Max pris pr. md.
Min. hastighed
24 pakker
Se flere


Indholdsfortegnelse

Behovet for hurtigt og stabilt internet er blevet større og større de seneste år. I takt med dette stigende behov, er mængden af internetudbydere også steget drastisk. Dermed er der mange muligheder for at finde internet til dit hjem til en god pris. 

Dog kan det virke overvældende at skulle finde det rette abonnement hos den rette internetudbyder. Derfor kan du her på siden anvende en online internet beregner, som kan hjælpe dig med at indhente tilbud på internet til din adresse. 

Sammenlign internet i Aarhus

Vores online internet beregner kan først og fremmest anvendes til at sammenligne forskellige internet muligheder i Aarhus. Ved at indtaste din adresse får du en oversigt over de forskellige typer internet, du kan modtage på din adresse.

Du vil også se en liste over udbydere, som kan tilbyde internet på din specifikke adresse. For nemmere at få et overblik over dine muligheder, kan du sortere i tilbuddene efter både priser og internethastigheder. 

Internetudbydere i Aarhus

I Aarhus finder du et bredt udvalg af internetudbydere, som kan tilbyde dig forskellige typer internet til gode priser. Derfor skal du blot vide, hvordan du kan modtage internet på din adresse, så du kan lede efter gode tilbud til dit hjem.

De udbydere af bredbånd, som er mest anvendte i Århus, er Telenor, Kviknet og Boxer. Disse er de internetudbydere, som er mest tilgængelige, hvis du bor i Aarhus.

Også Hiper, YouSee og Stofa tilbyder bredbånd i Aarhus. Fastspeed er den udbyder, som har den mindste andel af ydelser i Aarhus. 

Billigt internet i Aarhus

Nogle af de billigste internetudbydere i Aarhus er Fastspeed, Kviknet og Max Speed. Med en månedspris mellem 195 kroner og 249 kroner får du internet til en god pris og med en god hastighed.

Alle tre tilbyder et abonnement uden oprettelsesgebyr og med en kort bindingsperiode. Både Fastspeed, Kviknet og Max Speed tilbyder internet via dit kabel-tv stik. 

Dog svinger priserne hele tiden, og der kommer løbende nye tilbud og kampagner fra forskellige internetudbydere. Derfor er den bedste måde, du kan sikre dig billigt internet, ved at anvende internet beregneren og sammenligne priser. 

Dermed kan du sortere efter billigste pris og hurtigste hastighed, så du kan sammenligne tilbud på internet priser indenfor dit budget, som passer til dine behov. 

Internet priser i Aarhus

Internet priserne i Aarhus varierer fra udbyder til udbyder, samt afhængigt af hvilket type internet, du er interesseret i. 

Mobilt bredbånd er den billigste måde at få internet på i Aarhus. Med priser helt ned til 49 kroner om måneden kan du få et stabilt internet til en god, fast pris.

Ønsker du tophastighed, kan du købe internet via fiberbredbånd for en pris helt ned til 198 kroner om måneden. 

Hvis du vil have dit internet via dit TV-stik, så går prisen også helt ned til 198 kroner om måneden.    

Det bedste internet i Aarhus

For at finde det bedste internet i Aarhus, skal du først gøre op med dig selv, hvad du specifikt har brug for. Få identificeret dine behov for internet, så du har en bedre idé om, hvad du leder efter.

Herefter bliver det nemmere for dig at kigge dine muligheder igennem, da du bedre ved, hvad du skal holde øje med. Det bedste internet kommer nemlig an på, om du leder efter det billigste internet, det hurtigste internet eller den mest stabile forbindelse. 

Internet typer

En af de mest fundamentale ting at gøre, når du skal finde en internetudbyder, er at finde ud af, hvordan du kan og vil modtage dit internet. Nogle husstande har andre muligheder end andre, og derfor kan du anvende internet beregneren til at slå din adresse op og se dine muligheder.

Hvilken internet type du vælger har også en betydning for både prisen på dit internet, hastigheden på dit internet, samt stabiliteten for din forbindelse. 

Internet via telefonstik

Internet via telefonstik kaldes også DSL, og er den traditionelle måde at få internet på via sit telefonstik. Alle husstande, som har et telefonstik i huset, kan få internetforbindelse via almindelige telefonnet kabler.

Fordi næsten alle husstande har et telefonstik, er dette også den meste udbredte bredbåndsløsning i Danmark. Det er en forholdsvis billig og enkel måde at få internet i hjemmet på, med en stabil forbindelse og god hastighed. 

Internet via TV-stik

Internet via TV-stik kaldes også COAX. Dette betegner alle internetforbindelser som fås via kabel-tv. Med andre ord kommer dit internet fra det samme TV-stik, som du også får dit TV-signal igennem.

Forbindelsen kommer direkte gennem en antenne, og dermed er dette en mulighed for hurtigt internet. Anvendelsen af COAX forbindelse er også udbredt, da langt de fleste husstande kan modtage en COAX forbindelse. 

Internet via fiber

Internet via fiber er den hurtigste løsning på internet på markedet. Data bliver transporteret via optisk fiber med lysets hastighed, hvilket gør hastigheden på dit internet hurtigere end nogen anden forbindelse.

En anden fordel ved fiberbredbånd er, at du ikke deler dit signal med andre modtager. Derfor er hastigheden den samme, uanset om du henter eller sender data. 

Dog er det ikke alle husstande, som har fiberkabler endnu. Dermed skal du først og fremmest undersøge, om din husstand har adgang til en fiberforbindelse.