Max pris pr. md.
Min. hastighed
16 pakker
Se flere
Derfor kan du trygt bruge Find-internet.dk

På Find-internet forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere herIndholdsfortegnelse

Sammenlign Billigt Internet

Find-internet.dk er en gratis sammenlignsside for, som specialisere sig i internet. Vi har samlet de fleste internetudbydere et sted, så du som forbruger, nemt kan finde og sammenligne blandt de mange internetudbydere. Følg de 3 trin for at komme i gang med at finde dit kommende internet.   

1. Indtast adresse

For at kunne en vise dig en oversigt over dine internet muligheder, skal vi bruge din adresse. Dine internet muligheder er afhængige af din adresse.

2. Sammenlign

Med din adresse kan vi nu vise dine internet muligheder. Sammenlign nu blandt de forskellige internetudbydere. Filtre eller sortere efter dit behov.

3. Vælg Internet

Vælg det internet som passer bedst til dine behov, hvorefter du vil blive sendt direkte til udbyderen. Hvor du skal bestille dit kommende internet.  

Vores Anbefaling

Vores anbefaling når du skal vælge blandt internetudbyderne er at sætte dig ind, hvad dine behov er. Fordi så ved du hvad skal holde øje med og hvad du skal holde dig fra i din sammenligning. Du kan evt. vælge dit kommende internet ud fra følgende kategorier.  

Internet

Ved du ikke hvad skal søge efter. Kan du altid søge bredt, ved at indtaste din adresse, vil du blive vist en oversigt over alle dine internet muligheder. Det behøver ikke at være indviklet at finde det rette internet. Lad os gøre arbejdet for dig. Få det samlet overblik her på Find-internet.dk

Internet

Internet Priser

Internet priserne ændres konstant og kan variere fra adresse til adresse. Men det er intet problem fordi vi holder os opdateret på priserne og giver dig overblikket i forhold til din adresse. Vil du være klogere på internet priser kan du trygt følge med her for mere information. Læs vores prisoversigt.

Internet Priser

Bedste Internet

Er budgettet lige meget eller skal du have internet til en stor husstand. Så kan du nemt starte med at kigge efter, det bedste internet på din adresse. Følg med her hvis det lyder som dig. Her kan du nemlig læse om vores bud på det bedste internet. Samt fordelene og hvordan du vælger den rette udbyder.

Bedste Internet

Internetudbydere

Du kan også vælge efter internetudbyderne. Her kan du kigge efter kvaliteten af deres internet, kundeservice og fordele som tv-pakker og streaming. Nogle udbydere specialisere sig også i et bestemt område. Læs med her for at blive klogere på forskellene mellem internetudbyderne.

Internetudbydere

account.jpg

Hvad er billig internet

Billigt internet er nødvendigvis ikke dårligt internet, bare fordi det er billigt internet. Nu om dage kan internet til 199 kr. per måned være mere end rigeligt i de fleste danske husstande. Dette skyldes at internet via fiber bliver mere og mere udbredt i landet. Fibernet er dog en nyere teknologi og derfor dyrere end andre løsninger.

Bredbånd via kabel tv er i stedet en ældre teknologi som er mere rimelig i sin pris. Fibernet giver de hurtigste mængder af mbit, helt op til 2500 mbits, de få steder hvor det er muligt. Men det er de færreste som får brug for den mængde mbit på sin adresse. 500 mbit via kabel tv er mere end rigeligt og mere fornuftig i pris.

Det Billigste Internet

Det billigste internet kan oftest findes i trådløst internet eller bedre kendt som mobilt bredbånd. Det skyldes at man betaler for mængden af data man vil bruge per måned. Man bliver udstyret med en trådløs router som aktiveres med et simkort, som bliver tilsendt til din adresse ved oprettelse .

Billigt internet via mobilt bredbånd er dog ikke den mest stabile eller hurtigste internet løsning. Men igen ved mobilt bredbånd får du det billigste internet, men ikke det bedste internet.

Ved at indtaste din adresse i vores adresse søgning kan du se dine internet muligheder. Hvis muligt anbefaler vi at overveje at vælge internet via kabel tv stikket. Fordi der er en større chance for stabilt internet via bredbånd. 

cloud-hosting.jpg

Få Det Billigste Internet

Den hurtigste måde at få billigt internet på er at indtaste din adresse i ovenstående adresse søgning. Fordi dette vil give dig overblikket over dine internet muligheder. Her skal du så have fokus på de muligheder du har inden for billigt internet.

Adresse indtastningen viser dig billigt internet i Danmark, det som er muligt på din adresse altså. Dette er den hurtigste måde at få det billigste internet i hjemmet.

En anden strategi kunne være at tage direkte kontakt til internetudbyderen og fortæl din situation. Fortæl dem at du ikke har behov for hurtigt internet og du bruger internettet minimalt.

Det vigtigste for udbyderne er at skaffe eller beholde en kunde. Derfor kan du være heldig at de mere villige til at forhandle en fordelagtig pris for dig. I nogle tilfælde kan du være heldig at få tilbudt en pakke som er sat på “pause” på grund af en priskrig blandt internetudbyderne. 

Internet Til Studerende

Lever du kun på SU, er det naturligt at der er ikke mange penge til internet. Derfor er det klart at man som studerende skal især være opmærksom, når der skal findes internet. Som studerende er det ofte nemmere at finde billigt internet. Fordi man i de fleste tilfælde er en lille husstand og er derfor færre om internettet.

Billigt internet er derfor ikke det helt større problem for dig. Vi anbefaler at starte med at undersøge dine muligheder på bopælen. Generelt er mobilt bredbånd den billigste løsning, men de er ofte ustabile og uforudsigelige. Hvilket kan være et problem når der skal afleveres opgave eller foretages et zoom opkald via billigt internet.

Vi vil anbefale at vælge bredbånd via kabel tv. Fordi de er mere stabile og er en ældre teknologi og derfor billigere end f.eks. fibernet. Dermed kan du få billigt internet til 199 kr per måneden, på en hastighed på 1000/100 mbit. Hvilket er mere end rigeligt til en husstand på 1-2 personer.

Dine præcise muligheder i forhold billigt internet kan dog variere af din adresse. Men du er altid velkommen til at indtaste din adresse ovenfor. Vi viser nemlig en oversigt over alle dine muligheder for billigt internet på den givet adresse. 

connection.jpg

Mobilt Bredbånd med trådløs router

Som nævnt tidligere, er mobilt bredbånd det billigste internet du kan få på markedet. Men det er der også en årsag til. Hvis du vil have stabilt eller hurtigt internet til hjemmet.

Så skal det ikke være mobilt bredbånd fordi trådløst internet i sin natur er meget ustabilt. Der skal ikke meget til at forstyrre en trådløs forbindelse, dette kunne være en væg, for mange enheder på internettet på samme tid og afstand til routeren. Disse situationer kan nemt forstyrre download og upload hastigheden på dit internet.

Til gengæld er mobilt bredbånd ofte internet uden binding ved oprettelse, hvilket betyder besparelser på kort sigt. Mobilt bredbånd er også meget fleksibelt og kan tages med på farten i for eksempel sommerhuset.

Mobile bredbånd egner derfor til folk som kun bruger internet til at tjekke e-mails eller sociale medier.

Billigt Bredbånd

Almindeligt bredbånd i Danmark er et stabilt internet som du kan stole på. I de fleste tilfælde vil bredbånd være passende, som internet i hjemmet. Du er ikke begrænset af mængden af data som du må bruge hver måned, men betaler i stedet for internet hastigheden.

Er download og upload hastigheden for langsom kan du bare opgradere dit internet via dit abonnement. Hvis din husstand bruger internettet til at streame film, bør du overveje at bestille en højere internet hastighed, gerne over de 500 mbit.

Fordi streaming af film er den mest krævende opgave. Her snakker vi dog om bredbånd via kabel tv stik og ikke bredbånd via telefonstik adsl. Fordi internet via telefonstikket er efterhånden en gammel teknologi som ikke kan leve op til de hastigheder vi bruger i dag.

Men internet via telefonstik er det billigste bredbånd. Priser på almindeligt bredbånd er stadig lavere end priser på fibernet, fordi bredbånd er en ældre teknologi.

Fibernet

Vil du have lynhurtigt internet så skal du overveje at få fibernet til din adresse. Internet via fiber er en nyere teknologi som nemt kan komme op på de 1.000 mbit og endda højere.

Derfor vil du også se at priser på fibernet er højere end priser på bredbånd. Men det er også fremtiden for lynhurtigt internet i Danmark. Fibernet er ikke det billigste internet men skal du have internet til en større husstand med mange enheder, kan det være en god ide at få på din adresse. Bemærk dog at det er ikke alle husstande endnu som har installeret fiber til deres adresse endnu.

Men internet via fibernet behøver ikke at være alt for dyrt. Nogle udbydere tilbyder fiber til 249 kr per måned. Hvilket er ikke dårligt for så stabilt internet som fibernet.

delivery.jpg

Opsummering på billigt internet

Kort sagt er mobilt bredbånd det billigste internet du kan få i Danmark. Men du kan heller ikke forvente det helt større af denne løsning.

Mobilt bredbånd er dog fleksibel med sin trådløse router, internet uden binding og ingen omkostninger ved oprettelse. Mobilt internet egner sig derfor bedst til forbrugere som kun skal have internet til at browse e-mails og sociale medier.

Bredbånd internet derimod er løsningen til dig som vil have stabilt internet til en fornuftig pris. Bredbånd via telefonstikket er det billigste bredbånd, men er ofte ikke det værd.

Almindeligt bredbånd derimod kan være pengene værd, fordi den kan nå højere hastigheder via kabel tv. Være dog opmærksom på hvilke bredbånd du kan få på din adresse.

Hvilke bredbånd du kan få på din adresse er vigtigt at have i tankerne i søgningen efter billigt bredbånd, fordi du vil ikke have bredbånd via telefonstik. prioritere i stedet internet via kabel tv stikket.

Har du mange enheder eller streamer du tit film i husstanden er fibernet nødvendigt for dig. Selvom fibernet er den dyreste internet løsning. Så kan du stadig være heldig at finde fiber til en fornuftig pris pr måned.

Fibernet er lynhurtigt internet som ikke vil skuffe dig og kan klare de fleste opgaver.

FAQ

Hvor kan jeg få billigt internet?

Du kan få billigt internet ved at sammenligne priser igennem Find-internet. F.eks. kan du få 300/50 mbit fra Kviknet til 199 kr. Hvis du er interesseret i en højere upload hastighed til samme pris, tilbyder Jetnet 300/60 Mbit til 199 kr. Få et fuld overblik over billigt internet her.

Hvor meget koster internet i måneden?

Hvad internet koster om måneden afhænger af abonnementet. Du kan f.eks. få 200/25 Mbit for 200 kr. om måneden fra Maxspeed. Hvis du er interesseret i et større abonnement, kan du også få 1000/100 Mbit for 249 kr. om måneden fra samme udbyder.

Hvad koster det at få internet?

Internet via kabel tv koster mellem 199 og 319 kr. Hvor internet via fiber koster mellem 249 til 489 kr

Dette afhænger af hvor du bor og hvilken udbyder du kan få.

Hvad koster 100/100 internet?

100/100 mbit fibernet koster 199 kr. om måneden med 299 kr. i oprettelses gebyr oveni. Derudover kan du også få 100/100 fibernet fra Hiper til 289 kr. om måneden plus 398 kr. i oprettelsesgebyr.  

Hvad er det billigste internet

Kviknet, Jetnet, Maxspeed tilbyder alle det billigste internet, som er 300 mbit til kun 199 kr.

Hvor får jeg billigt internet og tv?

Billigt internet og tv afhænger meget af hvor du bor. Stofa, Yousee, Waoo og Boxer tilbyder alle internet og tv. 

Hvordan får jeg billigt internet?

Du får billigt internet ved at sammenligne internetudbydere på markedet. Når du har fundet det billigste abonnement,  som passer til dit behov, bestiller du produktet inden på udbyderens hjemmeside.  

 

author

Skrevet af

Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Kasper Ottosen har over 8 års erfaring med opsætning og salg af bredbånd, fra hans arbejde som elektriker og Tjekbredbånd.dk