Max pris pr. md.
Min. hastighed
24 pakker
Se flere


Indholdsfortegnelse

I en verden hvor størstedelen af arbejdet og privatlivet er kommet online, er behov for at være online også stødt steget. I takt med dette stigende behov, er mængden af internetudbydere steget drastisk.

Der findes et hav af forskellige muligheder for internet. Med forskellige typer af internet, forskellige priser og forskellige hastigheder, er det muligt at finde en løsning, som passer til dine behov. Du skal blot vide, hvor du skal søge henne, for det rette internet.  

Sammenlign internet i Aalborg

Ved at anvende vores online internet beregner kan du undersøge dine muligheder for internet på din specifikke adresse. Lever du i Aalborg, så kan du dermed indtaste din adresse og se tilbud på forskellige typer internet, samt hvilke udbydere du kan vælge imellem.

For nemmere at kunne skabe et overblik over dine muligheder, kan du sortere i din søgning. Dermed kan du sortere efter priser og internethastighed, så du finder et tilbud på din adresse, som passer til dine husbehov. 

Internetudbydere i Aalborg

I Aalborg har du en lang række internetudbydere at vælge mellem. Med forskellige typer af internet og forskellige priser kan du modtage stabilt internet til en god pris. 

De mest udbredte internetudbydere i Aalborg er Telenor, Hiper, Kviknet og Stofa. Disse er de mest tilgængelige internetudbydere, hvis du har adresse i Aalborg.

Også Boxer og Yousee tilbyder bredbåndsløsninger i Aarhus. Fastspeed er den udbyder, som har den mindste andel af ydelser i Aalborg.  

Billigt internet i Aalborg

Nogle af de billigste internetudbydere i Aalborg er Fastspeed, Kviknet og Maxspeed. Med en månedspris på mellem 198 kroner og 249 kroner får du et stabilt internet med hurtig hastighed. 

Alle tre tilbyder at oprette et abonnement uden oprettelsesgebyr, og med en kort bindingsperiode. Alle tre tilbyder internet via dit kabel-TV stik. 

Men det er værd at holde øje med priserne og anvende internet beregneren til at sammenligne priser. Der kommer hele tiden nye tilbud og kampagner, og derfor svinger priserne hos de forskellige internetudbydere meget. 

Din bedste mulighed for at finde billigt internet i Aalborg er derfor at anvende internet beregneren og sortere din søgning efter billigste pris og hurtigste hastighed. 

Internet priser i Aalborg

Priserne for internet i Aalborg afhænger meget af, hvilken udbyder du vælger, samt hvilket type internet du ønsker. 

Mobilt bredbånd kan du få helt ned til 49 kroner om måneden. Dette udgør den billigste løsning for internet i Aalborg. 

Hvis du leder efter en løsning med den hurtigste hastighed til en god pris, så koster fiberbredbånd fra 198 kroner om måneden. 

Internet via enten TV-stik eller telefonstik koster fra 198 kroner og er de mest tilgængelige løsning for internet i Aalborg. 

Det bedste internet i Aalborg

Der er ikke én form for internet, som er det bedste internet i Aalborg. Det er nemlig et spørgsmål om behov. Derfor skal du gøre op med dig selv, hvad du specifikt har behov for, når det drejer sig om internet.

Herefter kan du nemmere identificere dine muligheder, fordi du ved, hvad du bør holde øje med. Det bedste internet kommer nemlig an på, om du leder efter det billigste internet, det hurtigste internet, eller blot den nemmeste og hurtigste løsning for en stabil forbindelse. 

Internet typer

Der findes tre forskellige måder at få internet på. Derfor er dette også en vigtig overvejelse at gøre sig, når du skal finde en internetudbyder. Det handler nemlig både om hvad du har behov for, samt hvad du har mulighed for på din adresse. 

Internet beregneren fortæller dig præcist hvilke internet typer, som din adresse giver dig mulighed for. Internet typen du vælger har betydning for prisen på dit internet, hastigheden og stabiliteten for din forbindelse.  

Internet via telefonstik

Internet via telefonstik kaldes også DSL. Dette udgør den traditionelle måde at få internet på via et telefonstik. Det udgør den mest udbredte måde at få internet på, da alle husstande med et telefonstik, kan få internetforbindelse via almindelige telefonnet kabler.

Det er også en forholdsvis billig og enkel måde at få internet i hjemmet på, da du får en god og stabil forbindelse med en god hastighed. 

Internet via TV-stik

Internet via TV-stik, også kaldet COAX, er en betegnelse for alle internetforbindelse som fås via kabel-tv. I praksis betyder dette, at dit internet stammer fra samme TV-stik, hvor du også får dit TV-signal igennem. 

Du har god mulighed for hurtigt internet, da forbindelsen kommer direkte gennem en antenne. Ligesom ved internet via telefonstik, så er COAX også meget udbredt. Langt de fleste husstande kan nemlig modtage en COAX forbindelse.  

Internet via fiber

Den hurtigste løsning på markedet er internet via fiber. Her bliver din data transporteret via optisk fiber, så du får internet med lysets hastighed. Derfor er dette den hurtigste internetforbindelse, du kan få.

Derudover har internet via fiber også den fordel, at du ikke deler dit signal med andre modtagere. Dette betyder, at hastigheden er den samme, uanset om du henter eller sender data. 

Internet via fiber er blevet mere og mere udbredt i Danmark. Dog er udrulningen af løsningen stadig igangværende, og derfor er det endnu ikke alle husstande i Danmark, som har fiberkabler endnu.

Hvis du ønsker fiberbredbånd, så skal du altså først og fremmest undersøge, om din husstand har adgang til en fiberforbindelse.