Max pris pr. md.
Min. hastighed
24 pakker
Se flere


Indholdsfortegnelse


Behov for at være online er i dag altoverskyggende, både i forhold til arbejde og i privaten. Derfor er kravene til en god og stabil internetforbindelse til en god pris også blevet større. 

Mængden af internetudbydere er også steget markant, hvilket har gjort mulighederne for internet mange, og priserne konkurrencedygtige. 

Dog kan det være en jungle at skulle finde den rette internetudbyder til en god pris for en hurtig internetforbindelse.  

Sammenlign internet i København

Den bedste måde at finde en internetudbyder på, er ved at sammenligne dine muligheder. Ved at anvende vores internet beregner, kan du indtaste din adresse i København og se alle dine muligheder for internetudbydere og typer af internet. 

Internet beregneren giver dig mulighed for at sortere i søgningen, så du specifikt kan lede efter det billigste internet eller den hurtigste forbindelse. 

Internetudbydere i København

Der findes et stort antal internetudbydere i København, hvilket er til din gavn. Priserne fås til konkurrencedygtige priser, og der findes gode muligheder for at finde en internet type, som din husstand kan modtage. 

De mest udbredte internetudbydere i København er Hiper, Telenor, YouSee og Kviknet. Disse udgør de mest tilgængelige internetudbydere, hvis du har adresse i København. 

Også Boxer og Fastspeed tilbyder internet på en lang række adresser i København. Stofa er den udbyder, som har den mindste andel af ydelser i København.  

Billigt internet i København

Nogle af de billigste internetudbydere i København er Fastspeed, JetNet, Kviknet og Maxspeed. Med en måneds pris fra 198 kroner til 219 kroner får du hurtig hastighed og en stabil internetforbindelse.

Alle fire tilbyder dig et abonnement uden oprettelsesgebyr og med en kort bindingsperiode. Alle fire tilbyder både forbindelse via TV-stikket eller via fiberbredbånd. 

Dog ændrer priserne sig konstant på et marked, hvor tilbud og kampagner hele tiden opstår. Så din bedste mulighed for at finde billigt internet i København er ved at anvende internet beregneren, og se dine muligheder på din adresse. 

Her kan du specifikt søge eller den billigste pris på den hurtigste forbindelse, og se hvilke typer internet som er tilgængelige i din husstand.

Internet priser i København

Priserne på internet i København svinger meget fra udbyder til udbyder. Også typen af internet og hastigheden på dit internet påvirker prisen.

Den billigste form for internet er mobilt bredbånd. Til en pris helt ned til 49 kroner om måneden får du dit internet signal via et mobilt bredbånd. 

Ønsker du en hurtig internetforbindelse, så kan du vælge fiberbredbånd fra 198 kroner om måneden. Dette er den hurtigste form for internet på markedet.

Internet via TV-stikket er en meget tilgængelig internet type. Denne kan fås fra 198 kroner om måneden, og er den nem og hurtig måde at få en god internetforbindelse i hjemmet. 

Det bedste internet i København

Det er svært at sige, hvad der udgør det bedste internet i København. Alle husstande har forskellige behov, og derfor variere det, hvad der udgør et godt internet.

Du bør derfor overveje dine egne behov. På den måde kan du bedre identificere dine muligheder, så du finder det bedste internet til dit hjem.

Overvej om det er vigtigt at få en billig løsning, en hurtig forbindelse eller en nem og hurtig installation af en stabil forbindelse. 

Internet typer

Der findes tre forskellige internet typer. Derfor bør du overveje, hvilken type du ønsker, når du skal finde en internetudbyder. Du skal nemlig både finde ud af, hvilket behov du har, samt hvilke muligheder du har på din adresse. 

Internet beregneren giver dig en liste over alle de internet typer, som du kan få på din adresse. Hvilken type internet du vælger har betydning for prisen på dit internet, samt hastigheden og stabiliteten for din forbindelse. 

Internet via telefonstik

Den mest udbredte internet type er internet via telefonstik, også kaldet DSL. Fordi størstedelen af husstande har et telefonstik, kan alle nemt og hurtigt få internetforbindelse via almindelige telefonnet kabler. 

Det er også både en billig og nem måde at få internet i hjemmet på, da du får en god og stabil forbindelse, som du nemt kan tilslutte i hjemmet.

Internet via TV-stik

En anden udbredt løsning er internet via TV-stik, også kaldet COAX. Dette er en betegnelse for alle internetforbindelser som fås via dit kabel-TV. Dermed får du internet fra samme TV-stik, som du modtager dit TV-signal fra. 

Forbindelsen kommer via antenne, og dermed har du mulighed for at få en god og stabil forbindelse. Langt de fleste husstande kan modtage en COAX forbindelse, og dette gør det til en udbredt internet type. 

Internet via fiber

Den absolut hurtigste løsning for internet er via fiberbredbånd. Her modtager du din data via optisk fiber, så du får dit internet med lysets hastighed. Dermed fås internet ikke hurtigere.

Internet via fiber har også den fordel, at du ikke deler dit signal med andre modtagere, som eller er tilfældet ved for eksempel internet via TV-stik. I praksis betyder dette, at hastigheden for dit internet er det samme, uanset om du henter eller sender data. 

Fiberbredbånd er blevet mere og mere udbredt i Danmark, og derfor har udrulningen af optiske fiberkabler også fundet sted hurtigt. Dog er det stadig ikke alle husstande i Danmark, som har adgang til fiberkabler endnu. 

Hvis du ønsker internet via fiber, så skal du først og fremmest undersøge, om din husstand har adgang til en fiberforbindelse. Dette kan du gøre ved hjælp af vores internet beregner.