du sikre dig at der ikke er en binding på dit bredbånd, så du ikke har mulighed for at sige det op før efter x antal måneder er gået.

Har du binding på dit gamle internet, kan du i nogle tilfælde betale et gebyr for tidlig opsigelse, mens du i andre tilfælde må vente til bindingsperioden er slut før du kan skifte internetudbyder. 

FAQ

Hvem har det bedste internet?

Hiper og Fastspeed har det bedste internet med en hastighed på 1000/1000 Mbit til 299 kr. om måneden.

Hvad koster internet i måneden Yousee?

Yousee internet koster fra 279 kr. om måneden og op til 399 kr.

Hvem udbyder internet?

Der er mange internet udbydere på markedet f.eks. Hiper, Maxspeed, Yousee, Fastspeed, Yousee , Kviknet m.m.

Hvilken internetudbyder skal jeg vælge?

For at finde ud af hvilken internet udbyder du skal vælge, skal du have afklaret hvad dit behov er. F.eks. hvor mange mennesker er der i husholdningen og hvad bruger i internet til. Du kan se tabellen her for at blive klogere på hvilket internet du skal vælge.

Kan man selv vælge internetudbyder?

Ja du kan selv vælge din internetudbyder. Det er dog ikke alle internet udbyder der er muligt at vælge. Det afhænger af din adresses placering, og hvem der udbyder internet i det område.

Hvilken internetudbyder er hurtigst?

De hurtigste internetudbyder er Hiper og Fastspeed med en hastighed op til 1000/1000 mbit.

Er Maxspeed godt?

Maxspeed er en god internetudbyder med et bredt udvalg af hastighed fra 200/200 mbit til 2500/2500 mbit.

Hvad koster Fibia internet?

Fibia internet koster fra 299 kr. til 489 kr. afhængig af det abonnement du vælger.

Hvem er min internetudbydere?

For at finde ud af hvem din internetudbyder er kan du f.eks. slå din Ip adresse op på RIPE.net. Søgeresultat der kommer frem, viser hvem din udbyder er.

Hvilken internetudbyder kan jeg få?

For at finde ud af hvilken internet udbyder du kan få, kan du indtaste din adresse i det overstående felt på find-internet.

Kan jeg skifte internetudbyder?

Ja det er muligt at skifte internetudbyder. Hvis der er en bindingsperiode på dit nuværende internet, kan du dog først skifte udbyder når bindingsperioden er udløbet.

Hvilken internet udbyder og tv-pakker skal jeg vælge?

Stofa og Yousee har nogle af de bedste internet og tv abomenter på markedet, hvilket gør dem til en god løsning af vælge.

Hvem udbyder internet på min adresse?

For at finde ud af hvem som udbyder internet på din adresse, skal du indtaste din adresse i adresseindtastnings feltet øverst på find-internet.

author

Skrevet af

Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Kasper Ottosen har over 8 års erfaring med opsætning og salg af bredbånd, fra hans arbejde som elektriker og Tjekbredbånd.dk