Vi ønsker ikke at vise dig et væld af tilbud, som du faktisk ikke kan få, så ved at give os din adresse viser vi dig kun de tilbud, der er tilgængelige, hvor du bor. Vi deler ikke din adresse med nogen anden. Se vores privatlivspolitik for at finde ud af mere.
99 kr/md. i 2 mdr. med rabatkoden "TJEK99" (herefter fra 319 kr/md.)
195 kr/md. første 6 mdr. (herefter 369 kr/md.) *Kilde: Loyalty Groups Brancheindex 2023
129 kr/md. første 3 mdr. (herefter fra 339-389 kr/md.)
199 kr/md. første 6 mdr. (herefter 349 kr/md.)
fra 99 kr/md. i 6 mdr. (herefter fra 299 kr/md.)
Inkl. gratis fiberinstallation, oprettelse og wifi-router
99 kr. første 3 mdr. (herefter 399kr/md.). *Kåret af Loyalty Groups Brancheindex
fra 199-299 kr/md. i 6 mdr. (herefter fra 299-399 kr./md. afhængig af adressens fibernetværk). Gratis tilslutning og oprettelse.
279 kr/md i 6 mdr. (herefter 309 kr./md.)
Spar 50 kr pr. md. i 6 mdr. (herefter 389 kr/md).
Her hos Find-Internet stræber vi efter, at skabe et overblik over de internet muligheder, der er på din adresse. Vi rangerer internetudbyderne ud fra faktorer såsom priser, hastighed, vores kommission, samt hvor gode internetudbyderne er. Find-Internet bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Læs mere her.
De fleste adresser i Danmark har mulighed for fibernet, afhængigt af om der er etableret fibernet i dit område. I Trekantområdet er der allerede omfattende fiberinfrastruktur, hvor 4 ud af 5 husstande har adgang.
For at finde ud af, om du kan få fibernet, kan du lave et adressetjek her hos Find-Internet. Du skal bare slå din adresse op her på siden, og så vil der dukke tilbud på fibernet abonnementer op, afhægigt af om du kan få det på din adresse eller ej.
Er du i tvivl, om du kan få fibernet på din adresse? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Find-Internet giver vi dig mulighed for, at undersøge, hvilke udbydere, som tilbyder fibernet på din adresse.
Du kan nemt danne dig et overblik over de forskellige udbyderne og sammenligne deres forskellige tilbud op mod hinanden.
Det eneste du skal gøre for at komme i gang med at finde dit nye fibernet, er at følge de 3 nedenstående trin:
1. Indtast din adresse
Indtast din adresse i adressefeltet og få en oversigt over hvilke udbydere, der tilbyder fibernet på din adresse.
Adressen hjælper os med at skræddersy tilbuddene til dig, så du får de bedste fibernet tilbud.
2. Sammenlign de forskellige udbydere
Når du har indtastet adressen, kommer der en oversigt over forskellige udbydere, så du nemt og overskueligt kan sammenligne dem op imod hinanden.
3. Find dit ønskede fibernet
Når du har har sammenlignet fibernetudbyderne, er det tid til at vælge det fibernet, der passer dine behov bedst.
Når du har bestemt dig for en udbyder, skal du trykke på “Gå til udbyder”. Herefter bliver du sendt til udbyderens hjemmeside, hvor du kan bestille dit nye internet.
For at få fibernet kræver det, at der er gravet kabler ned til fibernet i det område, som du bor i.
Kablerne er dem, som leverer data til - og fra din enhed. Dataen leveres gennem optiske fibre via lyslederkabler.
Hvis du ikke ved, om der er gravet fibernet ned til din adresse, så kan du nemt og hurtigt finde svaret her på siden. Du skal blot indtaste din adresse i adressefeltet herunder.
Når du har indtastet din adresse, vil du kunne se om nogen udbydere tilbyder fibernet på din adresse.
Vi ønsker ikke at vise dig et væld af tilbud, som du faktisk ikke kan få, så ved at give os din adresse viser vi dig kun de tilbud, der er tilgængelige, hvor du bor. Vi deler ikke din adresse med nogen anden. Se vores privatlivspolitik for at finde ud af mere.
Det er forskelligt, hvad det koster, at få lagt fibernet ind på sin adresse. Det afhænger af, hvor langt kablerne skal trækkes og hvilken udbyder du vælger.
Priserne hos udbyderne varierer typisk mellem 1.000 - 6.000 kr. Men det er en god idé, at holde øje med udbydernes kampagner, da de nogle gange tilbyder, at gøre det helt gratis.
I nogle tilfælde kan du være heldig, at der allerede er gravet fibernet ned i dit område. I dette tilfælde vil der i forvejen være etableret en fiberboks nær dig, hvorfra der skal trækkes en ledning fra boksen til din bolig.
I sådan en situation kan du ofte få gravet kabler ned af udbyderen helt gratis, eller for et relativt beskedent beløb.
Eksempler på hvad det koster, at få lagt fibernet ind, fra forskellige udbydere:
Udbyder | Pris |
---|---|
Hiper | Oprettelse og udstyr: 398 kr. |
Kviknet | Udstyr: 99 kr. Tekniker: 999 kr. |
Yousee | Oprettelse og etablering: 999 kr. |
Norlys | Ved køb af fibernet abonnement er oprettelsen og etableringen gratis |
Jetnet | Oprettelse og etablering: Op til 999 kr. |
Fastspeed | Oprettelse og etablering: Op til 999 kr. |
OBS: Priserne kan varierer alt efter, hvem der ejer infrastrukturen for fibernet i området. Tabellen er opdateret den 01/11-2024.
Fibernet priserne er ofte dyrere end priserne for almindeligt bredbånd. Det skyldes blandt andet, at det er det absolut hurtigste internet man kan få på nuværende tidspunkt.
Priserne vil altid afhænge af, hvilken udbyder du vælger og hvilken hastighed, du har brug for.
Så prisen vil først og fremmest variere alt efter dine behov. Derfor er det en god idé, at tage stilling til disse, inden du undersøger, hvilken udbyder, du gerne vil have.
Liste over priser på fibernet:
Listen er opdateret d. 01/11-2024*
Der er mange gode grunde til at vælge fibernet. En af de bedste grunde er, at det er det mest stabile og hurtige internet, man kan få.
Derudover er fibernet også en meget sikker forbindelse, da det ikke er særligt nemt at få adgang til dine data. Du behøver altså ikke at bekymre dig om dine data eller om andre snager i dit privatliv.
Nedenfor kan du se vores bud på, hvorfor du skal vælge fibernet, som din nye internetforbindelse:
Så hvis du er på udkig efter lynhurtigt og stabilt internet, så vil fibernet være en oplagt mulighed for dig.
For at vælge det rette fibernet skal du overveje, hvilken hastighed du skal bruge for dine aktiviteter samt sammenligne priser og ydeevne. Det er dog ofte et spørgsmål, som du kun selv kan svare på, da det altid vil afhænge af dine egne behov og krav.
Vi anbefaler dog, at du stiller dig selv følgende spørgsmål:
Det er også vigtigt at tjekke, om udbyderen har god dækning i dit område, og grundigt gennemgå kontraktvilkår for at undgå bindingsperioder og skjulte gebyrer.
Det er ikke alle i Danmark, som kan få fibernet. Selvom udbredelsen af fibernet er stigende, er der stadig områder, især uden for de store byer, hvor fibernet ikke er tilgængeligt.
Tilgængeligheden afhænger af udbydernes netværksudbygning og investeringer i infrastruktur. Det er derfor vigtigt at tjekke med lokale internetudbydere for at se, om fibernet er en mulighed i dit specifikke område.
I 2024 er det muligt for omkring 79% af husstandene i Danmark at få fibernet. Tilgængeligheden varierer dog betydeligt afhængigt af regionen. For eksempel har 80% af husstandene i Region Nordjylland adgang til fibernet, mens kun 60% kan få det i Region Sjælland.
Enkelte kommuner, såsom Billund, har en meget høj dækning på op til 96%, mens andre, som Dragør, kun har omkring 30% dækning
Få svar på nogle af de mest spurgte spørgsmål om fibernet.
Fibernet er den hurtigste internetforbindelse. Fibernet er nedgravet i jorden og leveres ved hjælp af lys.
Hvilken hastighed, du skal vælge, vil altid afhænge af, hvilket behov, du har. Så du skal først og fremmest finde ud af, hvad du bruger din internetforbindelse til. Så kan du nemlig nemmere tage stilling til, hvor hurtigt forbindelsen skal være.
Du får fibernet ved at sammenligne forskellige udbydere op mod hinanden og vælge den udbyder, du ønsker. Herefter køber du din nye internetforbindelse hos udbyderen. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle steder, hvor det er muligt at få fibernet endnu.
Optiske fibre er dem, som leverer dataene via lyslederkablet. Det er altså dem, som sørger for, at du kan komme på nettet og surfe.
Fibernet er et symmetrisk internet, som betyder, at du har de samme upload- og download hastigheder. Hvilket vil sige, at du kan uploade og downloade den samme fil lige hurtigt. Ved almindeligt bredbånd er download hastigheden hurtigere end upload hastigheden - det skyldes, at det er et asymmetrisk internet.