Max pris pr. md.
Min. hastighed
24 pakker
Se flere


Indholdsfortegnelse

Vi går alle og har brug for det til hverdag: Internet. På grund af det store behov, er mængden af internetudbydere også steget drastisk de seneste år. Dette betyder, at du har mange muligheder for at finde internet til dit hjem til en god pris.

Men det kan være en jungle at skulle finde den rette internetudbyder og den rette pakke til en god pris. Heldigvis kan du her på siden finde brugbare værktøjer, som kan hjælpe dig med at finde internetudbydere på din adresse, samt sammenligne priser på internet. 

Sammenlign internet i Odense

Her på siden kan du anvende en online internet beregner til at sammenligne priser og hastigheder på internet, hvor du bor. Derfor er det første skridt, at du indtaster din adresse. Så hvis du bor i Odense, så ser du kun internet muligheder i dit område.

Herefter kan du sammenligne dine muligheder ved hjælp af forskellige sorteringsfunktioner. Du kan sortere efter pris og hastighed, så du kun får vist muligheder på din adresse og indenfor dit budget og dit behov.  

Internetudbydere i Odense

I Odense har du mange muligheder at vælge mellem, for at finde den rette internetudbyder. Udvalget kommer an på, om du får dit internet via kabel eller som mobilt bredbånd. 

Langt størstedelen af beboere i Odense kan få bredbånd gennem enten Hiper, Telenor, Kviknet og Boxer. Dette er de internetudbydere, som er mest tilgængelige i Odense.

Lige i hælene er Yousee, som udvider deres tilbud på bredbånd i Odense. Derudover kan både Fastspeed og Stofa tilbyde en mindre andel kunder deres internet. 

Billigt internet i Odense

De billigste løsninger for internet i Odense er via Kviknet eller Fastspeed. Begge internetudbydere kan tilbyde et abonnement uden oprettelsesgebyr og med en kort bindingsperiode. 

Hos Kviknet får du internet via bredbånd. Fastspeed tilbyder internet via kabel gennem tv-stikket. Månedsprisen er lav og hastigheden god hos begge udbydere.

Priserne svinger dog hele tiden og nye tilbud og kampagner opstår løbende. Den bedste måde at sikre dig billigt internet i Odense, er ved at anvende internet sammenligneren her på siden.

Dermed kan du både sortere dine muligheder efter pris, så du får et billigt abonnement. Derudover kan du også søge efter hastighed, så du får en pakker, der passer til dine behov. 

Internet priser i Odense

Priserne på internet svinger meget i Odense, afhængigt af hvor du bor henne, hvilken udbyder du ønsker internet gennem, samt hvilken hastighed du ønsker for dit internet. 

Mobilt bredbånd er den billigste løsning i Odense, med priser helt ned til 49 kroner i måneden. Herefter er fibernet også en billig mulighed, hvor prisen ligger fra 198 kroner. Her er hastigheden oftest højere end mobilt bredbånd.

Internet via kabel fra TV-stikket er også en mulighed, som ligger i et prisleje fra 198 kroner. Denne løsning byder også på høj hastighed og stabil forbindelse. 

Det bedste internet i Odense

Ifølge en undersøgelse fra Ooklas speedtest, så er det bedste internet fra Fastspeed. Med den højeste score får du hos Fastspeed hurtigt og stabilt internet til den laveste pris.

Herefter finder du også Hiper, Telenor og Fibia på listen. Derfor kunne disse være værd at holde øje med, når du skal finde det bedste internet i Odense.

Dog er anbefalingen altid, at når du vil finde det bedste internet, så skal du overveje hvad dine behov er for internet. Dermed ved du bedre, hvad du skal holde øje med, når du anvender vores internet beregner til at sammenligne mulige internetløsninger. 

Internet typer

Når du skal finde et billigt internet fra en god internetudbyder, så er det også væsentligt at finde ud af, hvordan du vil modtage dit internet. Dette har nemlig både betydning for prisen på dit internet, samt hastigheden og stabiliteten for din forbindelse. 

Internet via telefonstik

Internet via telefonstik kaldes også DSL, og betegner alle internetforbindelser, som du kan få igennem almindelige telefonnet kabler. Med andre ord kan alle, som har et telefonstik i huset, få internet. 

Internet via telefonstik er den mest udbredte bredbåndsløsning i Danmark. Dette skyldes først og fremmest, at det er tilgængeligt til alle husstande med et indlagt telefonstik. Derudover har du også mulighed for at få god hastighed og stabilitet via dit telefonstik. 

Internet via TV-stik

Internet via TV-stik kaldes også COAX, og betegner en internetforbindelse via dit kabel-tv. Det vil sige, at internettet kører igennem det TV-stik, som du også får dit TV-signal igennem. 

Forbindelsen kommer derfor igennem en antenne, og dermed får du hurtigt internet. Derudover er det også en løsning, som langt de fleste husstande kan anvende for at få internet. Bredbånd via TV-stikket er en mulighed i langt de fleste husstande, da de fleste husstande har COAX. 

Internet via fiber

Internet via fiber er den hurtigste løsning, som du kan finde på markedet. Internettet bliver transporteret via lysledere, så fibernettet kan transportere data med lysets hastighed. 

Til forskel fra andre muligheder for internet, så deler du ikke dit signal med andre modtagere. Hastigheden vil derfor være den samme, uanset om du henter eller sender data. 

Ikke alle huse har fået lagt kabler til at kunne få fiberbredbånd endnu. For at du kan gøre brug af denne mulighed for internet, skal du derfor først og fremmest undersøge, om din adresse kan modtage fiberbredbånd.