Sammenlign billigt bredbånd

Få billigt bredbånd med Find-Internet.dk

Find-Internet.dk er din online sammenligningstjeneste, som har til formål at give dig en nem, hurtig og overskuelig oversigt over, hvilke bredbåndsudbydere, der findes på det danske marked. Se de forskellige forbindelser ovenfor eller læs mere om, hvilke overvejelser du skal gøre dig inden du ansøger om nyt bredbånd.

Hvilke typer bredbånd findes der?

Der er rigtig mange forskellige typer af bredbånd på det danske marked. Vi har beskrevet dem alle i vores blogindlæg her: bredbåndsteknologier.

Hvem udbyder bredbånd i Danmark?

I Danmark er vi kendt for at være en af de førende og faktisk et af de lande med det bedste netværk på verdensplan. Der findes i dag en stor række af forskellige bredbåndsudbydere i Danmark. Heriblandt finder du Yousee, Stofa, Fullrate, Telia, Telenor, DanskNet, Hiper, Waoo og Kviknet. Der kommer dog hele tiden nye danske og udenlandske udbydere til med bredbåndsløsninger. Det er derfor en fordel at tjekke op på, hvem der kan tilbyde dig en internetforbindelse på din adresse.

Selvom de fleste tror, at TDC var den første udbyder af internet i Danmark, så var det i virkeligheden Stofa der var først. Det var først i år 2000, at TDC valgte at tilbyde deres kunder en bredbåndsløsning. I dag sidder TDC, bedre kendt som Yousee, tungt på markedet for bredbåndsløsninger for både private og erhverv. De har hidtil fået stor opbakning af staten til at udrulle det, vi i dag kan kalde et af verdens bedste netværk. Dog med det forbehold at alle konkurrenter skal have fair vilkår for at leje sig ind på dette netværk. Det gælder både gennem kabler og netmasterne, så teleselskaber også kan tilbyde bredbånd i form af mobilt bredbånd.

Hvilken bredbåndshastighed skal jeg vælge?

Når du enten skal vælge en bredbåndsløsning til din private husstand eller arbejdsplads, er det en fordel at tjekke dine muligheder på din adresse. Det er ikke alle udbydere, der har mulighed for at tilbyde dig en bredbåndsforbindelse på din adresse. Det kan derfor være en god idé at ringe og forhøre dig hos to eller tre forskellige bredbåndsudbydere om dine muligheder. Dermed kan du også høre, hvor hurtig en hastighed de kan tilbyde på din adresse, da den heller ikke kan være ens.

Når du skal vælge en bredbåndshastighed, er det væsentligt at vide, hvad dit aktuelle behov er. På denne måde undgår du at få en langsom forbindelse eller ende med en løsning, du ikke får optimalt udnyttet. Det er derfor en fordel at vide, om du kun er én person eller flere på adressen der vil tilgå bredbåndsforbindelsen på samme tid. Derudover er det væsentligt at vide, hvor mange enheder der vil blive koblet på, og om der er behov for at streame film, videoer eller spille spil online. Hvis dette er tilfældet, er det nødvendigt med en hurtig bredbåndsforbindelse. Er du derimod kun én person, der skal tjekke nyheder, læse mails streame Youtube, så vil 10 Mbit være et fornuftigt udgangspunkt.

Når du vil nørde din bredbåndsforbindelse en smule mere, er det næste du skal være opmærksom på din upload- og downloadhastighed. For de fleste er det kun nødvendigt at fokusere på downloadhastigheden. Det er typisk denne hastighed der er særlig vigtig, hvis du ser Netflix, Youtube eller andre online streamingtjenester, hvor du vil undgå for mange pauser eller hakker i de klip, du ser.

Uploadhastigheden er mest nødvendig for dig, der har et behov for at vedhæfte videoer eller andre større filer i en mail. Dermed går det hurtigere, når du skal sende tunge filer eller mails. Du vil opleve, at de fleste bredbåndspakker indeholder en løsning, hvor downloadhastigheden er væsentlig højere end uploadhastigheden.

Fordele ved bredbånd

Et internet bredbånd kommer typisk i dag gennem et TV-antennestik. Det bliver også kaldt “Coax” eller koaksialkablerne. Disse kabler bliver forbundet med de eksisterende TV-kabler, hvor man udnytter den ubrugte båndbredde, hvor der er plads til en stor mængde data.

En almindelig bredbåndsforbindelse i dag er let og enkelt at sætte op. Du kan dermed hurtigt komme i gang med streame dine filmtjenester eller være online på nettet. Det er uden sammenligning den billigste løsning, hvis du har brug for internet på din adresse.
En stor fordel ved en bredbåndsforbindelse gennem telefonstikket eller TV-antennestikket er, at det er tilgængeligt stort set alle steder i Danmark.

Fordele ved fibernet

Fibernet er den nyeste og mest effektive teknologi, når det kommer til bredbåndsforbindelser. Med denne løsning har du uden tvivl den hurtigste, mest stabile og foretrukne internetforbindelse for din husstand eller arbejdsplads. Fordelen ved denne løsning kontra en almindelig bredbåndsforbindelse er at du kan opnå hastigheder op til 1.000 Mbit i både download og upload. Det betyder, at du uden begrænsninger kan sende og uploade de mest tunge filer.
Til forskel fra en almindelig bredbåndsforbindelse er din forbindelse ikke afhængig af afstanden til centralen, hvilket sikrer dig en konstant, stabil og lynhurtig forbindelse. Det gælder også uanset antallet af enheder, der er koblet på denne type internetforbindelse. Det er en fremtidssikret løsning, da det er kabler der er gravet i jorden specifikt til dit boligområde. Disse kabler er i stand til at levere op til 10.000 Mbit på nuværende tidspunkt.

Fordele ved mobilt bredbånd

Et mobilt bredbånd leveres gennem en mobil enhed. Denne enhed kan f.eks. være en smartphone, tablet eller computer eller igennem et separat modem. Den mobile enhed skal have en indbygget antenne, som kan modtage og afsende et signal i form af datapakker.

Fordelen ved denne løsning kontra almindeligt bredbånd er, at du kan have routeren med dig på farten. Der skal blot være adgang til en stikkontakt, så routeren kan få strøm og tilgå din(e) enhed(er). Hvis du f.eks. har sommerhus i udkanten af Danmark eller skal på camping, er det ikke altid en mulighed at få internet gennem en almindelig bredbåndsforbindelse. Her er det derfor en fordel, at internetforbindelsen automatisk kobler sig på den nærmeste netmast. Det betyder at der oftest er stor chance for at trække på den 4G dækning der er fordelt over store dele af Danmark.
Prisen på denne type løsning er også billigere end det almindelige internet. De fleste vælger at tilkøbe et ekstra datakort hos deres teleudbyder, som bliver anvendt til internetforbindelsen i f.eks. sommerhuset. Der er både en økonomisk gevinst og nok data til at familien kan bruge internetforbindelse til almindelig brug. Det vil dog ikke være den optimale løsning, hvis du ønsker at streame film og serier.

Hvis du ønsker denne type løsning for din bopæl, skal du være opmærksom på, at når din data er opbrugt, nedsættes hastigheden. Derfor er det vigtigt at finde det rette forbrug, så du kan holde det op mod en pris på almindeligt bredbånd.

Hvilken type bredbånd er bedst for dig?
Det kan være en jungle at finde rundt i, hvilken løsning af bredbånd der vil være bedst og billigst for dig. Derfor laver vi en kort opsummering af de forskellige bredbåndsmuligheder, der ligger for dig. Derfra kan du måske få en bedre idé om, hvad dit aktuelle behov er for at sikre den optimale internetforbindelse til den bedste pris.

Fastnet bredbånd

Vi kan starte med den mest anvendte løsning, som er almindeligt fastnet bredbånd. Det er måske også bedre kendt som kobberforbindelsen. Det er en løsning, som alle adresser i Danmark har adgang til. Hastigheden og forbindelsen kan dog være begrænset i nogle områder. Det skyldes, at det er TDC der sidder på hele denne internetforbindelse. Forbindelsen og hastigheden vil derfor afhænge af afstanden til den nærmeste sendemast. Bor du derfor inde i byen, vil det klart være den billigste løsning for at kunne få adgang til internet i husstanden op til 100Mbit. Bor du på landet derimod vil signalet typisk blive forringet af bakker, beton og bygninger. Det vil derfor være sværere at få en stabil og hurtig internetforbindelse med et fastnet bredbånd.

Kabel-tv bredbånd

En anden løsning for bredbånd i husstanden kan være, hvor du anvender kabel-tv-nettet. Det er typisk Yousee, Stofa eller Waoo, der tilbyder dette. Det er en typisk løsning, man finder i de nyere byggerier, hvor du henvender dig til den lokale internetudbyder, som har gjort klar til kabel-tv-net i din bolig. Her får du en ret stabil og prisbillig løsning, hvor du i nogle tilfælde kan ende med at opnå en højere hastighed end den, du betaler for. Det kan blandt andet skyldes, at der er mange andre internetlinjer koblet på i f.eks. en ejendom med flere lejligheder. Når der er så mange, der er koblet på internetlinjen og med forskellige hastigheder, kan der gå lidt tabt under transporten, hvorfor udbyderne oftest sender en højere hastighed gennem ledningsnettet.

Hvad er den hurtigste bredbåndsforbindelse?

Hvis hastigheden udelukkende er den vigtigste faktor for dig, så er det klart fibernet, du skal vælge. Det er desuden også det mest stabile og fremtidssikre valg. Denne løsning gør, at du ikke skal bekymre dig om, hvor mange der er koblet på forbindelsen. Det er som sagt ikke alle, der kan få lagt denne fremtidssikret løsning ind i husstanden, men det er en fordel at høre enten Yousee, Stofa eller Waoo om deres løsninger for din husstand. Hvis du er på jagt efter den billigste fiber-løsning for din husstand eller arbejdsplads, vil Hiper nok være det ideelle valg på nuværende tidspunkt.

Hvilken bredbåndsforbindelse passer til mig?

2Mbit/s – Til dig som kun skal tjekke mails og nyheder

Denne internethastighed er klart den laveste løsning, du vil opleve at din internetudbyder kan tilbyde. Faktisk er den så lav, at flere af udbyderne ikke har den som en del deres løsninger. Det er en hastighedsforbindelse, der tillader dig at tjekke mails, surfe på internettet samt at kunne streame videoer på YouTube i den lave billedkvalitet. 

Hvis der er flere enheder, der skal være koblet på denne internetforbindelse, vil vi anbefale dig en højere internethastighed. 

Hvis du har brug for at streame film og serier, anbefaler vi også at vælge en hurtigere internetforbindelse.

10 Mbit/s – Den ideelle løsning for dig som bor alene

Er du kun én i husstanden, vil dette være den ideelle hastighedsforbindelse for dig. Det er en løsning, der tillader dig at surfe, streame musik, film og serier så længe der kun er koblet én enhed på internetforbindelsen. 10 Mbit/s vil sagtens kunne trække flere enheder, men det kan godt give nogle udfordringer, når internetforbindelsen er maksimal belastet.
Hvis I er et par eller flere i husstanden, der skal se film eller spille online, vil det klart anbefales at vælge en højere hastighedsforbindelse.

20 Mbit/s – Den ideelle løsning for par eller roomies

Denne hastighedsforbindelse er den mest anvendte løsning i Danmark. Den er ideel for et par eller, hvis man har en bolig man deler med en eller flere. Denne hastighedsforbindelse tillader en eller flere at streame musik, film og serier på samme tid. Det vil fungere med op til 3-4 enheder, der er online på samme tid.

Hvis I er en familie, der har mere end 3-4 enheder i huset, eller en af børnene bruger et tungere program eller gamer, kan det svække forbindelsen. Det kan være svært at se en film på samme tid uden, at den har svært ved at uploade.

50 Mbit – Den ideelle løsning for børnefamilien

Denne hastighedsforbindelse passer til familien Danmark. Er I 3-5 i husstanden, får I med denne løsning en lynhurtig internetforbindelse, der tillader jer alle at surfe og streame på samme tid. Er der en eller flere, der kører tunge programmer eller spiller online, vil den også fungere fint til dette.

100 Mbit – Den ideelle løsning til gameren eller den store familie

Den hastighedsforbindelse er uden tvivl en løsning, der dækker alle behov der måtte være. Det er en løsning for dig, som ikke vil gå ned på hastighed. Det er de færreste der med et almindeligt behov for at surfe, streame film og serier har behov for så hurtig en internetforbindelse. Det er derfor primært aktuelt, hvis du har en der gamer i huset, I er en større familie som har mange enheder i gang på samme tid eller, hvis I er et bofællesskab med mange roomies.

Vær opmærksom på at det ikke er alle steder, hvor det er muligt at kunne få lagt 100 Mbit/s ind i husstanden.

Hvordan finder jeg den billigste bredbåndspris?

Først og fremmest er det vigtigt at vide, hvem af alle de forskellige internetudbydere der er på markedet, der kan levere bredbånd til din adresse. Derefter kan du se på nogle af de forskellige sammenligningssider, der er på internettet. Derfra kan du kontakte nogle af de udbydere, du tror på kan levere et godt og stabilt produkt på din adresse. Alt efter hvilken teknologi og løsning du vælger, vil prisen være varierende fra udbyder til udbyder. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at det er den samme løsning, du får et tilbud på. Vær derudover opmærksom på bindingsperioder og kampagnetilbud for at sikre, at du vælger den bedste og billigste løsning.

Når du har valgt din løsning, er det klart en fordel at tjekke din udbyders priser én gang i kvartalet eller høre nogle af konkurrenterne. Det er et meget konkurrencepræget marked, hvor der er priskrig blandt alle udbyderne, hvilket kan komme til din fordel.

Se bredbåndspriser

Leder du efter en god og ikke mindst fyldestgørende oversigt over bredbåndspriser fra de forskellige udbydere af bredbånd i Danmark? Så er du kommet til det helt rigtige sted – nemlig Find-Internet.dk. Vores mission er at give forbrugerne en søgemaskine, der kan hjælpe dig med at finde de billigste og bedste tilbud på bredbånd ved at sammenligne tilbud fra de forskellige udbydere, der er på markedet i dag. Og det er faktisk ganske enkelt at bruge vores service – for du indtaster blot dine søgekriterier i vores søgemaskine, hvorefter du får vist samtlige priser på bredbånd, der passer til dig og dine behov – og søgekriterier.

Ønsker du at sammenligne bredbåndspriserne fra de bedste udbydere af bredbånd i Danmark, kan du gøre det lige her. Vi har nemlig undersøgt markedet for bredbånd hjemme i Danmark netop for at du kan sammenligne og dermed finde den pris på bredbånd, der passer perfekt til dig og din familie eller din husstand. Vi sørger naturligvis for at opdatere priserne på bredbånd konstant, så vores oversigt altid er aktuel og indeholder udbydernes aktuelle priser. Ved at bruge vores oversigt over bredbånd tilbud og bredbånd priser, kan du nemt og hurtigt finde din nye udbyder af bredbånd.

Sammenlign bredbåndspriser

Når du skal i gang med at sammenligne priser på bredbånd er det vigtigt, at du er opmærksom på de faktorer, der spiller ind på bredbånd pris. Det er nemlig ikke helt ligetil bare at sammenligne to forskellige bredbåndsabonnementer blot på hvad de koster. Først og fremmest er det vigtigt, at du også er opmærksom på, hvilken hastighed, du får i de forskellige abonnementer, som du vælger at sammenligne. Jo højere hastigheden er, jo mere vil bredbåndet sandsynligvis koste, hvorfor prisen for bredbånd i dette tilfælde ikke vil være den optimale måde at sammenligne på.

Det gælder altså om at sammenligne bredbånds priser som indeholder samme eller næsten tilsvareende hastighed. Men der er naturligvis også andre parametre, der spiller ind, når du laver din sammenligning. Afhængigt af hvilke præferencer du har kan du nemlig også sammenligne bredbånd på for eksempel kundetilfredshed eller ekstra kundefordele, som mange udbydere af bredbånd kører med. For eksempel kan du sammenligne hvilke udbydere, der tilbyder flest ekstra services for deres kunder som for eksempel en gratis streamingtjeneste, en gratis musiktjeneste eller rabat på abonnementer, forsikringer eller lignende. For disse ting spiller jo også ind på, hvad man får med i købet og dermed på, hvad man får for sine penge.

 

Hvad koster bredbånd?

Priserne på bredbånd kan svinge meget, og de varierer desuden på baggrund af, hvad du ønsker at få med i dit abonnement. Som udgangspunkt kan man – som allerede nævnt – sige at jo hurtigere en internetforbindelse, du vil have, jo mere koster dit bredbånd. Og jo mere stabil en forbindelse, du vil have, jo mere skal du betale for den. Og med dette mener vi, at en fibernet forbindelse typisk koster mere end en traditionel bredbåndsforbindelse, fordi det er en hurtigere og mere stabil form for internet – men det kommer vi mere ind på senere. 

De bredbåndspriser, vi viser her hos Find-Internet koster mellem 219 kr og 499 kr om måneden. Det vil altså sige, at der er næsten 300 kr i forskel på det dyreste og det billigste bredbåndsabonnement her hos os. Men der er altså tilsvarende forskel på, hvad hhv. den dyreste pakke og den billigste pakke indeholder. For eksempel kan du få en bredbåndsforbindelse på 1000 Mbit til 499 kr om måneden, mens du for 219 kr kan få en forbindelse på mellem 100 og 300 Mbit. Generelt ligger pris for bredbånd i dette niveau – mellem 200 og 500 kr. om måneden – i dagens Danmark. Men markedet for bredbånd er under konstant forandring, hvorfor bredbånd priser også ændrer sig hele tiden. Kan du altid ty til vores oversigt over bredbånd, hvis du vil vide hvad bredbånd koster, og være helt sikker på at få de aktuelle og opdateret priser på bredbånd.

 

Hvilke slags bredbånd findes der?

For at kunne sammenligne bredbånd pris, er det vigtigt, at du også er opmærksom på, at du sammenligner den samme type bredbånd, når du sammenligner forskellige priser og tilbud på bredbånd. Der findes nemlig flere forskellige typer af bredbånd på markedet, som alle sammen ligger i forskellige prisklasser. De tre mest almindelige og mest udbredte former for bredbånd i Danmark er klassisk bredbånd, fibernet og mobilt bredbånd. Men hvad er forskellen på bredbånd, fibernet og mobilt bredbånd, tænker du så måske? Jo det skal vi forsøge at forklare forholdsvist kort herunder.

Den traditionelle internetforbindelse, som langt de fleste danskere har i deres hjem er almindeligt bredbånd, som man typisk modtager via sit kabel TV-stik eller via sit telefonstik. Disse forbindelser kaldes også for VDSL, ADSL eller COAX, som betyder, at man modtager internet via hhv. Telefon- og kabel TV-stikket. Derudover findes der også den forbindelse, der hedder fibetnet, som er en forholdsvist ny form for internetforbindelse i Danmark, men som flere og flere vælger at skifte til, fordi man med denne forbindelse kan få meget hurtigere internet, end man kan med det klassiske bredbånd. Fibernettet er dog ikke 100 % udbredt i Danmark endnu, og det er derfor heller ikke alle, der rent faktisk kan få denne type af internet, hvis der endnu ikke er lagt kabler ned i jorden i det område, som man bor i. Slutteligt findes der også det mobile bredbånd, som er en mere fleksibel måde at have internet på i sit hjem – fordi det også kan tages med på farten. Deraf kommer også navnet mobilt bredbånd. Mobilt bredbånd egner sig rigtig godt til dig, der også gerne vil kunne tage din internetforbindelse med på farten, for eksempel hvis du rejser meget eller pendler til og fra arbejde, for eksempel i offentlig transport.

 

Priser på bredbånd

Her hos Find Internet kan du naturligvis sammenligne priser på bredbånd for alle tre forskellige former for internet forbindelser. Du finder derfor både priser for fibernet, priser for COAX, priser for ADSL og priser for mobilt bredbånd i vores oversigt. Vi har sørget for at få gode tilbud og priser med på alle de forskellige former for internet, fordi vi synes det er vigtigt, at du som forbruger kan få et komplet overblik over de muligheder, du har, når det kommer til at få internet i dit hjem – og derfor er det vigtigt, at du kan sammenligne priser på bredbånd for de mange forskellige typer af internet.

Når du sammenligner priser på bredbånd her hos os, er det vigtigt, at du er klar over, hvordan du bruger vores oversigt. For vi har samlet en masse gode og relevante informationer til dig på ét sted, men det er naturligvis essentielt, at du ved, hvad det egentlig er, du sammenligner. Først og fremmest kan du se hvilken hastighed, du får med i det enkelte tilbud. Det kunne for eksempel være, at der står 100/35 Mbit, hvilket vil sige, at du får en download hastighed på 100 Mbit og en upload hastighed på 35 Mbit. Derefter står der prisen på oprettelse af bredbånds forbindelsen, hvilket er den pris det vil koste dig at få etableret din internetforbindelse. Flere og flere selskaber kører med gratis oprettelse i perioder, men du skal være opmærksom på, at det ikke altid er tilfældet. Det næste du kan se er selve abonnementsprisen, som er den pris, du betaler for din internetforbindelse hver måned. Længst til høje kan du se den samlede pris for netop dette tilbud i seks måneder. Det vil altså sige, at det er den pris, du skal betale for dette abonnement i bindingsperioden på seks måneder – og denne pris er inklusiv eventuelle gebyrer såsom oprettelsesgebyret, hvis der er et. Under disse informationer tilføjer vi et vist antal stjerner, så du kan se vores vurdering af tilbuddet, ligesom vi også fortæller dig, hvis der er andre fordele forbundet med tilbuddet som for eksempel at du får en gratis router med, eller hvis du får tre måneders gratis streaming.

Fibernet priser

Generelt om fibernet i Danmark lige nu kan man sige, at priserne for fibernet alt andet lige er højere end priserne for almindeligt bredbånd. Og én af de væsentligste grunde til dette er, at fibernettet ikke er lige så udbredt over det danske land endnu – som det traditionelle bredbånd er. Med en traditionel bredbåndsforbindelse kan du modtage dit internet via dit telefonstik eller via dit kabel TV-stik, hvorfor det er langt størstedelen af alle danske husstande, der kan modtage dette. Men for at kunne få fibernet på din adresse, kræver det, at der er gravet fibernet kabler ned i nærheden af din husstand. Prisen for fibernet starter omkring 250 kr om måneden for en forbindelse på 100/100 Mbit.

Pris på fibernet er altså højere fordi det kræver en anden teknologi end den, der er i de fleste husstande. Fibernet leveres nemlig ved hjælp af såkaldte lyslederkabler, som består af optisk fiber, hvilket kan levere langt hurtigere internet end det traditionelle bredbånd. Og selvom flere og flere danskere har og får fibernet, er det slet ikke lige så udbredt som klassisk bredbånd. For at du kan få fibernet kabler i dit område, kræver det nemlig, at du finder en udbyder, som vil bruge tid, penge og ressourcer på at grave kablerne ned. Og det vil de fleste udbydere kun, hvis der er et vist antal husstande i samme område, der ønsker at få en fibernet forbindelse. Det vil altså sige, at du som regel har brug for at få opbakning fra dine naboer eller måske endda hele din gade, hvis du gerne vil have fibernet i din bolig.

 

Mobilt bredbånd priser

Pris for mobilt bredbånd er langt mere budgetvenlig end prisen for fibernet, hvis man sammenligner de to typer af internet. Med mobilt internet får du nemlig ikke en fast internet forbindelse per se, men du får i stedet en form for transportabelt modem, som leverer internetforbindelsen til dit hjem. Det fungerer på den måde, at du modtager internet via et datakort eller et simkort, som sættes i din router – eller direkte i din enhed, hvis du eksempelvis har en tablet eller en iPad. Nogle routere er mere velegnet til at fungere som internetforbindelse til en større bolig, da de kommer i samme form og størrelse som en almindelig router, og dermed kan lave det mobile bredbånd om til WiFi i dit hjem. Andre mobilt bredbånd routere kommer som et lille USB-stik, som egner sig bedre til dig, der har brug for at tage dit mobile bredbånd med på farten, for eksempel når du er ude at rejse eller når du er på vej til eller fra arbejde i offentlig transport. Prisen for mobilt bredbånd starter allerede fra 30 kr om måneden for en forbindelse på omkring 70/40 Mbit.

Bedste bredbånd til prisen

Når du har fået lidt mere information omkring de forskellige valgmuligheder, du har, når det kommer til bredbånd til dit hjem, og du har lært lidt mere om, hvad det er, der spiller ind på prisen for bredbånd, er det på tide, at du finder ud af hvor du får det bedste bredbånd til prisen. For når du har fundet det, har du altså med andre ord fundet det internet, der passer bedst til dig og dine behov. For nogen er det bedste bredbånd til prisen det, der har den laveste pris. Andre sammenligner på både hastighed og pris og finder den hurtigste forbindelse til den laveste pris, mens nogle tredje ser på, hvilke andre fordele, der følger med i prisen, som for eksempel gratis oprettelse, gratis router eller en gratis streaming tjeneste. Det er altså forskelligt fra person til person, hvilken bredbånd pris, der er den bedste.

Bliv opdateret med det seneste fra bloggen

Kontakt os allerede i dag via kontaktformularen

Eller på mail: support@find-internet.dk. Vi bestræber os på at besvare henvendelser inden for 24 timer.