Forfattere - Vores eksperter

Forfattere

Kasper Ottosen
Skrevet af

Kasper har med sine 5 års erfaring som elektriker og 5 års erfaring fra Find-internet.dk, er nu en af de eksperter der har rådgivet flest danskere med at skifte internetudbyder. Kasper har skrevet over 100 artikler om emner som bredbånd, fibernet og mobilt bredbånd, som du kan læse på Find-internet.dk og Tjekbredbaand.dk

Marie Halvorsen Munk
Skrevet af

Marie har med over fem års erfaring inden for e-handel, markedsføring og IT og 1,5 års erfaring i bredbåndsmarkedet en betydelig indsigt i internet- og bredbåndsteknologier. Disse indsigter gør hende i stand til at rådgive om bredbånd, fibernet og mobilt bredbånd.

Camilla Fynbo
Skrevet af

Camilla er vores skribent, som har stor fokus på internet relaterede produkter. 

Oliver Vibjerg Søby
Skrevet af

Oliver er en dygtig forfatter hos Find-Internet, med over et års erfaring i branchen. Han er uddannet fra Aarhus Universitet med en bachelorgrad i HA Almen, hvor han erhvervede dybdegående viden inden for marketing og andre erhvervsdiscipliner. Kendt for sin evne til at skabe indhold, der er både engagerende og velresearchet, excellerer Oliver i at formidle komplekse emner på en tilgængelig måde, altid med forbrugerens interesser i fokus.

Her hos Find-internet.dk vil vi være dem der leverer de bedste svar på dine internet spørgsmål. 

Find-internets eksperter fungerer også som forfattere, hvilket er med til at sikre et højt niveau.

Vi går op i at leverer de mest hjælpsomme artikler der er godt undersøgt og nemt at tage råd fra.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har ideer til nye atikler eller hvis du finder fejl eller mangler.