Max pris pr. md.
Min. hastighed
18 pakker
Se flere
Derfor kan du trygt bruge Find-internet.dk

På Find-internet forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere herIndholdsfortegnelse

Sammenlign Billigt Bredbånd

Find-internet.dk er en gratis sammenlignsside for, som specialisere sig i bredbånd. Vi har samlet de fleste internetudbydere et sted, så du som forbruger, nemt kan finde og sammenligne blandt de mange internetudbydere. Følg de 3 trin for at komme i gang med at finde dit kommende bredbånd.   
 
1. Indtast adresse
For at kunne en vise dig en oversigt over dine internet muligheder, skal vi bruge din adresse. Dine internet muligheder er afhængige af din adresse.
 
2. Sammenlign
Med din adresse kan vi nu vise dine internet muligheder. Sammenlign nu blandt de forskellige internetudbydere. Filtre eller sortere efter dit behov.
 
3. Vælg bredbånd
Vælg det internet som passer bedst til dine behov, hvorefter du vil blive sendt direkte til udbyderen. Hvor du skal bestille dit kommende internet.

Vores Anbefaling

Vores anbefaling når du skal vælge blandt internetudbyderne er at sætte dig ind, hvad dine behov er. Fordi så ved du hvad skal holde øje med og hvad du skal holde dig fra i din sammenligning. Du kan evt. vælge dit kommende bredbånd ud fra følgende kategorier.  

Bredbånd Priser

Bredbånd priserne ændres konstant og kan variere fra adresse til adresse. Men det er intet problem fordi vi holder os opdateret på priserne og giver dig overblikket i forhold til din adresse. Vil du være klogere på internet priser kan du trygt følge med her for mere information. Læs vores prisoversigt.

Bredbånd Priser 

Bedste Bredbånd

Er budgettet lige meget eller skal du have internet til en stor husstand. Så kan du nemt starte med at kigge efter, det bedste internet på din adresse. Følg med her hvis det lyder som dig. Her kan du nemlig læse om vores bud på det bedste internet. Samt fordelene og hvordan du vælger den rette udbyder.

Bedste Bredbånd

Bredbånds udbydere

Du kan også vælge efter internetudbyderne. Her kan du kigge efter kvaliteten af deres internet, kundeservice og fordele som tv-pakker og streaming. Nogle udbydere specialisere sig også i et bestemt område. Læs med her for at blive klogere på forskellene mellem internetudbyderne.

Bredbånds udbydere

Bredbånd 

Den mest anvendte form for internet er gennem bredbånd. Bredbånd dækker dog over mange ting og kommer i forskellige former. Men intet problem, vi har samlet en oversigt over de forskellige typer. Så du nemt kan finde den rette løsning til din husstand. Start her og få overblikket over dine bredbånd muligheder her og nu. 

Bredbånd

speed-test.jpg

Oversigt for billigt bredbånd

Herunder er en liste over de billigste bredbåndprodukter

 • Kviknet | 300 mbit/s | 199,-/md.
 • Jetnet | 300 mbit/s | 199,-/md.
 • Kviknet | 1000 mbit/s | 229,-md.
 • Oister | 71 mbit/s | 229,-md.
 • CBB | 71 mbit/s | 229,-md.
 • 3 Mobil | 71 mbit/s | 229,-md.
 • Fastspeed | 1000 mbit/s | 249,-/md.
 • Hiper | 300 mbit/s | 249,-md.
 • Hiper | 1000 mbit/s | 249,-md.
 • Maxspeed | 200 mbit/s | 249,-md.
 • Maxspeed | 1000 mbit/s | 249,-md.
 • Boxer | 1000 mbit/s | 249,-md.
 • Telmore | 71 mbit/s | 259,-md.

Internettet er en af vores vigtigste værktøjer i hverdagen. Det at have internettet til rådighed, er en af de ting, der gør, at vi er nået så langt, som vi er i dag. Det er blandt andet internettet, der gør det muligt for os at kommunikere med hinanden på tværs af landegrænser, og det som gør det muligt at have kontakt uafhængigt af tid og rum. Derfor er internet også en af de ting, som langt de færeste danskere ikke kan se sig selv leve uden. Man behøver bestemt ikke at være en datalogi nørd for at elske internettet og alle de muligheder, som det bringer med sig. Faktisk er langt de fleste danskere meget mere på internettet og afhængige af internettet, end de måske lige går og regner med. Vi bruger nemlig internettet, både når benytter vores telefoner, vores tv, vores tablets og selvfølgelig vores computere. Men i dag er der også nye dele af vores hverdag, hvor computerteknologi og internettet har fået en meget større rolle. I husstanden er det eksempelvis muligt at få en fjernstyret ovn, som du via en app på din smartphone, kan sætte til at varme op, så den er klar til at varme aftensmaden, når man kommer hjem fra arbejde efter en lang dag. Det helt samme gælder for vaskemaskiner og varmeanlæg, der med helt samme teknologi kan styres gennem en app. På den måde har internettet også givet os en kontrol over ting, som vi ikke før har kunnet styre på samme måde. Disse smarte teknologiske løsninger er stadig ikke en fast del af den gængse danske husstand, men en ting er sikkert, og det er, at vi benytter os af internettet i en meget højere grad end nogensinde, og at internettet gør ting mulige for os, som ikke før har kunnet lade sig gøre. Derfor er det også meget vigtigt at have internet, som i daglig tale også omtales bredbånd, derhjemme. Når du har velfungerende bredbånd derhjemme, har du altid mulighed for at gøre de ting, som du gerne vil online, uden at skulle bekymre dig om dårlig forbindelse eller forsinkelser. Foruden et velfungerende bredbånd med en god forbindelse, er det dog også vigtigt at finde sig et bredbånd, som er til at betale. Økonomi er nemlig en af de vigtigste faktorer for rigtig mange danskere, særligt når det kommer til månedlige ydelser. Vi ønsker nemlig ikke at betale mere end nødvendigt for noget, og derfor vil vi altid gerne prøve at finde det billigste internet bredbånd, ligesom vi gerne vil have billige mobilabonnementer og lav husleje. Og det er bestemt ikke umuligt at finde billig bredbånd. På denne side kan du læse meget mere om billigt bredbånd, og finde ud af nogle af de muligheder du har for at spare penge på dit bredbånd. 

investment.jpg

Hvordan får man billigt bredbånd

Når man gerne vil finde billigt bredbånd, er der nogle forskellige ting, som man skal være klar over først. Der er nemlig flere ting der spiller ind, når man prissætter bredbånd. Først og fremmest handler det om, hvor man bor henne. Når det er en faktor, hvor du bor henne, er det særligt fordi, at det er dyrere nogle steder end andre, at få internet. Dette kan eksempelvis være fordi, at man bor et sted, hvor det er besværligt at installere internet, eller fordi at man bor i områder, hvor der ikke er særlig god dækning eller forbindelse. Dette kan være en af de ting, der kan spille ind, når det kommer til prisen på bredbånd. Udover din geografiske placering og adressen, er der også en anden vigtig ting, som spiller ind på prisen på bredbånd. Det der er den afgørende faktor, for prisen på dit bredbånd vil nemlig være, hvor god en forbindelse du ønsker at have på dit bredbånd. Med andre ord betyder det, hvor hurtigt internet, du har brug for. Derfor kan det for mange være meget afgørende at vælge en lavere hastighed på internettet for at få det billigste bredbånd abonnement. Dog er det meget vigtigt at nævne, at det ikke altid er sådan, det hænger sammen. Der findes nemlig efterhånden flere nye udbydere, som tilbyder høj hastighed til meget lave priser. Ofte er dette aftaler, der kan lade sig gøre, hvis man er mange, der siger ja til internettet på samme tid. Det kan eksempelvis være, at man bor i en opgang, hvor alle siger ja til den aftale, eller man er en del af en boligforening, hvor mange har sagt ja til dette internet. På den måde kan man sagtens have mulighed for at finde billigt internet, som har meget høj hastighed. 

Rigtig mange danskere er i tvivl om, hvor høj en hastighed de egentlig har brug for, og derfor kommer der her en overskuelig gennemgang af de forskellige hastigheders kunnen, som du kan sammenligne med din egen situation og dine og din husstands behov. Hastighed måles i mbit, og går fra nul og op. Man starter oftest med at måle internet fra 20 mbit. Og det er altså ved 20 mbit, at denne gennemgang starter. Vi anbefaler, til en eller to personer i en husstand, som benytter internettet til at streame serie og tjekke mails, at man har en hastighed på minimum 20 mbit. Kommer man op på mellem 20 og 50 mbit, vil det være dækkende for en eller to personer, som godt kan lide at streame eller spille online spil. Her ville det sagtens kunne dække det behov for to personer. Med en hastighed på mellem 50 og 100 mbit er det muligt for en husstand med flere beboere at kunne spille online, streame film og serier og være online samtidig. Med en hastighed på over 100 mbit, vil forbindelsen kunne dække at en store familie alle sammen på samme tid, benytter sig af internettet til forskellige ting. Her vil en kunne streame film i HD, en anden streame serie, en tredje spille online spil og en fjerde sende mails til arbejdet. Der vil altså med en forbindelse på over 100 mbit være rig mulighed for at benytte internettet lige præcis, som man ønsker det i husstanden, på en og samme tid. Det kan dog være forskelligt fra husstand til husstand, hvor meget de enkelte ting man laver på internettet, trækker på nettet, og derfor skal man være opmærksom på, at det trækker meget internet at lave bestemte ting på nettet, som eksempelvis at spille online spil eller at uploade eller downloade store filer til og fra internettet. 

connection.jpg

Billigt bredbånd studerende

Når man er studerende i Danmark, får man udbetalt SU for at studere. Men selvom man får penge for at studere i Danmark, betyder det bestemt ikke, at de studerende i Danmark har særlig mange penge at bruge hver måned. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at næsten alle studerende er nødt til at spare, alle de steder de kan for at få tingene til at hænge sammen. Herunder er faste udgifter til mobil, husleje og internet noget af det, som kan være meget drænende for et SU budget. Særligt er dette for de mange studerende, som er bosat i de større byer som Odense, København og Århus, hvor huslejen ofte er meget høj, og der derfor ikke er mange penge tilbage, når den først er betalt. Derfor er det også utroligt vigtigt for de fleste studerende at finde billig internet bredbånd, således at man kan holde udgifter så små som muligt. Nogle af de gode muligheder man har, når man er studerende er at lede  efter bredbånd, som ikke er har den højeste hastighed. Som det står skrevet tidligere på siden er det vigtigt at vide, at man ikke behøver at have en meget høj hastighed for at kunne benytte sig af internettet, hvis man bor alene eller sammen med en anden person. Dog er der mange studerende, som bor sammen fire eller fem mennesker i en lejlighed. Hvis dette er tilfældet for dig, er det en god idé at vælge et bredbånd, som har en middel eller høj hastighed. Dette skyldes, at hastigheden ikke blot dækker, hvor hurtigt internettet er, men samtidig også dækker, hvor meget der trækkes på internettet på samme tid. Når man bor sammen flere mennesker, er det vigtigt, at alle skal kunne benytte sig af internettet på samme tid, uden at der opstår problemer med nettet som eksempelvis forsinkelser. 

cloud-hosting.jpg

Billigt bredbånd til hjemmet

I rigtig mange husstande, er det meget vigtigt at have godt internet og bredbånd. Samtidig er det også vigtigt for rigtig mange at finde det billigste bredbånd, for at kunne spare så mange penge som muligt. Når man er en husstand på mere end to, er det en god idé at kigge på, hvilket forbrug man har, før man vælger at købe sit bredbånd. Er der flere i husstanden, der gerne vil kunne spille online spil, samtidig med at der er nogle andre i husstanden, der skal kunne streame serier og film i god kvalitet, kræver det en god bredbåndsforbindelse. Hvis man tager udgangspunkt i anbefalingerne her, vil det være mest fordelagtigt at have en hastighed på mellem 50 og 100 mbit, hvis man har denne type behov, som netop beskrevet. Hvis man vælger dette, er man nemlig sikker på at få en dækning i sit bredbånd, som kan holde til, at man er flere der benytter sig af internettet samtidig, og at man derfor ikke skal være bange for afbrydelser eller andre problemer med internettet. Dog er det også vigtigt at huske, at bare fordi at man er flere i en husstand, betyder det ikke, at man behøver at købe det dyreste internet med den højeste hastighed. Det kommer nemlig meget an på det forbrug af internet, man har derhjemme. Hvis ikke der er nogle der spiller spil online eller uploader store filer på nettet, er det nemlig ikke sikkert, at man behøver en forbindelse på mere end 50 mbit, også selvom at man er flere i husstanden. Det er nemlig ikke alt man laver på internettet, der trækker lige meget net, og derfor kan man sagtens have et almindeligt internet forbrug med en forbindelse på 50 mbit, selvom man er fire mennesker i husstanden. Husk derfor altid at snakke med hinanden i husstanden om, hvilket forbrug I har, og dermed også hvor meget internet I har brug for. Det er nemlig også en nem måde at spare penge på sit bredbånd, da man helt simpelt ikke behøver at købe et dyrere bredbånd, end det der er behov for. 

delivery.jpg

Billigt bredbånd sommerhus

Sommerhuse er blevet helt utroligt populære i de seneste år. Særligt i forbindelse med, at det er blevet mere populært at holde sin sommerferie i Danmark, er salget af sommerhuse stukket helt af, og rigtig mange danskere har valgt at købe et sommerhus. Men selvom vi elsker den frihed, vi har i vores sommerhuse, hvor man kommer væk fra hverdagen, og man oplever roen og mærker sit åndedrag, så er det alligevel også svært at leve uden internet. Derfor er det også blevet meget populært at få installeret internet i sommerhuset. Udover at det er rart at have internet i sommerhuset, er det derudover også et krav, at man har internet i sommerhuset, hvis man gerne vil leje det ud gennem et sommerhusudlejningsbureau. Her kræves det, at der er internet tilgængeligt til de gæster der skal leje huset. Det kan være en god ting at være obs på, hvis man gerne vil leje sit sommerhus ud, at man har undersøgt, hvad for noget bredbånd man kan få i sommerhuset. Mange vil nemlig gerne forsøge at finde det billigste bredbånd til sommerhuset, så det ikke bliver en for stor udgift. 

Bredbånd i sommerhuset kan godt være lidt af en udfordring. Sommerhuse ligger ofte i udkanten af Danmark og derfor også ofte lidt uden for de beboede byer. Derfor kan det være svært at få bredbånd, der hvor sommerhuset ligger, fordi der ikke i forvejen er lagt kabler eller fordi, at forbindelsen til et netværk ikke er så stærk i yderkanten af landet. Selvom det kan være svært at finde en udbyder, er det dog muligt for langt de fleste sommerhusejere. Når man skal finde det billigste bredbånd til sommerhuset, kan det være en god idé at kontakte den udbyder, som man i forvejen benytter sig af i sit hjem. Nogle gange er det muligt for dem at lave et samlet tilbud på bredbånd, som kan gøre det billigere for dig at have bredbånd på to adresser. Hvis ikke det er muligt for udbyderen at give et samlet tilbud, er der dog også den anden fordel, at man har samlet sine regner ved en udbyder, og derfor har styr på, hvor meget man betaler og til hvad. Hvis ikke man i forvejen har en udbyder, som man er glad for, er det en rigtig god idé at undersøge, hvilke udbydere der har mulighed for at bringe internet til dit sommerhus. Dette kan man gøre ved at besøge udbyderens hjemmeside, og derinde indtaste adressen på det sommerhus, hvor man ønsker at få billigt bredbånd. Hvis det er muligt for udbyderen at sætte internet op på denne adresse, kan du efterfølgende kontakte udbyderen og høre ad, hvad prisen vil være på bredbåndet. Derudover er det en god idé at undersøge flere forskellige udbydere, før du vælger, hvilken udbyder du går med. Der kan nemlig være stor forskel i priserne, og derfor er det en god idé at sammenligne udbydernes indbyrdes priser, sådan at du kan være sikker på, at du har fået det bedste tilbud. 

account.jpg

Billigt bredbånd København

Der bor rigtig mange mennesker i København, som alle sammen har brug for bredbånd. Derfor er der også helt utrolig mange forskellige udbydere af bredbånd, der kan give tilbud på internet. En god idé, når man gerne vil finde et billig bredbånd abonnement, er derfor at benytte sig af en sammenligningstjeneste, som kan give et overblik over de mange priser og hastigheder, som udbydes i København. Grunden til, at det er smart at sammenligne de forskellige udbydere og deres tilbud, er, at det kan være en rigtig god måde at skabe et overblik over de forskellige udbydere, således at man nemmere kan sortere i dem. På denne måde bliver det meget nemmere at finde ud af, hvad der rent faktisk er det billigste bredbånd abonnement på markedet. En anden smart feature, som disse sammenligningstjenester kan hjælpe med, er, at du i tjenesten kan indtaste den pris, som du gerne vil betale og også den ønskede hastighed, som du gerne vil have, at dit internet skal have. Herefter vil tjenesten vise dig alle de forskellige abonnementer, som har den kombination, som du gerne vil have, eller en kombination som er tæt på den, som du gerne vil have. På den måde kan du også sortere de tilbud fra, som ikke er nogen, du er interesseret i, således at du ikke behøver at lede det hele igennem. Gennem en sammenligningstjeneste har du således god mulighed for at finde bredbånd billigt. 

I København er en anden fordel, når man skal finde en udbyder, at der er rigtig mange nye udbydere, som man også kan få tilbud fra. Disse nye og mindre udbydere er ofte meget billigere, og derfor kan man være heldig at finde sig et rigtig godt tilbud i hovedstaden, sammenlignet med andre byer. Dette skyldes, at de små udbydere nogle gange vælger at satse på de større byer, og derfor har de ikke altid mulighed for at levere internet til de mindre byer rundt omkring i Danmark. 

timeline.jpg

Billigst bredbånd til prisen

Når du gerne vil finde billigt bredbånd, handler det om at have øjnene åbne for de mange tilbud, der er på bredbånd fra de forskellige udbydere. Et rigtig godt råd er, at man skal huske at tjekke markedet for tilbud en gang hvert halve år, for at se om man har mulighed for at spare mange penge på et billig bredbånd abonnement. På denne måde kan man altid følge med i, om der kommer et nyt tilbud, som er værd at skifte for. 

En anden måde at finde billigt bredbånd er ved at slå sine forskellige tjenester sammen. Eksempelvis kan man gøre det, at man slår sit tv abonnement sammen med sit bredbånd. Det kan man gøre, hvis man leder efter billig bredbånd og tv. Der er nemlig flere udbydere, som eksempelvis Yousee og Stofa, som tilbyder pakker, hvor man både har bredbånd og tv i en og samme pakke. I disse tilbud kan man ofte få en billigere løsning, fordi at man vælger at samle det hele hos den samme udbyder. Men man kan også vælge at samle billig bredbånd og telefoni i den samme pakke. Her er der også mange udbydere, som kan give et godt tilbud på, at man kan samle det hele hos dem og dermed spare nogle penge på den samlede løsning. Det kan være smart at vælge disse pakkeløsninger, hvis man alligevel er på udkig efter flere af tingene, og ikke kun leder efter billigt bredbånd uden tv eksempelvis. Rigtig mange danske familier vælger faktisk den løsning, at de samler både tv og bredbånd hos den samme udbyder for netop at få et godt samlet tilbud fra en enkelt udbyder i stedet for at skulle have de forskellige ydelser fra forskellige udbydere. Det kan samtidig også være en smart idé, fordi at det kan gøre det mere overskueligt, når det kommer til regninger. På denne måde har man et overblik over, hvad man betaler for, fordi der kun kommer én samlet regning fra én udbyder. 

Hvis du ikke ønsker at samle dine ydelser, er det dog ikke nødvendigt for dig, for at kunne få billige internet bredbånd. Det er nemlig langt fra alle, der i dag benytter sig af eksempelvis flow tv. Dette skyldes, at der er rigtig mange, der er gået over til at benytte sig af streamingtjenester som Netflix og TV2 play for simpelthen at spare tv pakken væk. Tv pakker kan nemlig være meget dyre, særligt i de tilfælde hvor man alligevel kun benytter sig af to eller tre kanaler. Derfor kan det for rigtig mange være en mere fordelagtig løsning at vælge streaming tjenester frem for en tv pakke. Hvis man vælger denne løsning, får man også meget mere ud af sit internet, da det er gennem internettet at benytter sig af disse streamingtjenester. Er man en af de mange danskere, der nyder at kunne se film og serier på et rigtigt tv, skal man blot købe et smart tv eller en af de smarte løsninger, som kan sende billedet fra din smartphone op på et tv. Dette kunne være et chromecast eller et apple tv. Med disse to løsninger skal man blot afspille, det man ønsker at se og så caste det til sit tv, gennem sit device. På denne måde kommer man helt uden om tv pakker, men kan stadigvæk nyde en god film i et ordentligt og stort format.

author

Skrevet af

Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Kasper Ottosen har over 8 års erfaring med opsætning og salg af bredbånd, fra hans arbejde som elektriker og Tjekbredbånd.dk