Hvordan tjener Find-Internet penge?

Find-internet er reklamefinansieret

Indholdsfortegnelse se mere

Vi prioriterer dig

At du som forbruger kan træffe en velinformeret beslutning omkring hvilket internet, du gerne vil have, er en af vores vigtigste opgaver. Af den grund gør vi vores bedst for at kunne skabe et overblik over de internet muligheder, der er på din adresse. Vi forsøger at vise det fulde marked, selvom at dette ikke er altid er muligt.

Vi har derudover skrevet en masse artikler omkring internet, hvor du kan få svar på stortset alle de spørgsmål, du kunne have omkring internet. 

Vi håber at artiklerne sammen med overblikket over internetudbydere, kan hjælpe dig med at træffe en velinformeret beslutning. 

Hvordan tjener Find-Internet penge?

Find-Internet modtager en provision, hver gang vi henviser en kunde til en af vores mange samarbejdspartnere. 

De bredbånd/fiber som vises på siden er derfor reklamefinansierede.
Dette kan være med til at påvirke hvordan vi rangerer kampagnerne på siden.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor internet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af bredbånd/fiber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for bredbånd/fiber i Danmark.

Vi er udelukkende en sammenligningsside, og udbyder derfor ikke selv bredbånd/fiber.

Samarbejdspartnere

Vi har et samarbejde med lang størstedelen af alle danske udbydere af internet. Du vil på vores hjemmeside kunne se hvilke internetudbydere, vi har et samarbejde med. 

Det er desværre ikke muligt, at have et samarbejde med alle internetudbydere, men vi stræber efter at få så mange internetudbydere som muligt på Find-Internet.