Fibernet til Erhverv | Fiber overblik [2024]

Fibernet til erhverv

Marie Halvorsen Munk Forfatter: Marie Halvorsen Munk
opdateret Opdateret: 26. september, 2023

Fibernet er en fordel for din virksomhed, fordi det giver jer mulighed for at være mere effektive og konkurrencedygtige. Med fibernet kan du og din virksomhed altså få adgang til hurtigere internetforbindelser, bedre kommunikation og mere effektive arbejdsprocesser.

Fibernet bliver mere og mere udbredt i Danmark, så der er god mulighed for, at få fibernet til din virksomheds adresse.

Hvorfor er fibernet en fordel for dit erhverv?

Fibernet er en fordel for erhvervslivet, fordi det giver virksomheder mulighed for at være mere effektive og konkurrencedygtige. Med fibernet kan virksomheder få adgang til hurtigere internetforbindelser, bedre kommunikation og mere effektive arbejdsprocesser.

Fibernet giver bedre kommunikation, fordi det giver virksomhederne mulighed for at kommunikere hurtigere og mere effektivt med kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Fibernettet er skabt til den digitale virkelighed, som alle virksomheder og organisationer har part i. Udfordringer som trafik på hjemmesider, store filer og hosting kan løses med en lynhurtig og stabil fibernetforbindelse, som kan blive din virksomheds nye erhvervsinternet.

Hvor meget koster fibernet til erhverv?

Det behøver ikke at være dyrt at få fibernet til erhverv. Der er flere og flere udbydere, der tilbyder fibernet til erhverv, så priserne er faldet en del de sidste år.

Fibernet til erhverv koster ofte lidt mere end almindeligt bredbånd, da det kræver en særlig type forbindelse. Dog kan priserne variere afhængigt af, hvilken udbyder man vælger,

Eksempel på fibernet priser. Tilføj adressen for at få præcise tal på, hvad fibernet koster, hvor din virksomhed ligger. Priserne er rangeret efter det hurtigste fibernet til prisen.

Fibernet til erhverv

Udbyder Hastighed Pris
Fastspeed 1000 Mbit 198 kr. Gå til udbyder
Hiper 1000 Mbit 99 kr. Gå til udbyder
Telia 1000 Mbit 199 kr. Gå til udbyder
Norlys 1000 Mbit 209 kr. Gå til udbyder
Jetnet 1000 Mbit 299 kr. Gå til udbyder
Telenor 1000 Mbit 339 kr. Gå til udbyder
Yousee 1000 Mbit 299 kr. Gå til udbyder

Ovenstående priser er baseret på, at din virksomhed ønsker en hastighed på mindst 1000/1000 Mbit.

Er fibernet sikkert?

Ja, fibernet er et sikkert netværk, der er beskyttet mod hackerangreb. Du og dine kollegaer kan derfor føle sig trygge, når I bruger en fibernet forbindelse til f.eks. at sende vigtige e-mails eller betale regninger online.

Hvilken fibernet hastighed har jeg brug for?

Det kommer helt an på, hvad du skal bruge din forbindelse til. Ofte har virksomheder behov for en hurtig hastighed, hvorfor der er brug for en af de hurtigste hastigheder, som fibernet har.

Det er dog vigtigt at have in mente, at din forbindelse bliver delt med alle andre på nettet, så hvis du har en forbindelse på 100 Mbit/s, kan du ikke forvente at få den fulde hastighed hele tiden.

Der er ingen begrænsninger på, hvor meget data du kan bruge, når du har fibernet til erhverv. Du og dine kollegaer kan downloade og streame så meget, I vil, uden at skulle bekymre dig om regningen.

Hvilke erhverv kan få fibernet?

Fibernet er et højhastighedsinternet, der er designet til at håndtere store mængder data. Det er ideelt til erhverv, der har behov for at sende og modtage store filer, lagre en stor mængde data eller andre data-intensive opgaver.

Alle erhverv og virksomheder kan altså have fordel af at få en lynhurtig og stabil fibernetforbindelse. De fleste virksomheder nu om dage, håndterer store mængde data, hvorfor fibernet vil være oplagt at have som internet til erhverv.

Marie Halvorsen Munk
Skrevet af

Marie har med over fem års erfaring inden for e-handel, markedsføring og IT og 1,5 års erfaring i bredbåndsmarkedet en betydelig indsigt i internet- og bredbåndsteknologier. Disse indsigter gør hende i stand til at rådgive om bredbånd, fibernet og mobilt bredbånd.