Max pris pr. md.
Min. hastighed
23 pakker
Se flere
Derfor kan du trygt bruge Find-internet.dk

På Find-internet forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere herIndholdsfortegnelse

Sammenlign Fibernet

Find-internet.dk er en gratis sammenlignsside for, som specialisere sig i fibernet. Vi har samlet de fleste fibernetudbydere et sted, så du som forbruger, nemt kan finde og sammenligne blandt de mange fibernetudbydere. Følg de 3 trin for at komme i gang med at finde dit kommende fibernet.   

1. Indtast adresse

For at kunne en vise dig en oversigt over dine internet muligheder, skal vi bruge din adresse. Dine internet muligheder er afhængige af din adresse.

 2. Sammenlign

Med din adresse kan vi nu vise dine internet muligheder. Sammenlign nu blandt de forskellige internetudbydere. Filtre eller sortere efter dit behov.

 3. Vælg Fibernet

Vælg det internet som passer bedst til dine behov, hvorefter du vil blive sendt direkte til udbyderen. Hvor du skal bestille dit kommende internet.

Vores Anbefaling

Vores anbefaling når du skal vælge blandt fibernetudbyderne er at sætte dig ind, hvad dine behov er. Fordi så ved du hvad skal holde øje med og hvad du skal holde dig fra i din sammenligning. Du kan evt. vælge dit kommende fibernet ud fra følgende kategorier. 

Billigt Fibernet

Fibernet er i den dyrere end af internet, på grund af det er lynhurtigt og stabilt internet. Men dette betyder nødvendigvis ikke at det behøver at være dyrt. Der findes billigt fibernet derude, du skal bare vide hvordan du finder det billigste fibernet i Danmark. Læs med her og få billigt fibernet.

Billigt Fibernet

Fibernet Priser

Hvad koster fibernet og hvilke priser kan du regne med at se, når du søger efter lynhurtigt internet som fibernet. Fibernet priser variere efter mange forhold, din adresse, upload og download hastighed og fibernet udbydere. Find de billigste fibernet priser på fremtidens internet, ved at læse mere her.

Fibernet Priser

Fibernet

Fibernet er den nyeste og bedste internet løsning på markedet i Danmark. Hvilket gør internet via fiber til det dyreste internet. Men det kan godt betale sig hvis man har et stort behov og er en stor husholdning. Oplev lynhurtigt internet med fiber og en stabil forbindelse, som sjældent efterlader en frustreret.  

Fibernet 

account.jpg

Hvem kan få fibernet?

Internettet er i dag blevet til en ting i verden, som de færreste mennesker kan undvære. Vi lever i en globaliseret verden, hvor behovet for internet dukker op alle steder. På de fleste arbejdspladser er det nødvendigt at have internet til rådighed, og det samme gælder for størstedelen af de forskellige studier og skoler rundt i verden - men det er ikke alt. 

Verden er blevet så globaliseret, og dét at være online er efterhånden blevet til en af de mest anvendte metoder, som vi mennesker bruger til at kommunikere med hinanden på. Det betyder også at vi fylder vores fritid op med interesser, som kræver en god, stabil internetforbindelse. For eksempel når der skal spilles computerspil eller ses film og serier gennem streamingstjenester. 

Internettet er et stort netværk af kabler, som gør det muligt at henvende sig til alle computere og andre devices rundt i verden, som også benytter sig af internettet. På den måde har man mulighed for at besøge adskillige hjemmesider online. 

Der findes mange former for internet, hvor fibernet her er en forholdsvis ny teknologi, som transporterer internetforbindelsen gennem fiberkabler, der befinder sig nede i jorden. Kablerne til fibernet består af lysledninger. Det er disse lysledninger, som sender forbindelsen rundt via kablerne, og det kan foregå i samme hastighed som lyset selv. Derfor er fibernet en måde at få internet på, hvor der er sikret en forbindelse i høj kvalitet og med en ekstrem hurtig hastighed. 

Er du interesseret eller tænker: "kan jeg få fibernet?", så kan du blive klogere på fibernet og lære mere, ved atlæse med her. Som sagt er fibernet blandt de nyeste teknologier, når det kommer til de forskellige former for internetforbindelser, som man kan få rundt i verden. Af den grund betyder det desværre også at det ikke er alle steder endnu, hvor det er en mulighed at få fibernet til rådighed. 

En god ting ved at fibernetforbindelsen er af så høj kvalitet og med så hurtig en hastighed er dog, at det er med til at bringe store stigninger i antallet af efterspørgsler blandt internetudbydere. På den måde vil det betyde at mulighederne for at have fibernet tilgængeligt, der hvor man bor, formentligt også vil blive bedre og bedre i takt med at flere og flere fibernet udbydere kommer på markedet. 

cloud-hosting.jpg

Er der gravet fiber ned ved mig? 

Teknologien bag fibernet foregår som sagt ved at lysledningerne sender og transporterer internetforbindelse rundt via fiberkablerne. Fiberkablerne er gravet ned i jorden, og det betyder at det er en nødvendighed, at der er gravet fiberkabler ned i jorden i nærheden af din adresse, for at du kan have fibernet til rådighed. 

Du kan gennem vores platform nemt, enkelt og hurtigt undersøge på, om der allerede er gravet fiberkabler ned i nærheden af hvor du bor. Det gør du ved at indtaste din adresse i søgefeltet, hvor der efterfølgende vil dukke et kort op over området du bor i. Her har du mulighed for at se, hvilke forbindelser og kabler, der befinder sig på og i nærheden af din adresse på nuværende tidspunkt. 

Kan du via vores platform se, at der er gravet fibernet kabler ned på eller i nærheden af din adresse, så er det altså en form for internet, som du bør overveje at skifte over til. Fibernet giver nemlig både en hurtig download forbindelse og upload forbindelse kombineret i én. Det er blandt andet et område, hvor fibernettet adskiller sig fra de andre former for internetforbindelser, der befinder sig på markedet, da der ved de andre forbindelser kun er mulighed for at få en hurtig download forbindelse. 

Vælger du at skifte over til internet gennem fiberkabler, så er du garanteret lynhurtigt internet, som vil kunne klare alverdens opgaver, der skal foregå online, når du befinder dig i dit hjem. I teorien kan man sige at fibernet kan levere en hastighed på 1GB i sekundet. Det er altså en internetforbindelse, der stabilt kører med samme hastighed som lyset. 

Vær opmærksom på

Fibernet er den nyeste og hurtigste teknologi indenfor internetforbindelser. Som sagt kan fibernet køre med en hastighed på 1GB i sekundet. Det er enormt hurtigt, særligt taget i betragtning af at de fleste husstande kun har behov for en internethastighed, der ligger mellem 20 og 1000 MB i sekundet. Det er derfor en hastighed, som de fleste udbydere, der tilbyder fibernet, har tilgængeligt for deres kunder. 

investment.jpg

Fibernet er ikke tilgængeligt i hele landet

Som du allerede er blevet gjort opmærksom på, så er det ikke ligemeget, hvor i landet du befinder dig, hvis du er interesseret i at få anskaffet fibernet til hjemmet. Til trods for at fibernet er blandt de hurtigste former for internet på nuværende tidspunkt, så har det den ulempe, at det flere steder i landet ikke er en mulighed at anskaffe. 

Da fibernet er en forholdsvis ny teknologi, så er det ikke alle byer, hvor der er blevet gravet fibernet ned i jorden. Er du på udkig efter dine muligheder for fibernet, så vil du hurtigt finde ud af, at der ofte er større sandsynlighed for at du har fibernet tilgængeligt på din adresse, hvis du befinder dig i en af landets storbyer eller mellemstore byer. 

Bor du et stykke væk fra nogle af de større byer rundt i landet, så kan det desværre vise sig at være svært at få anskaffet fibernet på nuværende tidspunkt. Dog er der håb for, at der kommer lysere udsigter i fremtiden for dig, der bor langt væk fra landets byer, når det kommer til fibernet. Fibernet stiger nemlig i popularitet blandt udbydere med den samme hastighed som fibernets egen forbindelse transporterer rundt med. Du kan derfor forhåbentligt se frem til, at der i fremtiden kun vil komme flere og bedre muligheder for at få fibernet til din bolig. 

delivery.jpg

Hvordan får man fibernet? 

Når du har tænkt: "kan jeg få fibernet?" har du sikkeret også tænkt: "hvordan får man fibernet?" Ønsker du at få fibernet til dit hjem, så er det nødvendigt at der først er gravet fibernet kabler ned i jorden - enten på din adresse eller i nærheden af den. For selvom fibernet er en eftertragtet løsning, som indebærer en stabil forbindelse og lynhurtigt internet, så er der desværre ikke garanti for, at du har mulighed for at få fibernet der, hvor du bor. 

I forbindelse med at finde ud af om du kan få fibernet eller ej, er det derfor en god idé, at du starter ud med at sætte sig ind i, om du på nuværende tidspunkt har adgang til fibernet på din adresse. Her vælger vi lige at nævne igen, at du kan finde en nem og enkel oversigt over dine muligheder ved at benytte dig af vores platform, som viser hvilke adresser i landet der på nuværende tidspunkt har adgang til fibernet. Du vil finde ud af, at nogle adresser allerede har fiber i deres hus uden at være klar over det, mens det på andre adresser er nødvendigt, at man får lagt fibernet ind i huset. 

Nedgravning af fibernet

Har du fundet ud af, at der på nuværende tidspunkt desværre ikke er mulighed for at du kan få fibernet på din adresse, så er det heldigvis et problem, der er mulighed for at få løst.

Ønsker du at få anskaffet fibernet til dit hjem, men er der ikke gravet fibernet ned i jorden til din bolig i forvejen, så har du stadig mulighed for at få fibernet. Det kan du få ved at række ud til en udbyder, som vil sørge for at få lagt fibernet ind til din bolig. Et eksempel på en udbyder, der kan hjælpe til med nedgravningen af dit fibernet på din adresse, kan være Stofa. 

Få fibernet på din adresse med en fiberboks

Lige så stort et antal af udbydere, der tilbyder forskellige former for internet, lige så stor en variation kan der være i, hvordan de forskellige udbydere vælger at gøre tingene på. Tager vi udgangspunkt i måden Stofa gør det på, så går der ikke lang tid fra at du som kunde rækker ud til dem og til at du har adgang til fibernet i din bolig, som du kan bruge løs af. 

Alt efter hvordan situationen er, så kan det være forskelligt, hvor lang tid der går. Er der ikke nedgravet fibernet på din adresse i forvejen, så kan det godt tage op til seks uger, før Stofa har fået nedgravet kablerne til fibernet, og du kan udnytte din nye, hurtige og stabile internetforbindelse. Når Stofa hjælper dig med at få fibernet til din bolig, så foregår det på den måde, at du som kunde først og fremmest starter ud med at bestille deres abonnement “Stofa Fiber”. Derefter går processen forholdsvis hurtig og forløber sig let og overskueligt. 

Du modtager en dato og beskrivelse af, hvad der skal gøres ved din bolig i forbindelse med at få det nye fibernet op at køre på adressen. Herefter sætter du et kryds på din husmor, der hvor du ønsker at fiberkablet skal føres ind. Stofa hjælper naturligvis til med, hvor det er mest oplagt. På den indvendige side af muren tilsluttes der derefter en såkaldt “fiberboks”. Hos Stofa graver de fiber til din nærmeste husmur. Eneste krav er at det maksimal må placeres 30 meter fra skel eller en offentlig vej.

Når du har sat krydset på din mor, så bliver der enten pustet eller gravet et tomrør frem til det sted på din bolig, hvor krydset er sat. Når dette step er klaret, så kan der bliver lagt fibernet ind. Hvis du er en person, som har en travl hverdag, hvor der ikke altid lige er mulighed for, at du kan få tid i kalenderen til at være hjemme, så er det en stor fordel for dig, hvis du vælger Stofa, at de ikke kræver at du er hjemme på adressen, når de fikser dit fibernet. 

connection.jpg

Hvordan vælger jeg det rette fibernet?

Er det en mulighed at få fibernet på din nuværende adresse, og har du besluttet dig for, at det er noget du gerne vil have, så kan det være svært at finde ud af, hvordan du vælger det rette. 

Når du skal vælge fibernet udbyder, så kan det være en god idé, at du finder frem til og bliver skarp på, hvilke behov du har til din internetforbindelse. Jo skarpere du er på dine behov, jo nemmere er det nemlig også for dig at holde øje med de rigtige faktorer, når det kommer til dit valg af udbyder. 

En faktor, som har betydning for de fleste internetbrugere, er prisen på fibernettet. Fibernet placerer sig generelt set i den dyrere ende af internetmarkedet, og det skyldes kort og simpelt fortalt på grund af den hurtige hastighed og stabile forbindelse, som fibernettet indebærer. 

Det er muligt at finde billigt fibernet på markedet. Det kræver dog at man har de rette værktøjer til at finde frem til den rigtige udbyder. Der er mange faktorer, som kan spille ind i forhold til prisen på dit kommende fibernet. Beløbet du skal betale for dit fibernet kan blandt andet afhænge af forskellige ting som hvor din adresse har placering i landet, hvilken hastighed du ønsker at have, samt hvor mange forskellige udbydere der er tilgængelige i nærheden af det område, hvor du bor. 

Vi er klar over, at det godt kan virke som en uoverskuelig proces at få anskaffet fibernet til dit hjem, men er det noget som du har besluttet dig for, så kan det helt sikkert være en beslutning der medfører, at du aldrig mere i fremtiden skal bøvle med langsomt internet eller en dårlig forbindelse igen.

author

Skrevet af

Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Kasper Ottosen har over 8 års erfaring med opsætning og salg af bredbånd, fra hans arbejde som elektriker og Tjekbredbånd.dk