Max pris pr. md.
Min. hastighed
16 pakker
Se flere
Derfor kan du trygt bruge Find-internet.dk

På Find-internet forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere herIndholdsfortegnelse

Sammenlign Internet Priser

Find-internet.dk er en gratis sammenlignsside for, som specialisere sig i internet. Vi har samlet de fleste internetudbydere et sted, så du som forbruger, nemt kan finde og sammenligne blandt de mange internetudbydere. Følg de 3 trin for at komme i gang med at finde dit kommende internet.   
 
 1. Indtast adresse

For at kunne en vise dig en oversigt over dine internet muligheder, skal vi bruge din adresse. Dine internet muligheder er afhængige af din adresse.
 
2. Sammenlign

Med din adresse kan vi nu vise dine internet muligheder. Sammenlign nu blandt de forskellige internetudbydere. Filtre eller sortere efter dit behov.
 
3. Vælg Internet

Vælg det internet som passer bedst til dine behov, hvorefter du vil blive sendt direkte til udbyderen. Hvor du skal bestille dit kommende internet. 

Vores Anbefaling

Vores anbefaling når du skal vælge blandt internetudbyderne er at sætte dig ind, hvad dine behov er. Fordi så ved du hvad skal holde øje med og hvad du skal holde dig fra i din sammenligning. Du kan evt. vælge dit kommende internet ud fra følgende kategorier.  

Billigt Internet

Er du studerende eller det bare sjældent at du bruger internettet derhjemme. Så kan det være at din strategi skal være at søge efter billigt internet. Billigt internet behøver nødvendigvis ikke være dårligt, det afhænger af dine behov og dermed også forventninger. Lyder dette som dig så se mere her.

Billigt Internet

Internet

Ved du ikke hvad skal søge efter. Kan du altid søge bredt, ved at indtaste din adresse, vil du blive vist en oversigt over alle dine internet muligheder. Det behøver ikke at være indviklet at finde det rette internet. Lad os gøre arbejdet for dig. Få det samlet overblik her på Find-internet.dk

Internet

Bedste Internet

Er budgettet lige meget eller skal du have internet til en stor husstand. Så kan du nemt starte med at kigge efter, det bedste internet på din adresse. Følg med her hvis det lyder som dig. Her kan du nemlig læse om vores bud på det bedste internet. Samt fordelene og hvordan du vælger den rette udbyder.

Bedste Internet

Internetudbydere

Vælg blandt internetudbydere og deres abonnementer. Læs om de ting du skal være opmærksom på ved bestilling af internet, som gratis oprettelse , ubegrænset data og ingen binding. Nogle internetudbydere har endda inkluderet mulighed for at streame film og adgang til tv-pakker.

Internetudbydere

speed-test.jpg

Værd at vide om Internet priser

Der er mange ting som har betydning for internet priser. Så det er naturligt hvis du har mistet overblikket i din søgning efter det rette internet. Derfor har vi prøvet at skabe et overblik over hvad påvirker internet priser i nedenstående punkter.

Vi forstår nemlig at internet kan hurtigt blive dyrt og forvirrende at have med at gøre. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at få internet i hjemmet til den rette pris.

Internetudbyderne

Det første du skal vide om internet priser er at de variere rigtig meget fra dag til dag. Internet priser er aldrig statisk. Internetudbydere er nemlig hårdt presset på internet markedet, hvor det ofte er udbyderen med de laveste priser som vinder kunder.

Derfor er internetudbyderne meget ofte i priskrig med hinanden. Hvilket er godt for forbrugerne, fordi det holder priserne nede. Udfordringen for forbrugerne derimod er at holde styr på hvem fører i priskrigen.

Din Adresse

En anden ting som påvirker internet priser er din egen adresse. Nogle områder i Danmark er mindre dækket ind med internet infrastruktur. Nogle områder mangler stadig at få lagt fibernet til deres hus, nogle er isoleret og lider af lange afstande fra internet afsenderen.

I disse områder er det dyrere for udbyderne at få leveret internet til adressen, hvilket betyder de skruer op for prisen for at dække deres øget omkostninger. Derimod hvis du bor i et tæt beboet område, så kan du forvente billigere priser end hvis du boede i et isoleret område.

Derfor betyder din adresse rigtig meget når du skal finde internet, ikke kun på grund priserne, men også de muligheder som udbyderne kan tilbyde dig.

Du kan finde oplysninger om din adresse på DinGeo.dk

Ønsker du at se dine muligheder, kan du gå til toppen.

investment.jpg

Tv pakker og Streaming

Når du sammenligner internet priser skal du være opmærksom på hvad du vil komme til at betale for. Nogle udbydere tilbyder en Tv pakke med i deres internet. Andre tilbyder også muligheden for at streame film og serier.

Hvis en tv pakke og det at streame film og serier ikke virker nødvendigt, så kan du hurtigt spare penge ved at frasortere disse udbydere. Disse fordele som nogle tilbyder, kan nemt øge internet priser med 100 kroner.

Hastigheden

Download og upload hastigheden har også en betydning for internet priser. Jo hurtigere internet du vil have jo flere penge vil det koste dig. Derfor er det vigtigt at sætte sig ind i hvor hurtigt internet man behøver.

Langt de fleste vil ikke få brug for 1.000 mbit internet, men i stedet kan nøjes med 500 mbit. Er man i tvivl om download og upload, skal man vide at download er den vigtigste. Fordi det meste af tiden på internettet, bruges på at downloade ting ned på din computer. Altså hvor hurtigt du kan hente data.

Upload hastigheden er relevant hvis man gamer online og eller foretager mange zoom opkald. Fordi disse kræver at man sender data.

Har man kun få enheder som skal tilkobles internettet, omkring 1-2 små enheder kan man sagtens nøjes med 200 mbit, 100 mbit og endda 50 mbit. Hvis altså man bor i et område som er godt dækket ind.

Er man flere om internettet skal man nok holde sig til de 500 mbit. Men hvis du formår at finde en hastighed som passer lige præcist dit behov, kan du nemt spare nogle kroner pr md.

Typen af Internet

Selve internettet har også en påvirkning på prisen. Internet kommer i mange former, nemlig Internet via bredbånd og internet via fiber.

Yderligere kan bredbånd leveres med kabel tv stikket (Coax kabel), eller med telefonstikket (xdsl) og til sidst mobilt bredbånd. Internet via kabel tv og internet via telefonstikket har været normen i lang tid, efterhånden og derfor vil disse løsninger være billigere end de andre som internet via fiber.

Internet gennem fiber er en nyere teknologi og derfor dyrere end internet via bredbånd. Bredbånd kan derfor godt betale sig at overvejes som internet i hjemmet.

Det skal dog også siges at fibernet er en form for bredbånd, men forskellen på kabel eller fibernet er så stor at internetudbydere separere dem. Almindeligt bredbånd i Danmark kan betragtes som stabilt internet du kan stole på,uanset hvad. 

connection.jpg

Bedste internet til prisen

Det bedste internet til prisen kan være meget svært at skære over en kam. Det bedste internet til prisen, afhænger nemlig et hundrede procent af, hvad dine behov er, hvilken pris du er villig til at betale.

For at finde ud af, hvilke forskellige abonnementer der er på markedet, kan du benytte den førnævnte sammenligningstjeneste. Her kan du få et overblik over de forskellige priser og hastigheder.

Men for at du kan finde det bedste internet til prisen, må du først bestemme dig for den rigtige hastighed, som du skal bruge, for at internettet er godt nok til dig.

Herefter må du bestemme dig for, hvilken pris du vil betale for det eller i hvert fald, hvor meget prisen maksimum må lyde på. På denne måde bliver det meget nemmere for dig at finde ud af, hvilken type internet, hvilken udbyder du gerne vil benytte dig af.

Dine Internet behov

Hvis du ikke bor alene, lad os sige du er en del af et kollektiv eller er en børnefamilie, er det vigtigt at tage højde for, hvor mange I er i familien, og dermed også hvor hurtigt internet, der er behov for.

Det kan nemlig være meget forskelligt, hvor mange i familien eller husstanden, der benytter sig af internettet, og i hvor høj grad de benytter sig af det. Derfor kan det være en god idé at blive enige om, hvor godt et internet der skal købes og på hvilket grundlag.

Er der eksempelvis nogle, der spiller online spil i husstanden, eller nogle der uploader videoer til internettet, på ugentlig eller daglig basis, er det vigtigt at have hurtigt internet, for at det kan lade sig gøre, særligt hvis det skal kunne lade sig gøre samtidig.

Derfor må man huske at forhøre sig i husstanden, om hvad behovene er for hurtigt internet, og dermed også hvordan det internet, man har på nuværende tidspunkt, dækker disse behov.

Ved at have denne snak kan man hurtigt og nemt finde ud af, om den styrke på internettet er god nok. Hvis det er tilfældet, at hastigheden på internettet er god nok, er det sidste skridt blot at undersøge om, der fås en wifi pris, som er lavere end den trådløst internet pris, man i forvejen betaler.

Hvis man finder ud af at den hastighed, man har på nuværende tidspunkt, ikke er tilfredsstillende, er det derimod et spørgsmål om at finde hurtigt internet og derefter finde ud af, hvor man kan få det bedste tilbud på denne hastighed.

Det kan man altid gøre ved at sammenligne de mange forskellige udbydere og deres priser på internet for at finde det bedste mobile bredbånd til prisen. 

delivery.jpg

Internet priser ved Mobilt Bredbånd

En anden god måde at finde frem til gode udbydere af wifi og gode udbydere af internet, er ved at læse anbefalinger online. Der findes nemlig rigtig mange anbefalinger og reviews af internet abonnement priser og trådløst internet priser online.

Ved at lede og søge lidt rundt online, kan du finde mange brugbare beskrivelser af de mange internetudbydere, som du kan få her i Danmark. Herigennem kan du eksempelvis blive klogere på, hvor meget internettet koster, om det lever op til de forventninger, som kunderne har, og dermed om de lever op til det, som de lover. Derudover kan du sammenligne dine behov og din situation med de historier, som der skrives.

Det kan være, at det er en studerende ligesom dig, der fortæller om, at det internet han eller hun har, er helt perfekt lige præcis til det forbrug af internet, som den person har som studerende.

Det kunne også være en familiefar, der fortæller om sine erfaringer med en bestemt mængde hastighed, som måske ikke var nok til at dække behovet i hans familie. På denne måde bliver det muligt for dig, at kunne sammenligne din historie med nogle af de historier, som du kan læse om.

Der igennem kan man få et indblik i om den mængde hastighed, som man har regnet med, at man havde brug for, i virkeligheden er den rigtige hastighed for en selv. Generelt kan man sige at mobilt bredbånd er det billigste internet pr md, men det har også sine ulemper. 

Trådløs router og WiFi

Et andet sted at høre mere om internet priser og blive klogere på internetudbyder priser, er at tale med sine respektive venner, kolleger og studiekammerater om dette emne.

Det er nemlig ikke ofte, at wifi priser og sammenlign internet priser, er det samtaleemne, der står øverst på listen, når man taler med sine venner eller kolleger.

Men faktisk er det et af de bedste steder at få gode råd og masser af deling af erfaring, når det kommer til priser på internet. Dette skyldes, at alle husstande i Danmark har adgang til internet, og lang de fleste benytter sig af internet hver evig eneste dag.

Derfor kender vi også alle sammen til problematikker som langsomt internet, høje internet regninger og andre problematikker der følger med i den sammenhæng. Derfor kan det være den bedste måde at høre om, hvad der fungerer godt, hvad andre har af erfaringer med hastigheder og forbrug.

Og sidst men ikke mindst, hvor man finder det bedste billige internet, og hvad man får for prisen. Dermed kan det være en rigtig god idé at tale om internet priser med de mennesker, man har omkring sig, da der næsten ikke er nogen i Danmark, der ikke forholder sig til det internet de har, og de priser de betaler for det.

Spørg en ven

Ofte finder man ud af, at der er nogle der har fået et rigtig tilbud af en udbyder, som man måske selv kan komme til at nyde godt af. Det lægger derfor op til mange gode muligheder, hvis man taler lidt mere med hinanden om internet og wifi priser, når man eksempelvis befinder sig på arbejdet eller studiet.

Nogle gange kan man også være heldig at finde at finde en udbyder, der vil give en god pris på hurtigt internet abonnement pris, fordi at man kan få studierabat.

Hvis det er tilfældet er man også meget heldig, fordi at man kan få lov at spare nogle penge på noget, som man ved, at man er nødt til at have i sin hverdag, og derfor er det noget, som man alligevel ville nødt til at betale for.

Derfor er det bedste råd, at man taler med hinanden om sine internetpriser, og på den måde deler ud af sine erfaringer og hjælper hinanden med at finde det bedste internet til prisen. Derover kommer mobilt internet ofte uden binding og gratis oprettelse, hvilket betyder besparelser på kort sigt. 

cloud-hosting.jpg

Opsummering af Internet Priserne

Internet priser variere efter markedet, din adresse, Tv pakker, streaming, download og upload. Find ud hvad der er vigtigst for dig og hvad der kan undværes.

På den måde kan du nemt frasortere og udpege i de ting som påvirker internet priser. Nedenfor vil du finde pris oversigt over forskellige punkter, nævnt tidligere. Er du på udkig efter det bedste internet kan du undersøge dine muligheder for internet via fiber, øverst på siden.  

Pris oversigt over internet typer

  • Bredbånd via kabel tv stik ligger mellem 199-399,- pris pr måned
  • Bredbånd via telefonstik ligger mellem 219-279,- pris pr måned
  • Bredbånd via fibernet ligger mellem 199-399,- pris pr måned
  • Mobilt bredbånd / Trådløst internet ligger mellem 49-449,- pris pr måned

FAQ

Hvad koster internet?

Prisen på internet afhænger af abonnementet du vælger. Kviknet tilbyder 300/50 mbit internet til 199 kr. hvor Maxspeed tilbyder 2500/2500 mbit fibernet til 599 kr.

Hvad koster 1000 mbit internet?

1000/60 mbit koster 249 kr ved Hiper. Du kan også få 1000/100 mbit internet uden binding ved Maxspeed til 249 kr.

Hvad koster det billigste internet?

Det billigste internet koster 199 kr. om måneden og er et abonnement fra Kviknet på 300/50 mbit.

Hvad kaoster 300/50 mbit internet?

300/50 mbit internet koster 199 kr. om måneden fra Kviknet uden oprettelses gebyr og inklusiv router.

Hvad koster 300/60 mbit internet?

300/60 mbit internet koster 199 kr. om måneden fra Jetnet plus oprettelsesgebyr på 299 kr.

Hvad koster 200 mbit?

200/20 mbit internet fra Kviknet koster 199 kr. om måneden. Du kan også få 200/20 mbit internet fra Yousee til 249 kr. om måneden med oprettelses gebyr på 299 kr. oven i.

Hvad koster 50 mbit?

50 mbit internet koster 249 kr. fra Maxspeed uden oprettelsesgebyr og uden binding.

Hvad koster 1000/100 mbit internet?

1000/100 mbit internet kan koste fra 249 kr. till 299 kr. afhængig af udbyderen du vælger. Hvis du leder efter fibernet med 1000 mbit kan det blive endnu dyrere.  

Hvad koster 100/25 mbit internet?

100/25 mbit internet koster 249 kr. om måneden plus 198 kr. oprettelses gebyr, hvis du vælger Hiper.

Hvad koster 200/20 mbit internet?

Hvis du vælger Yousee koster 200/20 mbit internet om måneden 249 kr. plus 299 kr. i oprettelses gebyr.

Hvad koster 100/10 mbit internet?

Hvis du vælger Hiper kan du få 100/10 mbit internet til 249 kr. om måneden plus 198 kr. i oprettelsesgebyr.

Hvad koster 50/10 mbit internet?

50/10 mbit koster 249 kr. om måneden, hvis du køber dit abonnement fra Maxspeed.  

Hvad koster 100/35 mbit internet?

Ved Kviknet koster 100/35 internet 219 kr. hvis det er med TV stik. Hvis du ønsker telefon stik forbindelse koster 100/35 internet 269 kr. i stedet.  

author

Skrevet af

Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Kasper Ottosen har over 8 års erfaring med opsætning og salg af bredbånd, fra hans arbejde som elektriker og Tjekbredbånd.dk