Max pris pr. md.
Min. hastighed
18 pakker
Se flere
Derfor kan du trygt bruge Find-internet.dk

På Find-internet forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere herIndholdsfortegnelse

Sammenlign Bredbåndsudbydere

Find-internet.dk er en gratis sammenlignsside for, som specialisere sig i bredbånd. Vi har samlet de fleste internetudbydere et sted, så du som forbruger, nemt kan finde og sammenligne blandt de mange internetudbydere. Følg de 3 trin for at komme i gang med at finde dit kommende bredbånd.   
 
1. Indtast adresse
For at kunne en vise dig en oversigt over dine internet muligheder, skal vi bruge din adresse. Dine internet muligheder er afhængige af din adresse.
 
2. Sammenlign
Med din adresse kan vi nu vise dine internet muligheder. Sammenlign nu blandt de forskellige internetudbydere. Filtre eller sortere efter dit behov.
 
3. Vælg bredbånd
Vælg det internet som passer bedst til dine behov, hvorefter du vil blive sendt direkte til udbyderen. Hvor du skal bestille dit kommende internet.

Vores Anbefaling

Vores anbefaling når du skal vælge blandt internetudbyderne er at sætte dig ind, hvad dine behov er. Fordi så ved du hvad skal holde øje med og hvad du skal holde dig fra i din sammenligning. Du kan evt. vælge dit kommende bredbånd ud fra følgende kategorier.  

Billigt Bredbånd

Er du studerende eller det bare sjældent at du bruger internettet derhjemme. Så kan det være at din strategi skal være at søge efter billigt internet. Billigt internet behøver nødvendigvis ikke være dårligt, det afhænger af dine behov og dermed også forventninger. Lyder dette som dig så se mere her.

Billigt Bredbånd

Bredbånd Priser

Bredbånd priserne ændres konstant og kan variere fra adresse til adresse. Men det er intet problem fordi vi holder os opdateret på priserne og giver dig overblikket i forhold til din adresse. Vil du være klogere på internet priser kan du trygt følge med her for mere information. Læs vores prisoversigt.

Bredbånd Priser

Bedste Bredbånd

Er budgettet lige meget eller skal du have internet til en stor husstand. Så kan du nemt starte med at kigge efter, det bedste internet på din adresse. Følg med her hvis det lyder som dig. Her kan du nemlig læse om vores bud på det bedste internet. Samt fordelene og hvordan du vælger den rette udbyder.

Bedste Bredbånd

Bredbånd 

Den mest anvendte form for internet er gennem bredbånd. Bredbånd dækker dog over mange ting og kommer i forskellige former. Men intet problem, vi har samlet en oversigt over de forskellige typer. Så du nemt kan finde den rette løsning til din husstand. Start her og få overblikket over dine bredbånd muligheder her og nu. 

Bredbånd

timeline.jpg

Overblik over Bredbånd udbydere

Velkommen til udbyder siden på Find-Internet.dk, som er Danmarks nye sammenligningstjeneste for de bedste og største udbydere af bredbånd og internet i Danmark. Dette er stedet, hvor du kan sammenligne alle priser, abonnementer og kundefordele blandt de største, bedste og mest populære bredbåndsudbydere lige nu, men naturligvis også fremover, for vi sørger for hele tiden at holde vores oversigt opdateret, så du altid har adgang til de aktuelle priser og tilbud, som udbyderne kører med. 

Er du på udkig efter et nyt bredbåndsabonnement eller er du blot nysgerrig på at lære mere om de forskellige udbydere af internet i Danmar? Så er du kommet til det helt rigtige sted. For ikke nok med, at du kan sammenligne priserne på bredbånd fra alle udbyderne, så kan du også læse meget mere om de enkelte udbydere her på Find-Internet.dk. Vores mission er nemlig at give dig som forbruger så meget information som muligt, så du har al den viden, der er nødvendig for at du kan træffe en informeret beslutning når det kommer til at vælge den udbyder, du gerne vil have bredbånd fra.

Bredbånd udbydere i Danmark

Der findes et hav af forskellige bredbåndsudbydere i Danmark. Og det er helt sikkert de færreste, der kan nævne dem alle sammen, for der findes stort set altid et par stykker, som man nærmest ikke anede eksisterede. Men selvom vi har mange forskellige udbydere af bredbånd på markedet, betyder det ikke, at der er stor variation i hvor gode de forskellige udbydere er. Nej faktisk nærmest tværtimod. For i Danmark har vi nemlig ét af de bedste og mest udbredte netværk i hele verden, og det er helt sikkert også det der er med til at øge konkurrencen på markedet.

Her på Find Internet har vi sørget for at have de allerbedste udbydere med i vores oversigt, så du kun skal vælge imellem de allerbedste muligheder for bredbånd. Her hos os kan du sammenligne bredbånd fra udbyderne Stofa, Fullrate, Telia, Telenor, Yousee, DanskNet, Hiper, Waoo og Kviknet – og det er blot et udpluk af alle de mange udbydere, der er på markedet for bredbånd lige nu. Og der kommer hele tiden nye udbydere til med nye og optimerede bredbåndsløsninger, og dem sørger vi naturligvis for at inkludere løbende i vores oversigt, så du kan være sikker på at kunne vælge imellem de allerbedste bredbåndsløsninger.

investment.jpg

Bedste bredbåndsudbydere

For at kunne finde den bedste bredbåndsudbyder er det vigtigt, at man sammenligner alle sine muligheder, og ikke mindst, at man sammenligner dem på flere forskellige parametre. For det er ikke alle, der har de samme behov og præferencer, når det kommer til at finde den bedste udbyder af internet i Danmark. For eksempel kan det være, at nogen foretrækker at sammenligne udbyderne på deres kundeservice og deres kundeanmeldelser på for eksempel Trustpilot, hvor kunderne selv har muligheden for at gå ind og skrive en subjektiv anmeldelse af den service og det produkt, de har fået. Og alt imens er der andre, der mener, at den bedste udbyder er den, der kan levere internet til den lavest mulige pris. Og så er der nogle helt tredje, som mener, at den bedste udbyder af bredbånd er den, der kan levere den hurtigste internetforbindelse på markedet. Der er altså mange forskellige måder at vurdere den bedste bredbåndsudbyder på, og det er derfor, at det er vigtigt, at du sammenligner på flest mulige parametre, så du kan finde den udbyder af bredbånd, der passer helt perfekt til dig og dine behov.

Hvem udbyder bredbånd på min adresse?

Det forholder sig faktisk sådan, at det ikke er alle udbydere, der kan levere bredbånd på alle adresser i Danmark. Og det er på grund af, at det ikke er alle netværk i Danmark, der er “gravet ned” i alle dele af landet. Har du for eksempel ikke fået gravet kabler ned til fibernet i nærheden af din adresse er det ikke sikkert, at du kan få bredbånd hos udbyderen Waoo, fordi de specialiserer sig i at tilbyde fibernet til deres kunder. 

Men hvordan ved man hvem der udbyder bredbånd på min adresse, tænker du så måske? Jo, der er der faktisk en super nem måde at finde ud af netop dette på. Når du har fundet ud af hvilken – eller hvilke – udbydere, du godt kunne tænke dig at få bredbånd fra, kan du ganske simpelt indtaste din adresse på deres hjemmeside og med ganske få klik finde ud af, om de kan levere bredbånd til netop dig. 

delivery.jpg

Hvilke udbydere har det bedste bredbånd?

For at kunne vurdere hvilke udbydere, der har det bedste bredbånd må man først se på hvilket netværk de forskellige udbydere kører på. Det største og mest udbredte netværk i Danmark er TDC’s netværk, altså det, som i dag hedder Yousee. Eftersom det er det netværk, der kører bedst og dækker det største areal i Danmark, er det også dette netværk, som flest andre udbydere bruger til at tilbyde bredbånd til deres kunder. For eksempel bruger udbyderne Stofa, Telmore, Nettalk og Fullrate dette netværk. Der findes dog også andre netværk i Danmark som for eksempel Waoos netværk og Telenors netværk (også kendt som Telias netværk).

Det er desuden – som vi allerede nævnte i ovenstående afsnit – afhængigt af dine behov og præferencer, hvad du vurderer som værende det bedste internet. For selvom en udbyder bruger det største og bedste netværk er det ikke sikkert, at de kan levere lige så hurtige forbindelser som en udbyder, der kører på et andet netværk. Og blandt andet derfor er det super vigtigt, at man sammenligner sine muligheder på baggrund af sine præferencer og behov, netop fordi det er meget subjektivt, hvad der er det bedste bredbånd.

Udbydere af mobilt bredbånd

Hvem er den bedste udbyder af mobilt bredbånd – det er et spørgsmål, som flere og flere danskere stiller, fordi det er en type af bredbånd, som bliver mere og mere populær. Det er nemlig en super fleksibel måde at have bredbånd på, fordi det både kan bruges i hjemmet, men også tages med på farten. Det er derfor den type bredbånd, der egner sig særdeles godt til dig, der gerne vil kunne have adgang til dit eget, personlige bredbånd uanset hvor i landet du befinder dig. Mobilt bredbånd kan både fås som et simkort, som du for eksempel kan bruge i din tablet eller iPad, men du kan også få det i form af et USB-stik, så det altid kan plugges direkte i din laptop, når du er på farten. I Danmark findes der derfor også flere og flere udbydere af mobilt bredbånd som for eksempel CBB Mobil, Oister, Telmore, 3 og Duka Tale. 

speed-test.jpg

Kombiner dine TV og internet udbydere

Ligesom der findes mange udbydere af bredbånd i Danmark, findes der også rigtig mange TV udbydere. Men der findes faktisk også en del bredbånds TV udbydere, hos hvem du kan kombinere dit TV abonnement med dit bredbåndsabonnement og dermed slå to fluer med et smæk. Ved at kombinere dit TV med dit bredbånd har du desuden mulighed for at spare penge, fordi de fleste udbydere giver en god rabat, hvis du vælger at kombinere to eller flere tjenester i ét og samme abonnement hos den samme internet udbyder.

Faktisk forholder det sig også sådan, at mange TV-selskaber kræver, at du har din internetforbindelse hos dem førend du kan du også kan få en TV pakke – og hos andre udbydere er det lige omvendt, så det kræver en TV-pakke for at du kan gøre brug af deres bredbånd. Det er blandt andet også dette, der er grund til, at flere og flere udbydere af TV og bredbånd vælger at kombinere de to ting og tilbyder det som den bedste og billigste løsning, når det kommer til både bredbånd og TV. Når det kommer til at kombinere TV og bredbånd er det også vigtigt, at du er opmærksom på, at du har en forbindelse, der kan trække, at du også modtager dit TV signal via din bredbåndsforbindelse. Som tommelfingerregel kan man sige, at det kræver en bredbåndshastighed på omkring 10 Mbit, hvilket de fleste bredbåndspakker dog inkluderer. Du skal også være opmærksom på, at du bør have en højere hastighed, hvis det skal være muligt både at gå på nettet og se TV på samme tid.

Bedste og billigste bredbånd udbyder

For at finde den bedste bredbåndsudbyder i Danmark lige nu er det som sagt vigtigt at du sammenligner på flere forskellige parametre – for eksempel på prisen, som er en vigtig faktor for de fleste. For det er ikke alle, der har råd til at få den allerdyreste bredbåndsforbindelse, selvom det måske er den, der er bedst. I sådan et tilfælde gælder det derimod om at finde den bredbåndsforbindelse, der er bedst til prisen. Det vil altså sige den udbyder, der kan give den højeste hastighed til den lavest mulige pris. Og netop prisen er et parameter som udbyderne kæmper meget på, fordi der er så mange udbydere på markedet og dermed forholdsvist meget konkurrence. Og for at få flest mulige kunder gælder det om at have nogle fordelagtige priser, hvorfor du helt sikkert godt kan finde en rigtig god og billig udbyder af bredbånd, der kan tilbyde dig internet til en fordelagtig pris.

author

Skrevet af

Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Kasper Ottosen har over 8 års erfaring med opsætning og salg af bredbånd, fra hans arbejde som elektriker og Tjekbredbånd.dk