Max pris pr. md.
Min. hastighed
18 pakker
Se flere
Derfor kan du trygt bruge Find-internet.dk

På Find-internet forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere herIndholdsfortegnelse

Sammenlign Bredbånd Priser

Find-internet.dk er en gratis sammenlignsside for, som specialisere sig i bredbånd. Vi har samlet de fleste internetudbydere et sted, så du som forbruger, nemt kan finde og sammenligne blandt de mange internetudbydere. Følg de 3 trin for at komme i gang med at finde dit kommende bredbånd.   
 
1. Indtast adresse
For at kunne en vise dig en oversigt over dine internet muligheder, skal vi bruge din adresse. Dine internet muligheder er afhængige af din adresse.
 
2. Sammenlign
Med din adresse kan vi nu vise dine internet muligheder. Sammenlign nu blandt de forskellige internetudbydere. Filtre eller sortere efter dit behov.
 
3. Vælg bredbånd
Vælg det internet som passer bedst til dine behov, hvorefter du vil blive sendt direkte til udbyderen. Hvor du skal bestille dit kommende internet.

Vores Anbefaling

Vores anbefaling når du skal vælge blandt internetudbyderne er at sætte dig ind, hvad dine behov er. Fordi så ved du hvad skal holde øje med og hvad du skal holde dig fra i din sammenligning. Du kan evt. vælge dit kommende bredbånd ud fra følgende kategorier.  

Billigt Bredbånd

Er du studerende eller det bare sjældent at du bruger internettet derhjemme. Så kan det være at din strategi skal være at søge efter billigt internet. Billigt internet behøver nødvendigvis ikke være dårligt, det afhænger af dine behov og dermed også forventninger. Lyder dette som dig så se mere her.

Billigt Bredbånd

Bedste Bredbånd

Er budgettet lige meget eller skal du have internet til en stor husstand. Så kan du nemt starte med at kigge efter, det bedste internet på din adresse. Følg med her hvis det lyder som dig. Her kan du nemlig læse om vores bud på det bedste internet. Samt fordelene og hvordan du vælger den rette udbyder.

Bedste Bredbånd

Bredbånds udbydere

Du kan også vælge efter internetudbyderne. Her kan du kigge efter kvaliteten af deres internet, kundeservice og fordele som tv-pakker og streaming. Nogle udbydere specialisere sig også i et bestemt område. Læs med her for at blive klogere på forskellene mellem internetudbyderne.

Bredbånds udbydere

Bredbånd 

Den mest anvendte form for internet er gennem bredbånd. Bredbånd dækker dog over mange ting og kommer i forskellige former. Men intet problem, vi har samlet en oversigt over de forskellige typer. Så du nemt kan finde den rette løsning til din husstand. Start her og få overblikket over dine bredbånd muligheder her og nu. 

Bredbånd

timeline.jpg

Forstå Bredbånd priser

Bredbånd priser er baseret på din adresse og den ønsket hastighed, du har behov for. Prisen variere afhængigt af infrastrukturen i dit område, i forhold til “transporten” af bredbåndet til din bopæl.  

Leder du efter en god og ikke mindst fyldestgørende oversigt over bredbåndspriser fra de forskellige udbydere af bredbånd i Danmark? Så er du kommet til det helt rigtige sted – nemlig Find-Internet.dk. Vores mission er at give forbrugerne en søgemaskine, der kan hjælpe dig med at finde de billigste og bedste tilbud på bredbånd ved at sammenligne tilbud fra de forskellige udbydere, der er på markedet i dag. Og det er faktisk ganske enkelt at bruge vores service – for du indtaster blot dine søgekriterier i vores søgemaskine, hvorefter du får vist samtlige priser på bredbånd, der passer til dig og dine behov – og søgekriterier.

Ønsker du at sammenligne bredbånd priserne fra de bedste udbydere af bredbånd i Danmark, kan du gøre det lige her. Vi har nemlig undersøgt markedet for bredbånd hjemme i Danmark netop for at du kan sammenligne og dermed finde den pris på bredbånd, der passer perfekt til dig og din familie eller din husstand. Vi sørger naturligvis for at opdatere priserne på bredbånd konstant, så vores oversigt altid er aktuel og indeholder udbydernes aktuelle priser. Ved at bruge vores oversigt over bredbånd tilbud og bredbånd priser, kan du nemt og hurtigt finde din nye udbyder af bredbånd.

speed-test.jpg

Sammenlign blandt bredbånd priser

Når du skal i gang med at sammenligne priser på bredbånd er det vigtigt, at du er opmærksom på de faktorer, der spiller ind på bredbånd pris. Det er nemlig ikke helt ligetil bare at sammenligne to forskellige bredbåndsabonnementer blot på hvad de koster. Først og fremmest er det vigtigt, at du også er opmærksom på, hvilken hastighed, du får i de forskellige abonnementer, som du vælger at sammenligne. Jo højere hastigheden er, jo mere vil bredbåndet sandsynligvis koste, hvorfor prisen for bredbånd i dette tilfælde ikke vil være den optimale måde at sammenligne på.

Det gælder altså om at sammenligne bredbånds priser som indeholder samme eller næsten tilsvareende hastighed. Men der er naturligvis også andre parametre, der spiller ind, når du laver din sammenligning. Afhængigt af hvilke præferencer du har kan du nemlig også sammenligne bredbånd på for eksempel kundetilfredshed eller ekstra kundefordele, som mange udbydere af bredbånd kører med. For eksempel kan du sammenligne hvilke udbydere, der tilbyder flest ekstra services for deres kunder som for eksempel en gratis streamingtjeneste, en gratis musiktjeneste eller rabat på abonnementer, forsikringer eller lignende. For disse ting spiller jo også ind på, hvad man får med i købet og dermed på, hvad man får for sine penge.

investment.jpg

Hvad koster bredbånd?

Priserne på bredbånd kan svinge meget, og de varierer desuden på baggrund af, hvad du ønsker at få med i dit abonnement. Som udgangspunkt kan man – som allerede nævnt – sige at jo hurtigere en internetforbindelse, du vil have, jo mere koster dit bredbånd. Og jo mere stabil en forbindelse, du vil have, jo mere skal du betale for den. Og med dette mener vi, at en fibernet forbindelse typisk koster mere end en traditionel bredbåndsforbindelse, fordi det er en hurtigere og mere stabil form for internet – men det kommer vi mere ind på senere. 

De bredbåndspriser, vi viser her hos Find-Internet koster mellem 219 kr og 499 kr om måneden. Det vil altså sige, at der er næsten 300 kr i forskel på det dyreste og det billigste bredbåndsabonnement her hos os. Men der er altså tilsvarende forskel på, hvad hhv. den dyreste pakke og den billigste pakke indeholder. For eksempel kan du få en bredbåndsforbindelse på 1000 Mbit til 499 kr om måneden, mens du for 219 kr kan få en forbindelse på mellem 100 og 300 Mbit. Generelt ligger pris for bredbånd i dette niveau – mellem 200 og 500 kr. om måneden – i dagens Danmark. Men markedet for bredbånd er under konstant forandring, hvorfor bredbånd priser også ændrer sig hele tiden. Kan du altid ty til vores oversigt over bredbånd, hvis du vil vide hvad bredbånd koster, og være helt sikker på at få de aktuelle og opdateret priser på bredbånd.

delivery.jpg

Hvilke slags bredbånd findes der?

For at kunne sammenligne bredbånd pris, er det vigtigt, at du også er opmærksom på, at du sammenligner den samme type bredbånd, når du sammenligner forskellige priser og tilbud på bredbånd. Der findes nemlig flere forskellige typer af bredbånd på markedet, som alle sammen ligger i forskellige prisklasser. De tre mest almindelige og mest udbredte former for bredbånd i Danmark er klassisk bredbånd, fibernet og mobilt bredbånd. Men hvad er forskellen på bredbånd, fibernet og mobilt bredbånd, tænker du så måske? Jo det skal vi forsøge at forklare forholdsvist kort herunder.

Den traditionelle internetforbindelse, som langt de fleste danskere har i deres hjem er almindeligt bredbånd, som man typisk modtager via sit kabel TV-stik eller via sit telefonstik. Disse forbindelser kaldes også for VDSL, ADSL eller COAX, som betyder, at man modtager internet via hhv. Telefon- og kabel TV-stikket. Derudover findes der også den forbindelse, der hedder fibetnet, som er en forholdsvist ny form for internetforbindelse i Danmark, men som flere og flere vælger at skifte til, fordi man med denne forbindelse kan få meget hurtigere internet, end man kan med det klassiske bredbånd. Fibernettet er dog ikke 100 % udbredt i Danmark endnu, og det er derfor heller ikke alle, der rent faktisk kan få denne type af internet, hvis der endnu ikke er lagt kabler ned i jorden i det område, som man bor i. Slutteligt findes der også det mobile bredbånd, som er en mere fleksibel måde at have internet på i sit hjem – fordi det også kan tages med på farten. Deraf kommer også navnet mobilt bredbånd. Mobilt bredbånd egner sig rigtig godt til dig, der også gerne vil kunne tage din internetforbindelse med på farten, for eksempel hvis du rejser meget eller pendler til og fra arbejde, for eksempel i offentlig transport.

connection.jpg

Priser på bredbånd

Her hos Find Internet kan du naturligvis sammenligne priser på bredbånd for alle tre forskellige former for internet forbindelser. Du finder derfor både priser for fibernet, priser for COAX, priser for ADSL og priser for mobilt bredbånd i vores oversigt. Vi har sørget for at få gode tilbud og priser med på alle de forskellige former for internet, fordi vi synes det er vigtigt, at du som forbruger kan få et komplet overblik over de muligheder, du har, når det kommer til at få internet i dit hjem – og derfor er det vigtigt, at du kan sammenligne priser på bredbånd for de mange forskellige typer af internet.

Når du sammenligner priser på bredbånd her hos os, er det vigtigt, at du er klar over, hvordan du bruger vores oversigt. For vi har samlet en masse gode og relevante informationer til dig på ét sted, men det er naturligvis essentielt, at du ved, hvad det egentlig er, du sammenligner. Først og fremmest kan du se hvilken hastighed, du får med i det enkelte tilbud. Det kunne for eksempel være, at der står 100/35 Mbit, hvilket vil sige, at du får en download hastighed på 100 Mbit og en upload hastighed på 35 Mbit. Derefter står der prisen på oprettelse af bredbånds forbindelsen, hvilket er den pris det vil koste dig at få etableret din internetforbindelse. Flere og flere selskaber kører med gratis oprettelse i perioder, men du skal være opmærksom på, at det ikke altid er tilfældet. Det næste du kan se er selve abonnementsprisen, som er den pris, du betaler for din internetforbindelse hver måned. Længst til høje kan du se den samlede pris for netop dette tilbud i seks måneder. Det vil altså sige, at det er den pris, du skal betale for dette abonnement i bindingsperioden på seks måneder – og denne pris er inklusiv eventuelle gebyrer såsom oprettelsesgebyret, hvis der er et. Under disse informationer tilføjer vi et vist antal stjerner, så du kan se vores vurdering af tilbuddet, ligesom vi også fortæller dig, hvis der er andre fordele forbundet med tilbuddet som for eksempel at du får en gratis router med, eller hvis du får tre måneders gratis streaming.

cloud-hosting.jpg

Fibernet priser

Generelt om fibernet i Danmark lige nu kan man sige, at priserne for fibernet alt andet lige er højere end priserne for almindeligt bredbånd. Og én af de væsentligste grunde til dette er, at fibernettet ikke er lige så udbredt over det danske land endnu – som det traditionelle bredbånd er. Med en traditionel bredbåndsforbindelse kan du modtage dit internet via dit telefonstik eller via dit kabel TV-stik, hvorfor det er langt størstedelen af alle danske husstande, der kan modtage dette. Men for at kunne få fibernet på din adresse, kræver det, at der er gravet fibernet kabler ned i nærheden af din husstand. Prisen for fibernet starter omkring 250 kr om måneden for en forbindelse på 100/100 Mbit.

Pris på fibernet er altså højere fordi det kræver en anden teknologi end den, der er i de fleste husstande. Fibernet leveres nemlig ved hjælp af såkaldte lyslederkabler, som består af optisk fiber, hvilket kan levere langt hurtigere internet end det traditionelle bredbånd. Og selvom flere og flere danskere har og får fibernet, er det slet ikke lige så udbredt som klassisk bredbånd. For at du kan få fibernet kabler i dit område, kræver det nemlig, at du finder en udbyder, som vil bruge tid, penge og ressourcer på at grave kablerne ned. Og det vil de fleste udbydere kun, hvis der er et vist antal husstande i samme område, der ønsker at få en fibernet forbindelse. Det vil altså sige, at du som regel har brug for at få opbakning fra dine naboer eller måske endda hele din gade, hvis du gerne vil have fibernet i din bolig.

account.jpg

Mobilt bredbånd priser

Pris for mobilt bredbånd er langt mere budgetvenlig end prisen for fibernet, hvis man sammenligner de to typer af internet. Med mobilt internet får du nemlig ikke en fast internet forbindelse per se, men du får i stedet en form for transportabelt modem, som leverer internetforbindelsen til dit hjem. Det fungerer på den måde, at du modtager internet via et datakort eller et simkort, som sættes i din router – eller direkte i din enhed, hvis du eksempelvis har en tablet eller en iPad. Nogle routere er mere velegnet til at fungere som internetforbindelse til en større bolig, da de kommer i samme form og størrelse som en almindelig router, og dermed kan lave det mobile bredbånd om til WiFi i dit hjem. Andre mobilt bredbånd routere kommer som et lille USB-stik, som egner sig bedre til dig, der har brug for at tage dit mobile bredbånd med på farten, for eksempel når du er ude at rejse eller når du er på vej til eller fra arbejde i offentlig transport. Prisen for mobilt bredbånd starter allerede fra 30 kr om måneden for en forbindelse på omkring 70/40 Mbit.

Bedste bredbånd til prisen

Når du har fået lidt mere information omkring de forskellige valgmuligheder, du har, når det kommer til bredbånd til dit hjem, og du har lært lidt mere om, hvad det er, der spiller ind på prisen for bredbånd, er det på tide, at du finder ud af hvor du får det bedste bredbånd til prisen. For når du har fundet det, har du altså med andre ord fundet det internet, der passer bedst til dig og dine behov. For nogen er det bedste bredbånd til prisen det, der har den laveste pris. Andre sammenligner på både hastighed og pris og finder den hurtigste forbindelse til den laveste pris, mens nogle tredje ser på, hvilke andre fordele, der følger med i prisen, som for eksempel gratis oprettelse, gratis router eller en gratis streaming tjeneste. Det er altså forskelligt fra person til person, hvilken bredbånd pris, der er den bedste.

author

Skrevet af

Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Kasper Ottosen har over 8 års erfaring med opsætning og salg af bredbånd, fra hans arbejde som elektriker og Tjekbredbånd.dk