Hvor kan man få bredbånd uden binding

Oliver Vibjerg Søby Forfatter: Oliver Vibjerg Søby
opdateret Opdateret: 26. september, 2023

De fleste bredbåndsudbydere udbyder i dag bredbånd med lange bindingsperioder, de fleste bredbåndsabonnementer har derfor en binding på 6 måneder. Hvis du leder efter et bredbånd uden binding, er du kommet til det rette sted. 

Der findes flere danske bredbåndsudbydere, der udbyder bredbånd uden binding, herunder Telenor, Kviknet og Jetnet. 

Vi har undersøgt bredbåndsmarkedet for dig og det har resulteret i en liste med alle bredbåndsudbydere, der har minimum et bredbåndsabonnement uden binding. 

Bredbåndsudbydere uden binding:

  • Telenor MaxSpeed
  • Kviknet
  • Jetnet
  • CBB Mobil
  • Call Me
  • Telmore
  • Oister
  • duka

Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er alle deres bredbåndsabonnementer, som er uden binding.

Hvorfor er der binding på bredbånd?

Da der er så mange udbydere, som kun udbyder bredbånd med binding, er det naturligt at være i tvivl om hvorfor det er sådan. 

Der er flere årsager til at der er binding på bredbånd. Hovedårsagen til binding skyldes at der for udbyderne er en del omkostninger associeret med at oprette en kunde, det er både i udstyr og selve at åbne forbindelsen.

De er af den grund nød til at være sikre på en vis indtægt. Derudover benytter de fleste tilbud, der giver en lavere pris i en hvis periode. For at dette giver mening for dem, bliver de nød til at være sikre på at kunderne ikke forsvinder efter den første måned.

Hvilket er det bedste bredbånd uden binding?

Det kan være svært at bedømme det bedste bredbånd uden binding, men vi har nedenunder lavet en liste med alle de bredbåndsabonnementer, vi har kunne finde. Vi har valgt at kigge på både almindeligt bredbånd, samt mobilt bredbånd.

Bedste bredbånd uden binding:

Udbyder Hastighed Pris
Kviknet 300 Mbit 279 kr. Gå til udbyder
Kviknet 1000 Mbit 299 kr. Gå til udbyder

Bedste mobilt bredbånd uden binding:

Udbyder Hastighed Pris
CBB Mbit 199 kr. Gå til udbyder
Callme Mbit 229 kr. Gå til udbyder
Telmore Mbit 199 kr. Gå til udbyder
Duka Mbit 99 kr. Gå til udbyder

Hvad der er det bedste bredbånd for dig, vil afhænge af flere faktorer. Nogle vil mene at det bedste bredbånd er det hurtigste bredbånd. Ud fra den definition så er det bedste bredbånd udbudt af Kviknet og Maxspeed. Hvis prisen er vigtig for dig, kan du også kigge billigt bredbånd.

Det bedste mobile bredbånd er derimod sværere at kåre, men i forhold til priserne, kan du få billigt mobilt bredbånd uden binding ved Oister. Hvor priserne går helt ned til 119 kroner om måneden.

Bør jeg vælge en udbyder uden binding?

Overvejer du at købe et bredbåndsabonnement uden binding? I visse tilfælde vil det give god mening. 

Hvis du ved at du kun skal bruge dit bredbånd i en begrænset tidsperiode, hvis du f.eks. er i gang med at flytte eller du bor et sted midlertidigt eller din fremtidig situation er usikker, vil det give rigtig god mening at købe et bredbånd uden binding. 

I de fleste tilfælde vil det at bruge mobilt bredbånd uden binding være optimalt, hvis det kun skal bruges midlertidigt, da det er en billigere løsning. Hvor du får en trådløs router, du kan tage med dig. Derudover er det eneste den trådløs router skal bruge er et sim kort og en stikkontakt.

Hvis du har brug for mere end midlertidigt bredbånd, vil vi anbefale at du kigger bredere på bredbåndsmarkedet, da det vil kunne være muligt at få bedre og billigere bredbånd med binding. 

På vores forside kan du indtaste din adresse og herefter vil vi præsentere alle de bredbåndsmuligheder som du har på din adresse. 

Oliver Vibjerg Søby
Skrevet af

Oliver er SEO Assistent. Oliver står i spidsen for optimering af siderne på Find-Internet.dk.